bu aldığım son 2 rapor hariç gereksiz olan yoktu . kendim ameliyat oldum 2 ay gidemedim öyle . babam by-pass oldu mecbur kaldım vs. bu adam gıcıklığına yapıyor gibi böyle bunun öncesinde bi sıkıntı olmadıhiçRaporlara bakıyorlar çok alındığı zaman, ya da bir şikayet olursa ya da göze çarpacak şekilde fazla alınırsa rapor. Bu nedenle gerçekçi konularda rapor almaya bak, ya da almayıver. soruşturma geçirmene neden olabilirler, üstelik doktorların da başı yanar.
ama canım bak rapor gerçekten hasta olduğumuzda kullanalım diye var, diğer durumlarda tabiki alıyoruz ancak 7 günler 10 günler havada uçuşursa dikkat çeker, sıkıntı olur. onun yerine idari izin alsanız daha risksiz olur. o da zor farkındayım ancak, böyle göze batmanız normal. neyse ki diğer raporlar için ameliyat mazeretiniz var dolayısıyla bundan dolayı en azından inandırıcılığınızı bi sağlamışsınız.bu aldığım son 2 rapor hariç gereksiz olan yoktu . kendim ameliyat oldum 2 ay gidemedim öyle . babam by-pass oldu mecbur kaldım vs. bu adam gıcıklığına yapıyor gibi böyle bunun öncesinde bi sıkıntı olmadıhiç
merhaba kızlar . ben eşimden ayrı bir şehirde çalışıyorum ve iş yerim sivasta ben ankaradan sivasa her hafta gidip gelmek zorundayım :/ ve bu yüzden bazı zamanlar rapor alıp gitmediğim oldu . şimdi çalıştığım kurumda başhekimim yok bu yüzden yerine geçici olarak müdür yardımcısı bakıyor . ben 2 hafta önce 7 gün rapor aldım . aradı beni niye aldın falan diye sıkıştırdı baya tüömm raporlarımı önüne koymus sordu hepsini tek tek . bu hafta zorunlu olarak burda kalmamı gerektiren bir durum var ve yine 10 gün rapor aldım . bu adam yarın beni ararsa diye fena tırsıyorum . sizce ne yapabilir en fazla ?
bırsey yapamaz, rapor lu ısen hastasın demektır.. boyle durumlarda telefonunu açmayacaksın , oyle sosyal paylasım sıtelerınde paylasımda da bulunmayacaksın yerını bellı eden... kımse senın hasta olmadıgını anlamasın dıyemerhaba kızlar . ben eşimden ayrı bir şehirde çalışıyorum ve iş yerim sivasta ben ankaradan sivasa her hafta gidip gelmek zorundayım :/ ve bu yüzden bazı zamanlar rapor alıp gitmediğim oldu . şimdi çalıştığım kurumda başhekimim yok bu yüzden yerine geçici olarak müdür yardımcısı bakıyor . ben 2 hafta önce 7 gün rapor aldım . aradı beni niye aldın falan diye sıkıştırdı baya tüömm raporlarımı önüne koymus sordu hepsini tek tek . bu hafta zorunlu olarak burda kalmamı gerektiren bir durum var ve yine 10 gün rapor aldım . bu adam yarın beni ararsa diye fena tırsıyorum . sizce ne yapabilir en fazla ?
Bu hesaplarla bu memuriyet bitmez.ailenden biri hasta olursa bypass olmuş babanız o zaman refakat izni var Dr düzenler o alınır. Kendine rapor almamaliydin bu konuda.anliyorum eşten ayrı başka yerde çok zor çalışmak amma is ahlaki denen birsey var yani.gercekten memuriyette yıllık izin mazeret izni çocuk olur izin evlenirsen izin bayramlar tatil mesai belli saatler.hastalanirsin rapor hakki.1 yil ucretsiz ayrilma hakki.daha ne olsun.yaziktir günahtır ya.bırsey yapamaz, rapor lu ısen hastasın demektır.. boyle durumlarda telefonunu açmayacaksın , oyle sosyal paylasım sıtelerınde paylasımda da bulunmayacaksın yerını bellı eden... kımse senın hasta olmadıgını anlamasın dıye
bızım burda ızın sıkıntısı yasayan herkes rapor alıyor..
bence sız es durumundan tayın ısteyın eısnızın yanına gıdın bır an once..
Yok çıkabilir şehir dışına. Onda bir problem yok.Raporlu olduğun sürede şehir dışında olduğun tespit edilirse başın belaya girebilir.