kızlar testimi tekrarlattım artış kötü..
7.gün 68
9.gün 114
11.gün 137 olmuş
Nur hanım biyokimyasal olabilir dedi..Rabbim sevincimizi yarıda koymaz inşallah..hayırlısı olsun..
canım ümidini kaybetme .Allah yardımcın olsun.
Kızlar Merhaba
Topiğinizi arada bir takip ediyordum ama uzun zamandır bazı nedenlerden dolayı foruma çok az girebildim .
Bebek bekleyen arkadaşlarımı tebrk ediyor ve Rabbim kucağına almayı nasip etsin diyorum .
Tedavide olan arkadaşlara da sabır diliyor ve güzel haber almalarını diliyorum .
Arkadaşlar şimdi sizlere sormak istediğim şeyler var .
Ben cuma günü gittim memorail da 3. denememi yapmak için . Ve bu benim için gerçekten çok önemli .
Aylin hanım ile görüştüm . Nur hanım halen doğum izninde . Eylül de başlayacaktım tedaviye ama tüpümün birinde sorun çıktığı için ameliyat ile alınması gerekiyor tedaviden önce . Aylin hanım çok iyi bir doktor ama bana sanki biraz soğuk gibi geldi . Eşi,mde benimle aynı fikirde . birde maddi manevi öyle yorulduk ki . 1 kaybım var bu konuda çok hassasım ama sanki çok sıradan yaklaşıyor gibi geldi bana . Sizlerin düşünceleri nelerdir arkaşlar . çok iki arada kaldım ne tavsiye edersiniz . başka doktora geçmeli miyim sizce ?
Selam Hilalcim . canım tedavi sürecine yeniden başlayacağız inşl . ön görüşme için aylin hanıma gittik . Bir dosya açıldı . Aylin hanım gerekli şeyleri istedi benden bir de tüpün birinde genişleme olduğu için alınmasını tavsiye etti . Nur hanım geldi mi diye aradım hastaeyi randevu bölümündekiler geldi diyor ama Tüp bölümündekiler henüz başlamadı diyorlar . Sinir oldum ya .Ben memorail daha ilgili beklerdim başlamadan hayal kırıklığına uğradım . Aylin hanımda çok iyi bir doktor ama ben hep nur hanıma gidecem diye şartlamıştım kendimi ondan mı bilmiyorum biraz soğuk bakıyorum . Birde eşim çok hassas bu konuda doktor çok soğuktu diyor hep böylemi soğuk mu olacak diyor . aman dedim işini iyi yapıyor kadın gülse ne olur gülmese ne olur yok diyor ben ısınamadım doktora . simdi sence ne yapmalıyım . ameliyat olmadan nur hanımla görüştürmezler beni olup öyle mi gideyim ona .
Sağol canim. Amin.
Yarin bir test daha yaptiricam ins sağlıklı bir.artis olur.
canım aylin hanım beni 1 kere muayene etti yüzü soğuk gelebilir ama guzek konuşmuştu bizle genele olarak murat bey ve semra hanım muayenemi takip etmişti ama hande hanımı tavsiye etmiyorum daha çamaşırını bile giymeden basıp gidiyor odadan bi durayım belki hasta bişe sorar,bi çıkmalarını bekleyim yok!! ben bu duruma çok sinir oldum hatta eve geldiğimde ağladım resmen .sağlıkocağında sandım kendimi resmen.murat bey çok iyidi bence acelen varsa murat beyi sec derim.benim transferim yapıldı inşallah olur.dualarım hepimizle
Asel_K merhaba, tedaviye başlayacaksın sana Murat beyi öneririm, benim ilk muayanem hariç tüm kontrollerimi kendisi yaptı, çok anlayışlı ,ne sorarsan yanıt veriyor. ve her zaman kendisine ulaşabilirsin.
diğer bir tercih müstecep bey derim.o da bizim durumumuzdan anlayan nadir doktorlardan, kendisi transfere ve opuya da giriyor. zaten tek doktorla devam etmek pek kolay olmuyor.
ama bayan doktor tercihin olacaksa eylülde nur hanımı bekle derim. çok iyi çok yardımsever biri.
ve herbiri çok başarılı.
İnşallah senin için de hakkında hayırlısı olur.
cy_64 canım çok teşekkür ederim . o zaman eylülde gittiğimde özellikle nur hanım diye belirteceğim . Allahım yüzümüze bakar inşl .
birde benden çok fazla tahlil falan istedi Aylin hanım . bunlar standart istenen şeyler mi ?
herkesten mi isteniyor acaba sizlerden de istendin mi ?
herkesten isteniyor onlar dosyana koymak için.ben nur hanımı hiç görmedim ama çok iyi şeyler duydum hakkında Allah gönlüne göre versin inşallah.orası zaten ekip çalışması doktorun o an transferde opuda ameliyatta olabilyor.diğerleride iyi hele mustecep bey valla ne moral verdi bana transferde Allah razı olsun inşallah elleri uğurlu gelir
merhaba..yalniz aylin hnm.mi muayene etti seni..semra hnm.gormedimi seni..bence semra hnm..in gormesi cok onemli.benimde sol tupum alindi lap.oldum ve sivi birikmesi oldugu icin bebisin tutunmasina engel oluyodu..guven ama ben nur hnm.i bekle derim birde o gorsun oyle karar ver..aylin hnm.hic muayene olmadim da yeni bi dr.sanirim..bence bekle..hayirlisi olsun hakkimizda ....Kızlar Merhaba
Topiğinizi arada bir takip ediyordum ama uzun zamandır bazı nedenlerden dolayı foruma çok az girebildim .
Bebek bekleyen arkadaşlarımı tebrk ediyor ve Rabbim kucağına almayı nasip etsin diyorum .
Tedavide olan arkadaşlara da sabır diliyor ve güzel haber almalarını diliyorum .
Arkadaşlar şimdi sizlere sormak istediğim şeyler var .
Ben cuma günü gittim memorail da 3. denememi yapmak için . Ve bu benim için gerçekten çok önemli .
Aylin hanım ile görüştüm . Nur hanım halen doğum izninde . Eylül de başlayacaktım tedaviye ama tüpümün birinde sorun çıktığı için ameliyat ile alınması gerekiyor tedaviden önce . Aylin hanım çok iyi bir doktor ama bana sanki biraz soğuk gibi geldi . Eşi,mde benimle aynı fikirde . birde maddi manevi öyle yorulduk ki . 1 kaybım var bu konuda çok hassasım ama sanki çok sıradan yaklaşıyor gibi geldi bana . Sizlerin düşünceleri nelerdir arkaşlar . çok iki arada kaldım ne tavsiye edersiniz . başka doktora geçmeli miyim sizce ?
Merhaba kizlar uzun zaman oldu gelmedum ama firsat olmuyor iste eceden.2 tedavime baslamayi bekliyorum
Tuğçeciğim selam canım..
Ben de temmuzda tedavideydim. 4 sağlıklı embiryo bulundu. Bir tanesi transfer edildi. Ancak maalesef geçen hafta negatifimi aldım..Nasip kısmet. Ben de Nur Hanımı bekliyorum. Eylülde dondiriklerimi deneyeceğim Seninde mi donmuş tedavisi olacak ? Yoksa sıfırdan mı başlayacaksın ? Haberleşelim..