- 5 Eylül 2018
- 6.517
- 7.447
Sende söyleme bunu kendin yap ateşli ol biraz belki oda sana karşılık verir Vermezse gerçekten sorunlu birien ufak şey boynumu öp dememi bile istemiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sende söyleme bunu kendin yap ateşli ol biraz belki oda sana karşılık verir Vermezse gerçekten sorunlu birien ufak şey boynumu öp dememi bile istemiyor
Neden kızı ti'ye alıyorsun. Yardımcı olamayacaksan yazma! Enerjini atacak başka bi topik bulsan meselâ, daha kaliteli eğlenebileceğin?
Ben yardımcı olamayacağım. Çünkü bi fikrim yok. Senin tavrını görünce yazmadan geçemedim.
Aynen vajinusmus problemi yaşamış yeni evli bir kadına bu şekilde çok güzel yardımcı olmuştun.Evlenme yasina gelmiş ve bi kez bile orgazm olmamışsın. Bu saatten sonra 'da olmazsan olur. Uğraşma boşver.
Çift terapisine gitmek için ısrarcı olunherşeyi böyle sofraya oturuyoruz elimdeki catali bile düşurmemek icin kendimi kadiyorum elimden birsey dusse hemen ters ters bakar iliskide dahada beter girmiyor bile hamile kalirsin diye korkuyorum bahanesi
Çift terapisi şart. Baska bir yolu yok. Gitmezse de boşanmaktan baska bir sey yok.herşeyi böyle sofraya oturuyoruz elimdeki catali bile düşurmemek icin kendimi kadiyorum elimden birsey dusse hemen ters ters bakar iliskide dahada beter girmiyor bile hamile kalirsin diye korkuyorum bahanesi
Bu kadar sevişemeyerek çocuğu nasıl başardınız
tesekkur ederim denicemSende söyleme bunu kendin yap ateşli ol biraz belki oda sana karşılık verir Vermezse gerçekten sorunlu biri
aynenn öyleÇift terapisi şart. Baska bir yolu yok. Gitmezse de boşanmaktan baska bir sey yok.
Benim böyle içi geçmiş bir adama ateşlenecek yerlerim söner.Sende söyleme bunu kendin yap ateşli ol biraz belki oda sana karşılık verir Vermezse gerçekten sorunlu biri
Boşanmıyor, terapiste gitmiyor (zaten böyle bir erkek terapisti kabul etmez gibi) bari çözümü kendi bulsunBenim böyle içi geçmiş bir adama ateşlenecek yerlerim söner.
fenasınAynen vajinusmus problemi yaşamış yeni evli bir kadına bu şekilde çok güzel yardımcı olmuştun.
ti'ye almamış? çünkü yorumumda belirttiğim gibi yalnızca 2 seçenek var,bunlardan biri de boşanmak?Neden kızı ti'ye alıyorsun. Yardımcı olamayacaksan yazma! Enerjini atacak başka bi topik bulsan meselâ, daha kaliteli eğlenebileceğin?
Ben yardımcı olamayacağım. Çünkü bi fikrim yok. Senin tavrını görünce yazmadan geçemedim.
bu arada dislike'ı önemsemiyormuş gibi davranmaya çalışıp şunu yazmanız aslında önemsediğinizi bayağı belli ediyor. bu butona fazla anlam yüklemeyin,çünkü bazı insanlar hariç çoğu üye bu butonu amacına uygun kullanıyor. yani katılmadıkları yorumları göstermek için kullanyor. yoksa hırsla veya intikam almak için kullanmıyoruz,dolayısıyla bize dislike atılınca da böyle sinirlenip yorum yapmıyoruz.He ayrıca siz dislike attığınız için çok mutsuz oldum. Tüm günüm debelenerek geçecek
bahsettiğim yorumum da burada.Durum böyleyken sizce ortada sağlıklı bir evlilik var mı?
1) konuşup öğreneceksiniz derdini
2) boşanacaksınız.
hangisi kolayınıza geliyorsa.
Benden kaçmazfenasın
Böyle yaşanmaz.herşeyi böyle sofraya oturuyoruz elimdeki catali bile düşurmemek icin kendimi kadiyorum elimden birsey dusse hemen ters ters bakar iliskide dahada beter girmiyor bile hamile kalirsin diye korkuyorum bahanesi
Halası bı ferforje demır soyleyemedın mı sen yaKiz herkesin yatağı ferforje mi? Bir bende mi baglayacak baglanacak tutunacak yer yok. Dümdüz tahta dhdjksls
D E R D İ M E B A K
Ya sorma benim yatak bi tuhaf. Toptan bastan bir yatak almam lazım dhsjkslalaHalası bı ferforje demır soyleyemedın mı sen ya
Ilk fırsatta su yataga el atman gerek. Yoksa senın ustteyken cok basın agrırYa sorma benim yatak bi tuhaf. Toptan bastan bir yatak almam lazım dhsjkslala
başlığı çıkart yerine yeni başlık tak gibi bir sey yok benim dandik yatakta
Ona sıra gelmiyor su an yav djdkdlsls aslinda bir yol bulduk. Makyaj masamın pufunda rahat yapabiliyoruz simdilik idare ediyor. Taşinmayi düşünüyoruz. O süreçte yeni bir yatak alcam. Sonra yatağın oldugu yerin tavanina kanca taktırcamIlk fırsatta su yataga el atman gerek. Yoksa senın ustteyken cok basın agrır
Nasıl sevişiyorsunuz o zamanco
girip cikmiyorda
Ha bir buraya el atmamıstın socicimNasıl sevişiyorsunuz o zaman
Adamın ereksiyon veya erken boşalma problemi olmasın?
Üfff be ses buraya geldiAynen vajinusmus problemi yaşamış yeni evli bir kadına bu şekilde çok güzel yardımcı olmuştun.
Girip çıkmıyormuş da nasıl ilişki oluyor ben tahayyül edemedim ondan şeyettim... Belki bizim bilmediğimiz türleri vardır bu işin öğrenirizHa bir buraya el atmamıstın socicim
Yahu böyle hayat geçmez. Hasta olursunuz bu adamla. Sürekli tetikte yaşanır mı?herşeyi böyle sofraya oturuyoruz elimdeki catali bile düşurmemek icin kendimi kadiyorum elimden birsey dusse hemen ters ters bakar iliskide dahada beter girmiyor bile hamile kalirsin diye korkuyorum bahanesi