Tayin çıksa bile müdürün isterse 6 ay daha seni çalıştığın kurumda tutabiliyor maalesef.Hayırlı olsun...aranızi duzelttiginiz için yapılmadı o Ayrılış. Tayin çıkmış bakan onaylamis.amir gidemez sin mi diyecek.haklarinizi öğrenin arkadaşlar.
Siz çalışmıyorsunuz galiba? Her cümlenize katılıyorum ama sonda sokmaya çalıştığınız laf sizin için de geçerli.Hanımlar kpssyi kazandıktan sonra size ödül olarak verilmiyor maaşlar yani çalışmanız karşılığında almanız gerekiyor ama burda gelip biz çok çalıştık artık yatabiliriz diye bik bik savunma yapmak komik yani kpss calışmanız karşılığında görev aldınız fakat maaşlar siz burda takılın diye verilmiyordur eminim : ))
Hımm bak onu bilmiyordum ama onun da prosedürleri vardır ne bileyim hesap uzmanisindir dönem hesap dönemidir gibi.yani seni tutmak için kılıfı hazırlaması lazım.Tayin çıksa bile müdürün isterse 6 ay daha seni çalıştığın kurumda tutabiliyor maalesef.
Siz çalışmıyorsunuz galiba? Her cümlenize katılıyorum ama sonda sokmaya çalıştığınız laf sizin için de geçerli.
Eminimyok ben çalışmıyorum : )
Çalışsam kullanmazdım
aynen katılıyorum sanasevgili memur arkadaşım varsayımlar çoktur ama devlet seni belirli biryerde çalıştırıyor oraya ihtiyaç var diye kadro açıyor sonra sen orayı yazıyorsun ve sonra illa eşime gidecem diyorsun bunu düşünmelisin bir ikincisi tercih yaparken herkes kuruma yere göre yapıyor bu sizin yaptığınız herkesin dediği devlete kapağı atmak..ve bu çok yanlıiş..
merhaba kızlar . ben eşimden ayrı bir şehirde çalışıyorum ve iş yerim sivasta ben ankaradan sivasa her hafta gidip gelmek zorundayım :/ ve bu yüzden bazı zamanlar rapor alıp gitmediğim oldu . şimdi çalıştığım kurumda başhekimim yok bu yüzden yerine geçici olarak müdür yardımcısı bakıyor . ben 2 hafta önce 7 gün rapor aldım . aradı beni niye aldın falan diye sıkıştırdı baya tüömm raporlarımı önüne koymus sordu hepsini tek tek . bu hafta zorunlu olarak burda kalmamı gerektiren bir durum var ve yine 10 gün rapor aldım . bu adam yarın beni ararsa diye fena tırsıyorum . sizce ne yapabilir en fazla ?
Hımm bak onu bilmiyordum ama onun da prosedürleri vardır ne bileyim hesap uzmanisindir dönem hesap dönemidir gibi.yani seni tutmak için kılıfı hazırlaması lazım.
Ayrıca arkadaşlar hakarete vardirmayin konuyu.tum memurlar oraya gelirken sınav mülakatlar eğitimler vb. geçirir yani.oyle kolay birsey değil. Herkes memur olamıyor.
merhaba kızlar . ben eşimden ayrı bir şehirde çalışıyorum ve iş yerim sivasta ben ankaradan sivasa her hafta gidip gelmek zorundayım :/ ve bu yüzden bazı zamanlar rapor alıp gitmediğim oldu . şimdi çalıştığım kurumda başhekimim yok bu yüzden yerine geçici olarak müdür yardımcısı bakıyor . ben 2 hafta önce 7 gün rapor aldım . aradı beni niye aldın falan diye sıkıştırdı baya tüömm raporlarımı önüne koymus sordu hepsini tek tek . bu hafta zorunlu olarak burda kalmamı gerektiren bir durum var ve yine 10 gün rapor aldım . bu adam yarın beni ararsa diye fena tırsıyorum . sizce ne yapabilir en fazla ?
ne yapabilirsler...devlet bile özelde çalışanlarAa verdiği asgari üscert belli neyapsınlar ön ayak ol onlaraözelde çalışan arkadaşlar baya nefret kusmuşlar. belli ki memurlara karşı bir gıcık olma durumu var. kamu personeline saydırarak onları kendileri gibi şartlarda çalışmaları gerektiğine inandırmak yerine, kendi şartlarını iyileştirmek için bir şeyler yapsalar çok daha iyi olur.
Tabi ki keyfi alınan raporlara ben de kızıyorum. Siz de hamilesiniz ben ziraat mühendisiyim ve işim gereği araziye çıkmam gerekiyor doktorum her defasında üstüne basa basa rapor almak istersen hemen veririm dedi ama bir kere bile rapor kullanmadım çok büyük rahatsızlığım olmazsa kullanmamda. Tamamen kişinin vicdanına kalmış bir şey.
Aslında bu konular tartışmaya çok açık konular. Benim dairemde de sorumsuz aldığı parayı kesinlikle hak etmeyen müdürün tanıdığı diye çoğu zaman işe gelmeyen rapora izne bile ihtiyaç duymayan insanlar olduğu için arkadaşların eleştirilerini anlıyorum fakat konu sahibi arkadaşı bizzat tanımadığımız için yorumlar bana ağır geldi.
özelde çalışan arkadaşlar baya nefret kusmuşlar. belli ki memurlara karşı bir gıcık olma durumu var. kamu personeline saydırarak onları kendileri gibi şartlarda çalışmaları gerektiğine inandırmak yerine, kendi şartlarını iyileştirmek için bir şeyler yapsalar çok daha iyi olur.