TamamBen aşılama yaptırdım doktor iki gun sonra ilişki olabilir demiş eşime yanaştım ertesi gün adam kaçıyor bugün olmaz yarın diye bende dedim ki seni yatağa bağlayacam vuracam kırbacı vuracam kırbacıadamın gözleri böyleydi
Bundan sonra çevreme bu gozle bakicam örtmeniimYa bacım bazayı aç o alttaki demirlere bağla bi şeyler sonra kapat sonra adama bağla. Fff ya azcık yaratıcı çözümler litfeeen.
Zinhar okşamam! Gibi mi?İlginç. Bişey istiyorsunuz yapmıyor ve hatta bağırıyor. Ne diyor mesela?” Ne demek memelerimi okşa!” Falan mı?
bir tek cinsellikte degilki adama her lafim batiyor
Durum böyleyken sizce ortada sağlıklı bir evlilik var mı?he yavrum kolaydı
yani artik öyle yapacagimGüzelce konuş . Severek mi, tanıyarak mi evlendin gerçi hepsiaynı ben 6 sene flört ettim evlendikten sonra şok oldum ama sonradan oturuyor vs . Bende neredeyse 2 senelik evliyim . Ama cinsel anlamda ki ihtiyaçlarıma yetersiz gelince bende yüzüne vura vura söyledim herşeyi sonra toparladı eşim... Yani adama herşeyin batıyorsa sende onu ne tak ne umursa
hayir ne istemis olabilirim ki en basidi boynumu öp dedigimde bile terslerErkekler tam aksine bu sırada tüm teklifleri kabul etmeye meyillidir ama genelde
Ay ne istemiş olabilirsiniz ki acabaa
bende bunu ona söylüyorum sevmiyosan söyle yani uzatmayalim hayur seviyorum seni diyor ballandira ballandiraEvlenmeden once boyle degil miydi? Valla kırıcı olmak istemem ama sevmiyordur o zaman sizi.
evetİlginç. Bişey istiyorsunuz yapmıyor ve hatta bağırıyor. Ne diyor mesela?” Ne demek memelerimi okşa!” Falan mı?
Neden kızı ti'ye alıyorsun. Yardımcı olamayacaksan yazma! Enerjini atacak başka bi topik bulsan meselâ, daha kaliteli eğlenebileceğin?O zaman boşancan.
Yorumumu beğenmebilirsin. Hesap sorma hakkın yok. Genel olarak yorumlarımı beğenmiyorsan da gözardı edebilirsin.Neden kızı ti'ye alıyorsun. Yardımcı olamayacaksan yazma! Enerjini atacak başka bi topik bulsan meselâ, daha kaliteli eğlenebileceğin?
Ben yardımcı olamayacağım. Çünkü bi fikrim yok. Senin tavrını görünce yazmadan geçemedim.
he yavrum kolaydı
Boşanması lazımNeden kızı ti'ye alıyorsun. Yardımcı olamayacaksan yazma! Enerjini atacak başka bi topik bulsan meselâ, daha kaliteli eğlenebileceğin?
Ben yardımcı olamayacağım. Çünkü bi fikrim yok. Senin tavrını görünce yazmadan geçemedim.
aynen oyleYahu tamam dediğinizi de yapmasın ama bağırmak nedir? Cinsellik sadece şehvetten ibaret değildir ki. İnsan biraz romantizim biraz duygu da bekliyor. Böyle Bi öküzle sevişmek bacım sen de. Aa sinirlendim.
Neden kızı ti'ye alıyorsun. Yardımcı olamayacaksan yazma! Enerjini atacak başka bi topik bulsan meselâ, daha kaliteli eğlenebileceğin?
yok olmaz diyorZinhar okşamam! Gibi mi?
Doğruyu söylüyo olabilirsin. Benim rahatsız eden şey ifade tarzın. Iyi günler.Yorumumu beğenmebilirsin. Hesap sorma hakkın yok. Genel olarak yorumlarımı beğenmiyorsan da gözardı edebilirsin.
Kimse kusura bakmasın ama bi koca şuramı öper misin dendiğinde bağırıyosa çatır çatır da boşanılacak kocadır. Bunlar net fikirlerim. Çokca da inandıklarım. İyi forumlar.
ÜzdüDoğruyu söylüyo olabilirsin. Benim rahatsız eden şey ifade tarzın. Iyi günler.
He ayrıca siz dislike attığınız için çok mutsuz oldum. Tüm günüm debelenerek geçecek