Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

olmadı arkadaşlar yumurtalarım toplanamadan hayaller yarım kaldı esımınn amelıyatı olumsuz 1tane bıle sperm bulunamadı bundan sonralı napmalı hıc bılmyrm gercı yapacak bırsey allah vermedıkten sonra olmuyor ıste mutsuz son...

Sifirdan basliycam canim iinsallah.fazla umudum yok.ama daha baslamadan bana degil olmayanlara.umudu tkenmislere ver diye dua.ediyorum rabbime.ben bu duyguyu tattim.hic tatmayanlara nasip etsin sonra bana.

Tuğçeciğim umutsuz olma.. Bir kere oldu yine olur inşallah.. Umutlu ve moralli başlamak önemli. Senin bir tane var ama bir tane daha istemen çok normal. Benim de imkanım olsaydı mutlaka 2 çocuk isterdim. Çünkü insanın kardeşinin olması çok güzel birşey. Çocuğum yalnız kalsın istemezdim. Yaş itibariyle benim için 2. çocuk biraz zor ama senin yaşın müsait.. İnşallah eylülde güzel haberlerde buluşuruz.. :KK16:

olmadı arkadaşlar yumurtalarım toplanamadan hayaller yarım kaldı esımınn amelıyatı olumsuz 1tane bıle sperm bulunamadı bundan sonralı napmalı hıc bılmyrm gercı yapacak bırsey allah vermedıkten sonra olmuyor ıste mutsuz son...

Edacığım üzüntü, hissettiğin hayalkırıklığını tahmin edebiliyorum canım. Yaşamadığım için anlamam çok zor. Allah sabır ve yeniden deneme gücü versin. Acaba bitkisel yöntemlerle, ilaçlarla sperm sayısı arttırılabilir mi ? :26: Bunu konuştunuz mu ?

Tuğçeciğim umutsuz olma.. Bir kere oldu yine olur inşallah.. Umutlu ve moralli başlamak önemli. Senin bir tane var ama bir tane daha istemen çok normal. Benim de imkanım olsaydı mutlaka 2 çocuk isterdim. Çünkü insanın kardeşinin olması çok güzel birşey. Çocuğum yalnız kalsın istemezdim. Yaş itibariyle benim için 2. çocuk biraz zor ama senin yaşın müsait.. İnşallah eylülde güzel haberlerde buluşuruz.. :KK16:

Edacığım üzüntü, hissettiğin hayalkırıklığını tahmin edebiliyorum canım. Yaşamadığım için anlamam çok zor. Allah sabır ve yeniden deneme gücü versin. Acaba bitkisel yöntemlerle, ilaçlarla sperm sayısı arttırılabilir mi ? :26: Bunu konuştunuz mu ?

İnsallah.rabbim bana kizimi verdi ben sadece onu istedim.dedigim gibi 2 olmazsada cok uzulmiycem o yuzden cok rahatim.allah sizlere nasip etsin.bu forumdaki herkese inci tanesine cok dua ettim..onun melegi artik onunla.hepinize dua ediyorum.insallah olucak.kimsenin umudu ukenmesin.biz hep birlikteyiz allahin izniyle.sizleri cok seviyorum.tatildeyim suan esim denizde ben bakmadan gidemedim.

kızlar yardım!! bu jeli bana gunde 1 kullan dedi doktor ama forumlarda hep 2 kere kullanıomuş millet..birde vajinanın nekadar iiçine yerleştirilicek jel,yatmak gerekiyormu yaptık tan donra?bu arada iğnemden 1 gunluk kaldı ama doktorum artık iğneyi kesin jele geçin dedi yardımmmmm

kızlar yardım!! bu jeli bana gunde 1 kullan dedi doktor ama forumlarda hep 2 kere kullanıomuş millet..birde vajinanın nekadar iiçine yerleştirilicek jel,yatmak gerekiyormu yaptık tan donra?bu arada iğnemden 1 gunluk kaldı ama doktorum artık iğneyi kesin jele geçin dedi yardımmmmm

Selam teacher. Sen sonucunu aldın da ben mi kaçırdım? Jele pozitiften sonra geçiliyor. Ve evet günde bir kez. Jeli yedirmen yeterli.

evet canım Allaha şükür pozitifi gördüm rabbim herkese nasip etsin inşallah.yasemin hemşireyi aradım öğrendim canım sağolun

amin inşallah bende görürümüyüm 20.haftaları maşallah subhanallah rabbim esirgesin yavrunu

Allah razı olsun. Görürsün inşallah. Ben de öyle diyordum şimdi de doğduğu zamanı görür müyüm diyorum :)
Allah hepimize sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin, olmayan arkadaşlarımıza da tez zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eylesin inşallah...

allah razı olsun. Görürsün inşallah. Ben de öyle diyordum şimdi de doğduğu zamanı görür müyüm diyorum :)
allah hepimize sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin, olmayan arkadaşlarımıza da tez zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eylesin inşallah...

amin canım inşallah inanki kendime ederken hep dunyanın neresinde olursa olsun bu uğurda uğraşana nasip et allahım diyorum okadar seviniyorumki duyduğumda .inşallah herkesin olur

Teacherof cnm burdanda tebrik edeyim dedim,bugun ki degerin de guzel cikmistir insallah. Bu arada herkese iyi bayramlar...

teacherof sanırım pozitif sonuç almışsın, çok sevindim. Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah.

merhabalar ben geldımm.kabakcıcegım ve ıncı tanemm ne cabuk 20 haftalarınıza geldınız oylee.masallah dıyelımm:nazar:
allah sağlıkla kucağınıza almak nasıp etsın..bende kızımın dogumgunu ıcın hazırlıklara başladım.ondan sonrada 2 tedavısıne baslıycam ınsallah

X