yirumsuz bir durum inanGirip çıkmıyormuş da nasıl ilişki oluyor ben tahayyül edemedim ondan şeyettim... Belki bizim bilmediğimiz türleri vardır bu işin öğreniriz
Yahu böyle hayat geçmez. Hasta olursunuz bu adamla. Sürekli tetikte yaşanır mı?
Ay asjdjdkdjdj aglıcam sımdıGirip çıkmıyormuş da nasıl ilişki oluyor ben tahayyül edemedim ondan şeyettim... Belki bizim bilmediğimiz türleri vardır bu işin öğreniriz
Yahu böyle hayat geçmez. Hasta olursunuz bu adamla. Sürekli tetikte yaşanır mı?
Bu adam alkol alınca sizinle ısrarla ilişkiye girmek isteyen, ayık kafa ile de ilişki istemeyen adam değil mi?yirumsuz bir durum inan
evet dogruBu adam alkol alınca sizinle ısrarla ilişkiye girmek isteyen, ayık kafa ile de ilişki istemeyen adam değil mi?
Yani ilişkiniz gariplikler ile dolu. Terapiyi kabul edeceğine zerre ihtimal vermiyorum bu adamın. Etmezse ciddi ciddi boşanmayı gündeminize alın bence.
Vajinismus ne alakaAynen vajinusmus problemi yaşamış yeni evli bir kadına bu şekilde çok güzel yardımcı olmuştun.
Vajinusmusken cinsel hayatı yoktu, kısa süredir tam anlamıyla birliktelik yaşadığını ama orgazm olamadığını söylüyordu ve siz öyle şeyler söylediniz ki saf kötülüktü bu. Ben kimseyi savunmadım, zaten söz konusu kişinin buna ihtiyacı yok. Sadece iki yüzlülük yapıldığını görünce dayanamadım.Mahalle ağzıyla cevap vereceğinizi biliyordum, seviyenize inecek değilim. İyi forumlarVajinismus ne alakaorgazm olmadığından şikâyetçiydi geçmişi karıştırana ne derler bilirsin he bu arada sen sen ol, başkalarının savunuculuğuna soyunma. Boş efor sarfetmiş olursun
bir tek cinsellikte degilki adama her lafim batiyor
Bu adamı seninle zorla evlendirmediklerine emin misin, böyle evlilik olmaz.hayir ne istemis olabilirim ki en basidi boynumu öp dedigimde bile tersler
Aynası iştir kişinin lafa bakılmaz, ben de derim sana senin için ölüyorum diye, inandırıcı mı bu sözümbende bunu ona söylüyorum sevmiyosan söyle yani uzatmayalim hayur seviyorum seni diyor ballandira ballandira
Bana bunları yapacak adama s.R git o zaman derim ben, nasıl evlilik ki, köpek muamelesi gördüğünün farkında mısınherşeyi böyle sofraya oturuyoruz elimdeki catali bile düşurmemek icin kendimi kadiyorum elimden birsey dusse hemen ters ters bakar iliskide dahada beter girmiyor bile hamile kalirsin diye korkuyorum bahanesi
Peki arada ne oldu da bu hale geldi, o u bul, ama bence eşin seni sevmiyor sadece hizmetini kaybetmek istemiyor.onceleri iyiydi
ya bilmiyorum telefonunda travesti numarasi buldum aranmis onuda inkar etti bir turlu anlam veremiyorumBu adamı seninle zorla evlendirmediklerine emin misin, böyle evlilik olmaz.
Aynası iştir kişinin lafa bakılmaz, ben de derim sana senin için ölüyorum diye, inandırıcı mı bu sözüm
Bana bunları yapacak adama s.R git o zaman derim ben, nasıl evlilik ki, köpek muamelesi gördüğünün farkında mısın
Peki arada ne oldu da bu hale geldi, o u bul, ama bence eşin seni sevmiyor sadece hizmetini kaybetmek istemiyor.
Al karşına konuş bu muameleyi haketmediğini evliliğin bu olmadığını söyle.
Cesaretin yoksa da çekmeye devam
Anlam vermek istemiyorsun, her şey çok açık.ya bilmiyorum telefonunda travesti numarasi buldum aranmis onuda inkar etti bir turlu anlam veremiyorum
ya bilmiyorum telefonunda trBu adamı seninle zorla evlendirmediklerine emin misin, böyle evlilik olmaz.
Aynası iştir kişinin lafa bakılmaz, ben de derim sana senin için ölüyorum diye, inandırıcı mı bu sözüm
Bana bunları yapacak adama s.R git o zaman derim ben, nasıl evlilik ki, köpek muamelesi gördüğünün farkında mısın
Peki arada ne oldu da bu hale geldi, o u bul, ama bence eşin seni sevmiyor sadece hizmetini kaybetmek istemiyor.
Al karşına konuş bu muameleyi haketmediğini evliliğin bu olmadığını söyle.
Cesaretin yoksa da çekmeye devam
nasil acikAnlam vermek istemiyorsun, her şey çok açık.
Adam sadece yatakta değil hayatta da sana insan-eş muamelesi yapmıyor sadece ağzıyla seni seviyorum diyor, telefonunda travesti numarası var. Açıkçası bana daha fazlası gerekmez. Ya paravansın ya da adam seni hiç sevmiyor.ya bilmiyorum telefonunda tr
nasil acik
Sende onun istediklerini yapmaarkadaslar mrb biz esimle surekli tartisiyoruz birsey demeye gelmiyor hemen tartisma konusu yapiyor özellikle iliski esnasinda ben bir sey istedigimde redediyor üsteledigimdede kavga ediyoruz ve her defasinda bu boyle napicam ben
Hahahahashsa senin cowgirl konusunda da bu yatak sıkıntı olmuştu değiştir bence onu senKiz herkesin yatağı ferforje mi? Bir bende mi baglayacak baglanacak tutunacak yer yok. Dümdüz tahta dhdjksls
D E R D İ M E B A K