merak ediliyor

Ya bacım bazayı aç o alttaki demirlere bağla bi şeyler sonra kapat sonra adama bağla. Fff ya azcık yaratıcı çözümler litfeeen. :deli:
Bundan sonra çevreme bu gozle bakicam örtmeniim😄 nereye baglarim nereden tutunur nereye yaslanırım gibi düşünücem. Tşk ederim seks ufkum genisledi şu anda djdksksl

Güzelce konuş . Severek mi, tanıyarak mi evlendin gerçi hepsi 🥴 aynı ben 6 sene flört ettim evlendikten sonra şok oldum ama sonradan oturuyor vs . Bende neredeyse 2 senelik evliyim . Ama cinsel anlamda ki ihtiyaçlarıma yetersiz gelince bende yüzüne vura vura söyledim herşeyi sonra toparladı eşim... Yani adama herşeyin batıyorsa sende onu ne tak ne umursa
yani artik öyle yapacagim

Yahu tamam dediğinizi de yapmasın ama bağırmak nedir? Cinsellik sadece şehvetten ibaret değildir ki. İnsan biraz romantizim biraz duygu da bekliyor. Böyle Bi öküzle sevişme bacım sen de. Aa sinirlendim.

Son düzenleme:
O zaman boşancan. 🤷🏻‍♀️
Neden kızı ti'ye alıyorsun. Yardımcı olamayacaksan yazma! Enerjini atacak başka bi topik bulsan meselâ, daha kaliteli eğlenebileceğin?

Ben yardımcı olamayacağım. Çünkü bi fikrim yok. Senin tavrını görünce yazmadan geçemedim.

Neden kızı ti'ye alıyorsun. Yardımcı olamayacaksan yazma! Enerjini atacak başka bi topik bulsan meselâ, daha kaliteli eğlenebileceğin?

Ben yardımcı olamayacağım. Çünkü bi fikrim yok. Senin tavrını görünce yazmadan geçemedim.
Yorumumu beğenmebilirsin. Hesap sorma hakkın yok. Genel olarak yorumlarımı beğenmiyorsan da gözardı edebilirsin.

Kimse kusura bakmasın ama bi koca şuramı öper misin dendiğinde bağırıyosa çatır çatır da boşanılacak kocadır. Bunlar net fikirlerim. Çokca da inandıklarım. İyi forumlar.

Boşanması lazım 🤷 yazık günah kıza

Yahu tamam dediğinizi de yapmasın ama bağırmak nedir? Cinsellik sadece şehvetten ibaret değildir ki. İnsan biraz romantizim biraz duygu da bekliyor. Böyle Bi öküzle sevişmek bacım sen de. Aa sinirlendim.
aynen oyle

👏👏

Yorumumu beğenmebilirsin. Hesap sorma hakkın yok. Genel olarak yorumlarımı beğenmiyorsan da gözardı edebilirsin.

Kimse kusura bakmasın ama bi koca şuramı öper misin dendiğinde bağırıyosa çatır çatır da boşanılacak kocadır. Bunlar net fikirlerim. Çokca da inandıklarım. İyi forumlar.
Doğruyu söylüyo olabilirsin. Benim rahatsız eden şey ifade tarzın. Iyi günler.

He ayrıca siz dislike attığınız için çok mutsuz oldum. Tüm günüm debelenerek geçecek :işsiz:

X