- 9 Şubat 2014
- 6.345
- 5.659
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba kızlar . ben eşimden ayrı bir şehirde çalışıyorum ve iş yerim sivasta ben ankaradan sivasa her hafta gidip gelmek zorundayım :/ ve bu yüzden bazı zamanlar rapor alıp gitmediğim oldu . şimdi çalıştığım kurumda başhekimim yok bu yüzden yerine geçici olarak müdür yardımcısı bakıyor . ben 2 hafta önce 7 gün rapor aldım . aradı beni niye aldın falan diye sıkıştırdı baya tüömm raporlarımı önüne koymus sordu hepsini tek tek . bu hafta zorunlu olarak burda kalmamı gerektiren bir durum var ve yine 10 gün rapor aldım . bu adam yarın beni ararsa diye fena tırsıyorum . sizce ne yapabilir en fazla ?
Anladığım kadarıyla sağlık sektöründe çalışıyorsunuz, sizin sık rapor almanız nöbet işleyişini aksattı ise amirinizin dikkatini çekmiştir.
Bugüne kadar almış olduğunuz tüm raporları hakem hastaneye gönderecektir büyük olasılıkla.
Eskiden bir doktorun verdiği raporu başka doktor bozmazdı,usule ve fenne uygundur yazısı verirlerdi ama artık hakem hastaneler işi sıkı tutuyor.
Hele hakem hastane bir de üniversite hastanesi ise ordaki proflar hiç acımadan usule uygun değilse değildir diye yazıyorlar.
Bu durum hem size hem de raporu veren hekime sıkıntı yaratır.
Soruşturma açılırsa iş evrakta sahteciliğe kadar gidebilir.
Bence artık rapor yerine yıllık izin kullanmalısınız hem kendi iyiliğiniz hem de size rapor verecek doktorun iyiliği açısından.
Esinden ayri yasamam problem degil denmis.Pes artik yani.Konuya bu kadar da yanli yaklasilmaz..
Hadi memurlarin yine bir ihtimal tayinleri var akademik personelin hic yok.Kuzenim 2 yil once evlendi ve daha 1 aylik evliyken calistigi sehre dondu.2 senedir evine sadece misafir gibi haftasonlari geliyor cunku tayinleri yok.
Desen 1 hafta esin gidecek baska sehre is ici yakip yikar ortaligi bu konuda cok normal gelmis esten ayri yasamak.
hiç bir şey olmaz ama şimdilik .merhaba kızlar . ben eşimden ayrı bir şehirde çalışıyorum ve iş yerim sivasta ben ankaradan sivasa her hafta gidip gelmek zorundayım :/ ve bu yüzden bazı zamanlar rapor alıp gitmediğim oldu . şimdi çalıştığım kurumda başhekimim yok bu yüzden yerine geçici olarak müdür yardımcısı bakıyor . ben 2 hafta önce 7 gün rapor aldım . aradı beni niye aldın falan diye sıkıştırdı baya tüömm raporlarımı önüne koymus sordu hepsini tek tek . bu hafta zorunlu olarak burda kalmamı gerektiren bir durum var ve yine 10 gün rapor aldım . bu adam yarın beni ararsa diye fena tırsıyorum . sizce ne yapabilir en fazla ?