• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Memurlar

sevgili memur arkadaşlarım sizlerde bizim gibi yollardan geçtiniz ve sizler tecrübelisiniz acaba bize tercihler noktasında yardımcı olmanız mümkünmü ben ve bi çok kişi ilk defa tercih yapcak ve nasıl yapılcagını bilmiyoruz.Umarım bize yardımcı olursunuz

arkadaşlar merhaba.. ben de yeni tercih yapacak olan bi memur adayıyım.. aranızda adli tıp çalışanı veya çevre orman bakanlığı çalışanı var mı acaba? mühendis maaşları ne kadar buralarda bilen var mı? sosyal güvenlik kurumunun iş ortamı nasıldır?memur maaşı ne kadar bu kurumda..

off ne zor işmiş tercih yapmak..:((

memur bayanlar sizlere bi sorum olcak.memur bi bayan evlendiği zaman eşinin 1 yıllık sigortalı işi varsa eş durumundan tayin oluyo mu ben böyle bişey duydum siz memur bayanlar bu konu hakkında beni bilgilendirirmisiniz lütfen Çok üzgünüm çoook:Saruboceq:fisfisfis:asigim:

heheh burası tercih yapacak olan adaylarla dolmuş:d bende onlardan biriyim.benim de bir sorum olacak:) belediye dışında başörtülü çalışabileceğimiz yerler var mı:) mesela iç işleri bakanlığı kadroları var başvurmak istiyorum.puanım düşük ama bi ümit işte sizce başörtüm sorun olur mu?belediyelerde ilçeden ilçeye farkediyo biliyorumda diğer kurumlarda hiç mi şans yok. iç işleri kadroları diyorum ama hangi kurum olduğu yazmıyo tabi sadece iç işleri bakanlığı istanbul diye kadro var..yardımlarınızı bekliyorum

heheh burası tercih yapacak olan adaylarla dolmuş:d bende onlardan biriyim.benim de bir sorum olacak:) belediye dışında başörtülü çalışabileceğimiz yerler var mı:) mesela iç işleri bakanlığı kadroları var başvurmak istiyorum.puanım düşük ama bi ümit işte sizce başörtüm sorun olur mu?belediyelerde ilçeden ilçeye farkediyo biliyorumda diğer kurumlarda hiç mi şans yok. iç işleri kadroları diyorum ama hangi kurum olduğu yazmıyo tabi sadece iç işleri bakanlığı istanbul diye kadro var..yardımlarınızı bekliyorum

çok şükür ülkeyi parsel parsel satıyorlar ve devlet müthiş bir hızla özelleşiyor devlet elinde kalacak bakanlıklar arasındadır içişleri (adalat,savunma bu bakanlıklar da asla özelleşemez) prestij istiyorsan içişleri ;ama illa ki başörtüm dersen belediye hariç kurum yazma taktırmazlar amirin insiyatifindedir belediyede siyasi resmi kurum oldugu için tayin olamazsın ek ödenegi,istikrarı yoktur ben 9.yılıma girdim eşime de 6ay oldu evleneli hasret kaldım sen kıyasla artık

memur bayanlar sizlere bi sorum olcak.memur bi bayan evlendiği zaman eşinin 1 yıllık sigortalı işi varsa eş durumundan tayin oluyo mu ben böyle bişey duydum siz memur bayanlar bu konu hakkında beni bilgilendirirmisiniz lütfen Çok üzgünüm çoook:Saruboceq:fisfisfis:asigim:
kanun aynen dedigin gibi ordu ve emniyet mensuplarının azıcık önceligi oluyor kaın erkegi daha rahat takip ediyor ;ama hangi kurum oldugu çok önemli yoksa boş kadromuz yok derler derler..........

bende memurum :) ama şimdi 3 ay ücretsiz izin aldım şubat 18de iş başı yapıyorum özledim çalışmayı yaaa :)

ben de yazın tayinim çıkmıyor kocişkomun yanında olayım diye1ay heyet raporu almıştım aman Yarabbi çalışınca ev kıymetliymiş,evde olmak tatlıymış rapor bitişi kendimi işe nasıl attıgımı bilememiştim kurban oldugum saglık sıhhat versin gerek bıraktırmasın da çalışalım hanımlar alışınca tempoya evde olmuyormuş iyi bir tecrübe oldu benim için

yanıtları geç yazmış oldum kızlar çok pardon ;bu başlıga çoktandır ugramamışım hadi memur hanımlar we olmak isteyenler sayfamızı boş bırakmayalım

ben de yazın tayinim çıkmıyor kocişkomun yanında olayım diye1ay heyet raporu almıştım aman Yarabbi çalışınca ev kıymetliymiş,evde olmak tatlıymış rapor bitişi kendimi işe nasıl attıgımı bilememiştim kurban oldugum saglık sıhhat versin gerek bıraktırmasın da çalışalım hanımlar alışınca tempoya evde olmuyormuş iyi bir tecrübe oldu benim için

benimde hep hayaliim evde kalmak
söylee uzun uzun seyre dalmak TV yi

sıkıldım çalışmaktan yoruldum artık :(

kızlar meraba ya aranızda istanbul büyükşehir belediyesinde çalışan yokmu? teknik eleman maaşları nekadar bilgisi olan söleyebilir mi? ben şehir bölge planlama mezunuyum çok üstüyorum büyükşehiri ama torpil dönüyomuş olmıcak galiba :(( yinede merak ettim, herkes başka bişey sölüyoda.

bende istanbul belediyesine tercih yaptım hayırlısı olur inş bende çok istiyorum

sizler için herşeyin hayırlısı olmasını isterim kıslar ama sakın belediye yazmayın siyasi resmi kurum maaş iyileştirmesi, yok tayini yok ben istanbul'a kendimi yırttım gidemedim ahan da kocişim geldi şimdi yok yere tekrar ev taşıyacagız

ben de kamuda çalışıyorum.bu zamanda büyük nimet farkındayım ama inanın nefret ediyorum artık.müdürlerimin egolarından bitmek bilmez kaprislerinden prosedürden bıktım.dışardan bakınca her şey güllük gülüstanlık,oturarak para kazanıyor gibiyiz ama içi öle değil maalesef.özel sektörde öledir belki bilmiyorum.

kızlar tabıkı her ısın zorlugu var ama memur olupta malesef demeyın cunkı bızler o kadar ıstıyoruz memur olalım dıye aranızda tıcaret meslek lısesı muhasebe bolumu olarak yada duz lıse mezunu olupta memur olan varsa kac puanla atandıgını nasıl calısıtıgını yazssın hepınıze ıyı calısmalar basarılar

Memur arkadaşlara bir şey sorabilir miyim? Ben de memurum ama bu sorunun cevabını bilmiyorum. Yaşan tecrübe eden biri varsa cevaplarsa sevinirim.
Benim ablamın eşi de memur kurumun sağladığı lojmandan faydalanıyorlar. Eniştem aralık ayında askere gidecek ama o askerdeyken eşi yani ablam lojmandan faydalanamazmış. Çıkın diyorlarmış. Böyle bir zorunluluk var mı? Sonuçta askerlik görevini yerine getirip tekrar işe başlayacak. Bu süre içinde lojmanı boşaltmaya ne gerek var ki? Kanunlarda falan böyle bir şey var mı biliyor musunuz?

Back