- 23 Temmuz 2019
- 14.638
- 46.648
- 40
Ahaha çok varda aklıma gelenleri söyleyeyim.Mesela her buluşmada konu mutlaka maddi konulara gelir.Öncelikle sizi tanıma aşamasında size sordukları sorular hep sizin ne kadar mal varlığınız olduğunu, ne kadar maaş aldığınızı, ne kadar birikiminiz olduğunu öğrenmek üzeredir, e tabi boşa kürek çekmemek lazım onlarda haklı ve genelde bu soruları öyle naif sorarlarki siz bu sorulara cevap vermiş olursunuz ama onlar direk bu soruları sormamış olurlar.Eğer yolabilecekleri biriysen, yavaştan başlarlar size hayran olmuş havasında takılırlar önce, ve kendi sözde hedef ve hayallerinden bahsetmeye başlarlar.Mesela bir iş alacaktır, şöyle karlıdır böyle karlıdır o iş olunca kendine tekne alacaktır (kendine ait arabası bile yoktur oysaki), yada maaşlı bir işte çalışıyorsa kesin önceden evi arabası vardırda ailesinde birşey olmuştur satmak zorunda kalmıştır ama en kısa sürede alacaktır. Azcık flörte başladıysanız olmayan mallarını size feda ederler, almadıkları tekneye sizin adınızı koyacaklarını söylerler mesela, yada evi alırken beraber bakarız derler, şu iş olsun sanada şunu alıcam derler ve senin bahsettiğin ve yapamadığın alamadığın bir şeydir o.Hiçbir zaman alınmayacağı yapılmayacağı için bol keseden sallanır Sonra yavaştan öfleme püfleme halleri başlar, o iş olmuşturda azcık nakite sıkışmıştır, yada ev alacak kredi çekecektir 3 ay sonra ama kart borcunu bu ay ödemezse kredi çekemeyecektir filan.Dışarda buluşmalarda tabi siz bilirsiniz adam borçlu daha fazla sıkılmasın diye hesap ödeyerek başlarsınız önce, sonraki aşama bana bir sigara alsanaya kadar gider O nedenle ne yapıyoruz biz kadınlar olarak, ilk buluşmada adamları iyi analiz ediyoruz, ve onları çözmek için sorular soruyoruz ,yiyiciyse ilk buluşmada eliyoruz zaman kaybetmeye gerek yok
benim kuzenim bunu yaşadı.
çocuk evleneceğiz seninle ama hazırlık yapmak için zorlanıyorum dedi.
borçlarımı kapatamazsam evlilik nasıl olur ki, bir kapansalar hemen beraber para biriktirir resmiyete dökeriz dedi, ailem x şehrinde yol param sıkıntı gidip yüz yüze anlatmam lazım dedi.
dedi dedi dedi.
sonra ailesinin uygun bulduğu kızla o gidiş gelişlerde evlendiğini, kuzenin verdiği paraları ekleyip satın aldığı eve kızın tayini çıkınca yerleşeceklerini öğrendik.