Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

merhaba asel_k
Benim takiplerimi Nur ve Aynur hn. yapmıştı.
ikisinden de çooook memnundum Allah razı olsun onlardan.
Aylin hn. hiç muayene etmedi onun hakkında hiç bir fikrim yok.
benim de tavsiyem Nur hn. beklemen olacak çünki yorucu ve stresli bir süreç.
benim gördüğüm kadarıyla stresi 0 a indiren tek doktor nur hanım.
ilk tedavim nur hn düğün iznindeydi 2. dede doğum izni zamanına denk gelecekti ben bu sebeple öne çekmiştim tedavimi.
iyiki de öyle yapmışım çok şükür.

canım aylin hanım beni 1 kere muayene etti yüzü soğuk gelebilir ama guzek konuşmuştu bizle genele olarak murat bey ve semra hanım muayenemi takip etmişti ama hande hanımı tavsiye etmiyorum daha çamaşırını bile giymeden basıp gidiyor odadan bi durayım belki hasta bişe sorar,bi çıkmalarını bekleyim yok!! ben bu duruma çok sinir oldum hatta eve geldiğimde ağladım resmen .sağlıkocağında sandım kendimi resmen.murat bey çok iyidi bence acelen varsa murat beyi sec derim.benim transferim yapıldı inşallah olur.dualarım hepimizle

Asel_K merhaba, tedaviye başlayacaksın sana Murat beyi öneririm, benim ilk muayanem hariç tüm kontrollerimi kendisi yaptı, çok anlayışlı ,ne sorarsan yanıt veriyor. ve her zaman kendisine ulaşabilirsin.
diğer bir tercih müstecep bey derim.o da bizim durumumuzdan anlayan nadir doktorlardan, kendisi transfere ve opuya da giriyor. zaten tek doktorla devam etmek pek kolay olmuyor.
ama bayan doktor tercihin olacaksa eylülde nur hanımı bekle derim. çok iyi çok yardımsever biri.
ve herbiri çok başarılı.
İnşallah senin için de hakkında hayırlısı olur.

Aysunummm hakkında en hayırlısı ne ise o olsun kuzum.. İnşallahhh bebişin seninledir. Değerin arttığına göre herşey iyi görünüyor. Ama yine de üzülmeni istemediğimden çok kaptırmanı istemem. Temkinli olalım. Bekleyelim. Dua edelim.. Rabbim en doğrusunu bilir...

canım tavsiyelerin için çok teşekkür ederim . Ben şiimdi Aylin hanıma gittim o benim dosyamı açmıştı da sonrası için değiştirebilir miyim ki . ben de değiştirmek istiyorum eşimde değiştirmek istiyor ama sıkılıyorum

canım Murat bey orada mı şu anda acaba ? sanki randevu alırken yoktu gibi . ben zaten eylülde başlamayı düşünüyorum nur hanım gelir mi ki ya o vakte kadar kafam çok karıştı çok stres oldum .

asel murat bey evet orda, aylin hanımla görüşmüş olman onunla devam edeceğin anlamına gelmiyor. burda ekip çalışması var, her seferinde farklı doktorda görebilir seni ama belirtirsen ben özellikle şu şu doktora devam etmek istiyorum diye mümkün olduğu kadar ona veriyorlar randevuları. nur hanım eylülde başlıyor evet...

cy_64 canım çok teşekkür ederim . o zaman eylülde gittiğimde özellikle nur hanım diye belirteceğim . Allahım yüzümüze bakar inşl .
birde benden çok fazla tahlil falan istedi Aylin hanım . bunlar standart istenen şeyler mi ?
herkesten mi isteniyor acaba sizlerden de istendin mi ?

herkesten isteniyor onlar dosyana koymak için.ben nur hanımı hiç görmedim ama çok iyi şeyler duydum hakkında Allah gönlüne göre versin inşallah.orası zaten ekip çalışması doktorun o an transferde opuda ameliyatta olabilyor.diğerleride iyi hele mustecep bey valla ne moral verdi bana transferde Allah razı olsun inşallah elleri uğurlu gelir

Allah gönlüne göre versin canım seninde inşl her şey güzel olur o kadar canım sıkılıyor anlatamam 3.olmasına rağmen hala ilk gibi deneyimsizim .

merhaba..yalniz aylin hnm.mi muayene etti seni..semra hnm.gormedimi seni..bence semra hnm..in gormesi cok onemli.benimde sol tupum alindi lap.oldum ve sivi birikmesi oldugu icin bebisin tutunmasina engel oluyodu..guven ama ben nur hnm.i bekle derim birde o gorsun oyle karar ver..aylin hnm.hic muayene olmadim da yeni bi dr.sanirim..bence bekle..hayirlisi olsun hakkimizda ....

perşembe-ctesi-pazar orda değil semra hanım orda olduğunda herkese girmeye çalışıyordu ama gördüm mekik dokuyor resmen..

iyi gecelerr kizlarrr.....
Bildiginiz gibi MUSTAFA Bey hastaneden ayrildi.Ama kendisinin bilgilerinden tecrubelerinden faydalanmak isterseniz kendinize hemen bir twetter hesabi acin mustafa bey orda gebelikle tedavilerle ilgili guncel bilgiler paylasacak.Sormak istedikleriniz falan olursa kendisini ordan takip edebilirsiniz benden soylemesi :)) drmustafaacet

Merhaba kizlar uzun zaman oldu gelmedum ama firsat olmuyor iste eceden.2 tedavime baslamayi bekliyorum

Tuğçeciğim selam canım..

Ben de temmuzda tedavideydim. 4 sağlıklı embiryo bulundu. Bir tanesi transfer edildi. Ancak maalesef geçen hafta negatifimi aldım.. Nasip kısmet. Ben de Nur Hanımı bekliyorum. Eylülde dondiriklerimi deneyeceğim Seninde mi donmuş tedavisi olacak ? Yoksa sıfırdan mı başlayacaksın ? Haberleşelim..

Sifirdan basliycam canim iinsallah.fazla umudum yok.ama daha baslamadan bana degil olmayanlara.umudu tkenmislere ver diye dua.ediyorum rabbime.ben bu duyguyu tattim.hic tatmayanlara nasip etsin sonra bana.

arkadaşlar aha önce de yazmıştım tanıyan tanır beni...sebepsiz infertilite ve şükür ki ilk denemede hamile kaldım...ama ilk aylar sürekli kaybetme korkusu yaşadım kanamalarım oldu...gece 5 kez kalktığımı bilirim bişey var mı diye...sabaha karşı kaç kere acile gittim düşük yapıyorum diye...gerçekten çok zor...şükür şimdi iyiyim düzeldim ama progestana devam edicem 30. haftaya kadar erken doğum riskine karşı...Allah çok büyük bol bol dua edelim...ama sizden ricam dua ederken bireysel değil de herkes için dua edin...Allah herkese hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin...beklenti çinde geçirdiğim 36 ayım var..her adet oluşumda kendimi şöyle teselli ettim...bu ay benim ayım değilmiş,olsaydı belki de düşük yapacaktım ya da hasta olacaktı diye...çünkü neden ben diye sormaya başlyınca çıldırma noktasına geliyordum...Allah büyük kızlar ve unutmayın bizi bizden başka kimse anlamaz...

arkadaşlar merhaba bende antalyada memorialde yaptırmayı düşünüyorum orda önereceğiniz doktor varmı bide ücreti hakkında bilgi si olanlar cvp yazarsa sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…