merak ediliyor

Neden kızı ti'ye alıyorsun. Yardımcı olamayacaksan yazma! Enerjini atacak başka bi topik bulsan meselâ, daha kaliteli eğlenebileceğin?

Ben yardımcı olamayacağım. Çünkü bi fikrim yok. Senin tavrını görünce yazmadan geçemedim.
Evlenme yasina gelmiş ve bi kez bile orgazm olmamışsın. Bu saatten sonra 'da olmazsan olur. Uğraşma boşver.
Aynen vajinusmus problemi yaşamış yeni evli bir kadına bu şekilde çok güzel yardımcı olmuştun.

herşeyi böyle sofraya oturuyoruz elimdeki catali bile düşurmemek icin kendimi kadiyorum elimden birsey dusse hemen ters ters bakar iliskide dahada beter girmiyor bile hamile kalirsin diye korkuyorum bahanesi
Çift terapisine gitmek için ısrarcı olun

herşeyi böyle sofraya oturuyoruz elimdeki catali bile düşurmemek icin kendimi kadiyorum elimden birsey dusse hemen ters ters bakar iliskide dahada beter girmiyor bile hamile kalirsin diye korkuyorum bahanesi
Çift terapisi şart. Baska bir yolu yok. Gitmezse de boşanmaktan baska bir sey yok.

Neden kızı ti'ye alıyorsun. Yardımcı olamayacaksan yazma! Enerjini atacak başka bi topik bulsan meselâ, daha kaliteli eğlenebileceğin?

Ben yardımcı olamayacağım. Çünkü bi fikrim yok. Senin tavrını görünce yazmadan geçemedim.
ti'ye almamış? çünkü yorumumda belirttiğim gibi yalnızca 2 seçenek var,bunlardan biri de boşanmak?

üyelerin tavrını beğenmeyebilirsiniz,en doğal hakkınız, ancak sizin dahi olmayan bir konuda insanların niyetini okumaya çalışarak birilerini azarlamanız sizce doğru mu?

ben de sizin tavrınızı görünce yazmadan edemedim.
He ayrıca siz dislike attığınız için çok mutsuz oldum. Tüm günüm debelenerek geçecek
bu arada dislike'ı önemsemiyormuş gibi davranmaya çalışıp şunu yazmanız aslında önemsediğinizi bayağı belli ediyor. bu butona fazla anlam yüklemeyin,çünkü bazı insanlar hariç çoğu üye bu butonu amacına uygun kullanıyor. yani katılmadıkları yorumları göstermek için kullanyor. yoksa hırsla veya intikam almak için kullanmıyoruz,dolayısıyla bize dislike atılınca da böyle sinirlenip yorum yapmıyoruz.
Durum böyleyken sizce ortada sağlıklı bir evlilik var mı?

1) konuşup öğreneceksiniz derdini
2) boşanacaksınız.

hangisi kolayınıza geliyorsa. ✋🏻
bahsettiğim yorumum da burada.

Ya sorma benim yatak bi tuhaf. Toptan bastan bir yatak almam lazım dhsjkslala
başlığı çıkart yerine yeni başlık tak gibi bir sey yok benim dandik yatakta🙄
Ilk fırsatta su yataga el atman gerek. Yoksa senın ustteyken cok basın agrır :KK53: :KK8:

Ilk fırsatta su yataga el atman gerek. Yoksa senın ustteyken cok basın agrır :KK53: :KK8:
Ona sıra gelmiyor su an yav djdkdlsls aslinda bir yol bulduk. Makyaj masamın pufunda rahat yapabiliyoruz 🤪 simdilik idare ediyor. Taşinmayi düşünüyoruz. O süreçte yeni bir yatak alcam. Sonra yatağın oldugu yerin tavanina kanca taktırcam🤣

Aynen vajinusmus problemi yaşamış yeni evli bir kadına bu şekilde çok güzel yardımcı olmuştun.
Üfff be ses buraya geldi :KK53:
Ne cevap gelecek çok merak ediyorum
52A56941-AA6B-4605-9965-51E9A85724BC.jpeg

Ha bir buraya el atmamıstın socicim :KK8:
Girip çıkmıyormuş da nasıl ilişki oluyor ben tahayyül edemedim ondan şeyettim... Belki bizim bilmediğimiz türleri vardır bu işin öğreniriz 😎

Yahu böyle hayat geçmez. Hasta olursunuz bu adamla. Sürekli tetikte yaşanır mı?

X