- 22 Mart 2013
- 18
- 0
hadı bakalım canım hayırlısıyla tamamlanır ınsallah benımde yenı sayılır p.tesı basladım bende
allahım herkezin gönlüne göere verir emeklerimiz boşa çıkmaz inşallah seninde hayırlısı olsun canım doktorun kim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hadı bakalım canım hayırlısıyla tamamlanır ınsallah benımde yenı sayılır p.tesı basladım bende
Yapamadım canım ya( beni şimdi başka stressler aldı acaba bebegim saglıklı mı acaba bilmem ne işte(( öyle köt dşünceler geliyor aklıma(
merhaba arkadaşlar bende bugun tedaviye başladım ilk iğnemi vurdum hakkımızda hayırlısı
merhaba arkadaşlar bende bugun tedaviye başladım ilk iğnemi vurdum hakkımızda hayırlısı
aman da aman 9 haftalık olmuş bile maşallah.
aklına kötü şeyle getirme canım her şey güzel olacak Allahın izni ile.
sonu bebişli olsun inşallah kızlar..bol dua edin..Allah tan isteğin verir...hadı bakalım canım hayırlısıyla tamamlanır ınsallah benımde yenı sayılır p.tesı basladım bende
hayırlı olsun inşallah..bebişli olsun..no stressteşekkür ederim
sümeyyecim malesef akasyanın negatif ..ama semra hnm.ilk adeti ile başlayalım demiş dondurulmuşlara inşallah onlarla anne olacak inşallah..
İNŞALLAH yaa akasyayla moralimiz bozulmadı değil ama ne yapalım takdir ALLAH ın..ElhamduLillah. Ne diyelim, hakkında hayırlı olsun. En uygun zamanda en sağlıklı bebişine kovuşur inşeAllah.
Senin de hamilelik takvimin hayırlı olsun. Yakışmış. Dilerim bebişini sağ-salim kucağına alırsın.
allahım herkezin gönlüne göere verir emeklerimiz boşa çıkmaz inşallah seninde hayırlısı olsun canım doktorun kim
meryem hayırlı olsun canım rabbım kucagına almayıda nasıp etsın
murat hoca ve semra hoca canım yrn catlatma ıgnesını olcam galıba sona az kaldı cok heyecanlıyım ınsalah sperm bulunurda sonucsuz kalmaz hıcbırsry
hayırlı olsun inşallah..bebişli olsun..no stress
Kızlar Merhaba
Topiğinizi arada bir takip ediyordum ama uzun zamandır bazı nedenlerden dolayı foruma çok az girebildim .
Bebek bekleyen arkadaşlarımı tebrk ediyor ve Rabbim kucağına almayı nasip etsin diyorum .
Tedavide olan arkadaşlara da sabır diliyor ve güzel haber almalarını diliyorum .
Arkadaşlar şimdi sizlere sormak istediğim şeyler var .
Ben cuma günü gittim memorail da 3. denememi yapmak için . Ve bu benim için gerçekten çok önemli .
Aylin hanım ile görüştüm . Nur hanım halen doğum izninde . Eylül de başlayacaktım tedaviye ama tüpümün birinde sorun çıktığı için ameliyat ile alınması gerekiyor tedaviden önce . Aylin hanım çok iyi bir doktor ama bana sanki biraz soğuk gibi geldi . Eşi,mde benimle aynı fikirde . birde maddi manevi öyle yorulduk ki . 1 kaybım var bu konuda çok hassasım ama sanki çok sıradan yaklaşıyor gibi geldi bana . Sizlerin düşünceleri nelerdir arkaşlar . çok iki arada kaldım ne tavsiye edersiniz . başka doktora geçmeli miyim sizce ?
merhaba aselcim yeniden baslamana sevindim...bence nur hanımı beklee.