hepinize teşekkür ederim evet Bu mubarek ayda rabbim bizleride sevindirdi çok şükür inşallah tedavideki herkes pozitif görür hayırlı sağlıklı kucağımıza alırız.
zlaar size bişey soracağım gebelikte maydonoz tehlikeli mi. az önce canım bişe istedi eşim getirdi içinde maydonoz vardı yedim bişe olur mu daha 5.haftadayızkı
merhabalar ben geldımm.kabakcıcegım ve ıncı tanemm ne cabuk 20 haftalarınıza geldınız oylee.masallah dıyelımm
allah sağlıkla kucağınıza almak nasıp etsın..bende kızımın dogumgunu ıcın hazırlıklara başladım.ondan sonrada 2 tedavısıne baslıycam ınsallah
canım sağol :) bana da zaman geçmiyor gibi geliyor. daha 14 hafta var :) senin de ikinci tedavinin pozitif haberlerini alacağız inşallah..
meryem hayırlı olsun canım rabbım kucagına almayıda nasıp etsın
Merhaba arkadaslar araniza yeni katliyorum .akasya78 beni hatrlrsn belki ilk dneme surecnd seni dger sitedn takip ediyordum.tbi bnada umut oldun suan bend senin gbi islemlere bslamayi dusunuyorum.yalnz arkadaslar size sorum olack bna yardmci olursanz sevnrm ben sehr dsndaym uzaktan gelcem geldgmd konaklamada uygun fiyatlinereler var bilg verirseniz sevinrim
Arkadaşlar benide aranıza alırmısınız öncelikle hamile arkadaşlara hayırlısıyla bebişlerini kucaklarına almayı, bebiş için uğraşanlarada sıkıntısız bir sürecin ardından müjdeli haber almayı nasip etsin yüce RABBİM..
Ben şu an rapor aşamasındayım faakat nerede yaptıracağıma karar veremedim siz ler şişli memorial hakkında bilgi verirseniz bana çok sevinirim..
Mrve67 canim bende sehir disindan gittim beyoglu ogretmenevinde kaldim oldukça uyguna geldi..ailenizde ogrtmn olan vsrsa personel kimligiyle gidebilirsiniz.
Kasimpasada demrcan otelde kalan arkadaslsrda oldu. .pek nezih bir yer degol ama fiyati uygn ve hastaneye yakin..dusunulebilir.
Yada istanbul gunluk kirapik evler yZ google ya...bir suru ev cikiyo boyle kiralayarak kalan arkadaslarda oldu..inşallah uygun guzel bir yer bulursun cnm...
Lale99canim ben memorialden cok memnun kaldim buradaki tum arkadaslarimda memnun kaldilar..
Bence dsunmeden gidebilirsin..
cevabın ıçin teşekkür ederim cnm çok kalabalık oluyormu yada önerebileceğin bayann dr senin dr kimdi forum çok uzun okudum ama hepsini okuyamadım ilkindemi tuttu senin.
Canim benim 2.ama memorialde ilk tedavimdi..ilkinde de tuttu cokkk sukur..
Kalabalik oluyor evt ama oyle cok sira beklemiyorsun yani benim ilk gittiğim yerde 1 saatten fazla beklerdik burada 10 en fazla 20 dk bekledik.
Ben murat dr ile basladim iyi bir dr bence.
Mustecep bry var o opumu yapti ondan randevu alabilirsen daha da iyidir :))
Eger eylule kayars tedavin Nur hanim var dogum izninde ama 1 eylulde donecek...o muhtesemdir
Benim 6 yumurtam dollendi 5. Tanesi 5.gune gitti..memorilain labratuvari cok iyidir kesinlikle
Ne zaman baslayacaksin cnm.
1 2 aya kadar başlayacağım cnm kısmetse ama bayan dr tercihim geçmişi okudum karışmış baya dr robotlaşması, hemşirelerin işlerini tam anlamıyla yapmaması, çatalda bekletilmek, 1 saat beklemek randevu öncesi şimdi herkez nur hanımı bekliyor ve yoğunluğu ilgilenememesi doğal olarak olabilir
1 2 aya kadar başlayacağım cnm kısmetse ama bayan dr tercihim geçmişi okudum karışmış baya dr robotlaşması, hemşirelerin işlerini tam anlamıyla yapmaması, çatalda bekletilmek, 1 saat beklemek randevu öncesi şimdi herkez nur hanımı bekliyor ve yoğunluğu ilgilenememesi doğal olarak olabilir
1-2aya baslayacaksan nur hanimla basla derim ben..o oyle bi dr ki herkese kosar yetisir melek o
Valla benim tedavim yeni bitti oyle 1-2saat cstalda beklemedim..randevun vu oncesid oyle 1 saat beklemedim
Belki bnim tedavim ramazana denk geldi belki ypgunluk azdi bilemiyorum ama oyle seyler yasamadim
Gene araştır canim sen bilirsin tabi..
Nur Hanım her zaman yoğundur ama ben bir gün gülümseyerek hasta karşılamadığını, hastasına ters davrandığını görmedim. Bambaşka bir enerji var onda. Doğum iznine çıkmadan bir gün önce transferimi yaptı kahkahalarla :) O bizim meleğimiz gerçekten
Tedavin hayırlı olur inşallah.