Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

Yapamadım canım ya:KK43:( beni şimdi başka stressler aldı acaba bebegim saglıklı mı acaba bilmem ne işte:KK43:(( öyle köt dşünceler geliyor aklıma:KK43:(

aman da aman 9 haftalık olmuş bile maşallah.:nazar:
aklına kötü şeyle getirme canım her şey güzel olacak Allahın izni ile.:KK16:

aman da aman 9 haftalık olmuş bile maşallah.:nazar:
aklına kötü şeyle getirme canım her şey güzel olacak Allahın izni ile.:KK16:

Canım inşallah allahın izniyle güzel olacak... Ama ben hamile kaldıgım ay çok fazla ilaç içtim inşallah bi zararı olmamıştır... Tedaviye başlıycam diye ek takviyeler falan filan bide DHEA içtim düşün.

bana da nasip oldu çok şükür hamilelik takvimi yapmak...ALLAH a ne kadar şükretsem azdır..RABBİM isteyen herkese ama herkese tez vakitte nasip etsin inşallah...inşallah benim ve tüm bebek bebek bekleyen arkadaşlarımın ALLAH kucağımıza da almayı nasip eder cümlesiyle beraber...aminnn

sümeyyecim malesef akasyanın negatif ..ama semra hnm.ilk adeti ile başlayalım demiş dondurulmuşlara inşallah onlarla anne olacak inşallah..

ElhamduLillah. Ne diyelim, hakkında hayırlı olsun. En uygun zamanda en sağlıklı bebişine kovuşur inşeAllah.

Senin de hamilelik takvimin hayırlı olsun. Yakışmış. Dilerim bebişini sağ-salim kucağına alırsın.

ElhamduLillah. Ne diyelim, hakkında hayırlı olsun. En uygun zamanda en sağlıklı bebişine kovuşur inşeAllah.

Senin de hamilelik takvimin hayırlı olsun. Yakışmış. Dilerim bebişini sağ-salim kucağına alırsın.
İNŞALLAH yaa akasyayla moralimiz bozulmadı değil ama ne yapalım takdir ALLAH ın..
yakışmış dimi saol..darısı tez vakitte sana da ...inşallah sonu güzel olur ALLAH a emanet başka yapacak birşeyimiz yok biliyosun..

Kızlar Merhaba
Topiğinizi arada bir takip ediyordum ama uzun zamandır bazı nedenlerden dolayı foruma çok az girebildim .
Bebek bekleyen arkadaşlarımı tebrk ediyor ve Rabbim kucağına almayı nasip etsin diyorum .
Tedavide olan arkadaşlara da sabır diliyor ve güzel haber almalarını diliyorum .
Arkadaşlar şimdi sizlere sormak istediğim şeyler var .
Ben cuma günü gittim memorail da 3. denememi yapmak için . Ve bu benim için gerçekten çok önemli .
Aylin hanım ile görüştüm . Nur hanım halen doğum izninde . Eylül de başlayacaktım tedaviye ama tüpümün birinde sorun çıktığı için ameliyat ile alınması gerekiyor tedaviden önce . Aylin hanım çok iyi bir doktor ama bana sanki biraz soğuk gibi geldi . Eşi,mde benimle aynı fikirde . birde maddi manevi öyle yorulduk ki . 1 kaybım var bu konuda çok hassasım ama sanki çok sıradan yaklaşıyor gibi geldi bana . Sizlerin düşünceleri nelerdir arkaşlar . çok iki arada kaldım ne tavsiye edersiniz . başka doktora geçmeli miyim sizce ?

kızlar testimi tekrarlattım artış kötü..

7.gün 68
9.gün 114
11.gün 137 olmuş :KK43:

Nur hanım biyokimyasal olabilir dedi..Rabbim sevincimizi yarıda koymaz inşallah..hayırlısı olsun..

Kızlar Merhaba
Topiğinizi arada bir takip ediyordum ama uzun zamandır bazı nedenlerden dolayı foruma çok az girebildim .
Bebek bekleyen arkadaşlarımı tebrk ediyor ve Rabbim kucağına almayı nasip etsin diyorum .
Tedavide olan arkadaşlara da sabır diliyor ve güzel haber almalarını diliyorum .
Arkadaşlar şimdi sizlere sormak istediğim şeyler var .
Ben cuma günü gittim memorail da 3. denememi yapmak için . Ve bu benim için gerçekten çok önemli .
Aylin hanım ile görüştüm . Nur hanım halen doğum izninde . Eylül de başlayacaktım tedaviye ama tüpümün birinde sorun çıktığı için ameliyat ile alınması gerekiyor tedaviden önce . Aylin hanım çok iyi bir doktor ama bana sanki biraz soğuk gibi geldi . Eşi,mde benimle aynı fikirde . birde maddi manevi öyle yorulduk ki . 1 kaybım var bu konuda çok hassasım ama sanki çok sıradan yaklaşıyor gibi geldi bana . Sizlerin düşünceleri nelerdir arkaşlar . çok iki arada kaldım ne tavsiye edersiniz . başka doktora geçmeli miyim sizce ?

merhaba aselcim yeniden baslamana sevindim...bence nur hanımı beklee.

merhaba aselcim yeniden baslamana sevindim...bence nur hanımı beklee.

Selam Hilalcim . canım tedavi sürecine yeniden başlayacağız inşl . ön görüşme için aylin hanıma gittik . Bir dosya açıldı . Aylin hanım gerekli şeyleri istedi benden bir de tüpün birinde genişleme olduğu için alınmasını tavsiye etti . Nur hanım geldi mi diye aradım hastaeyi randevu bölümündekiler geldi diyor ama Tüp bölümündekiler henüz başlamadı diyorlar . Sinir oldum ya .Ben memorail daha ilgili beklerdim başlamadan hayal kırıklığına uğradım . Aylin hanımda çok iyi bir doktor ama ben hep nur hanıma gidecem diye şartlamıştım kendimi ondan mı bilmiyorum biraz soğuk bakıyorum . Birde eşim çok hassas bu konuda doktor çok soğuktu diyor hep böylemi soğuk mu olacak diyor . aman dedim işini iyi yapıyor kadın gülse ne olur gülmese ne olur yok diyor ben ısınamadım doktora . simdi sence ne yapmalıyım . ameliyat olmadan nur hanımla görüştürmezler beni olup öyle mi gideyim ona .

X