en büyük yumoşun kaç..diğeri kaç olmuş canım..
inşallah herşey yolunda gidecek inşallah.
güzel haberleriniz gelsin inş.
kızlarrrrr memorıal mustafa bey gibi çokk özell bir doktorundan sonra aynur hanımıda kaybetti.aynur hanımda istifaa etmişş .gittikçe kan kaybediyor ne yazık ki.
kızlarrrrr memorıal mustafa bey gibi çokk özell bir doktorundan sonra aynur hanımıda kaybetti.aynur hanımda istifaa etmişş .gittikçe kan kaybediyor ne yazık ki.
aaaaaaaaaaa!!!
çok şaşırdım
benim doktorumdu Aynur hanım.
neler oluyor böyle nazarmı değdi ne?
Mikro nereden aldın haberi sen? Bencede bir şeyler oluyor orada ama ne ??
nasılsın Meryem?
sen ne yaptın tedaviye başladın mı?
en son adetini bekliyordun var mı bi gelişme?
umarım herşey yolundadır?
Canım sen haberini almadın anlaşılan... Tedaviyi beklerken hamile kaldım çok şükür:)) sen nasılsın?
Canım sen haberini almadın anlaşılan... Tedaviyi beklerken hamile kaldım çok şükür:)) sen nasılsın?
canim duydum iste.nerden oldugu o kadar onemli degil aslinda.hastanenin dustugu durum bence.ama yeni tup yaptiracaklara bir onerim var kesinlikle mustafa beyi bekleyin.nur hanim zaten izinde.mustafa bey hasta gibi bakmiyor insana bir abi kardes iliskisi gibi bakiyo.once guven veriyor.ondan sonrada becerisini konusturuyor.onun gibi doktor yeminle soyluyorum omrumde gormedim.ben suan takvimden de anliycaniz uzere gebeyim ikizlerimi bekliyorum.nur hanimla basladik mustafa beyle yurutuyoruz.mustafa bey olmasaydi ben suan allah gostermesin belkide kaybetmistim onlari erken dogumlaMikro nereden aldın haberi sen? Bencede bir şeyler oluyor orada ama ne ??
Sevgili micro bende aynur hanimin hastayim daha dogrusu betul hanim nur hanim en son aynur hanimdaydim.bi doktor daha degistirecek gucum yokmustafa beyin esi hangi hastanede acaba? Adi ece fucucu acet mi ? Yardimci olursan sevinirim.allah hayirlisiyla evlatlarini kucagina almayi nasip etsin
aynur hanimin ayrilmasina uzuldum betul hanimdan sonra onunla devam ediyordum..insaalla bu gidisler bir an once biter.en cok biz hastalar magdur oluyoruz
aminnn inşallah canım.
inşallah böyle süprizler devam etsinde bizde geç öğrenelim önemli değil.
gebelik takvimi kullanıcı kontrol panelinde ,profil düzenle var oradan yapılıyor.
merhaba arkadaşlar bende bugun tedaviye başladım ilk iğnemi vurdum hakkımızda hayırlısı