- 22 Mart 2013
- 18
- 0
insallah Rabbim yuzunu guldursun cumlesiyle beraber...Allah im ugrasan isteyen herkese versin insallah tez vakitte....hayrli olsun ve stres yapma ....merhaba arkadaşlar bende bu akşam çatlatma iğnesini vurucam salıda toplama olcak hayırlısı inşallah emeklerimiz boşa çıkmaz
insallah Rabbim yuzunu guldursun cumlesiyle beraber...Allah im ugrasan isteyen herkese versin insallah tez vakitte....hayrli olsun ve stres yapma ....
Sifirdan basliycam canim iinsallah.fazla umudum yok.ama daha baslamadan bana degil olmayanlara.umudu tkenmislere ver diye dua.ediyorum rabbime.ben bu duyguyu tattim.hic tatmayanlara nasip etsin sonra bana.
olmadı arkadaşlar yumurtalarım toplanamadan hayaller yarım kaldı esımınn amelıyatı olumsuz 1tane bıle sperm bulunamadı bundan sonralı napmalı hıc bılmyrm gercı yapacak bırsey allah vermedıkten sonra olmuyor ıste mutsuz son...
Tuğçeciğim umutsuz olma.. Bir kere oldu yine olur inşallah.. Umutlu ve moralli başlamak önemli. Senin bir tane var ama bir tane daha istemen çok normal. Benim de imkanım olsaydı mutlaka 2 çocuk isterdim. Çünkü insanın kardeşinin olması çok güzel birşey. Çocuğum yalnız kalsın istemezdim. Yaş itibariyle benim için 2. çocuk biraz zor ama senin yaşın müsait.. İnşallah eylülde güzel haberlerde buluşuruz..
Edacığım üzüntü, hissettiğin hayalkırıklığını tahmin edebiliyorum canım. Yaşamadığım için anlamam çok zor. Allah sabır ve yeniden deneme gücü versin. Acaba bitkisel yöntemlerle, ilaçlarla sperm sayısı arttırılabilir mi ? :26: Bunu konuştunuz mu ?
kızlar yardım!! bu jeli bana gunde 1 kullan dedi doktor ama forumlarda hep 2 kere kullanıomuş millet..birde vajinanın nekadar iiçine yerleştirilicek jel,yatmak gerekiyormu yaptık tan donra?bu arada iğnemden 1 gunluk kaldı ama doktorum artık iğneyi kesin jele geçin dedi yardımmmmm
Çok sevindim. Allah tamamına erdirsin inşallah :)
amin inşallah bende görürümüyüm 20.haftaları maşallah subhanallah rabbim esirgesin yavrunu
allah razı olsun. Görürsün inşallah. Ben de öyle diyordum şimdi de doğduğu zamanı görür müyüm diyorum :)
allah hepimize sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin, olmayan arkadaşlarımıza da tez zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eylesin inşallah...
merhaba kızlar bugün 10 tane yumurtam toplandı yarın kaçtanesi olgunlaşacak diye öğrenicem hayırlısı bakalım sonuç iyimi sizce
evet canım Allaha şükür pozitifi gördüm rabbim herkese nasip etsin inşallah.yasemin hemşireyi aradım öğrendim canım sağolun
inşallah canım allah herkezin gönlündekini versin