Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba arkadaşlar. .tadavim bitti evime döndüm. .transferimin 4.gunu bugun.
Rabbim yardımcın olsun. Neqatif almak çok zordur. İnsan üzülüyor, ancak Rabbim daha beterinden korusun. 3 kere neqatif aldım, tabii üzüldüm. Ama sadece üzüldüm ve hafiften ağladım. Bir de bulduktan sonra kayb etmek var. İnsanın içini ateş alıyor. Rabbim dermansız dert vermesin. Siz sağlıklı olun da inşeAllah bir gün bebekte gelir.
Ağlamak iyi gelir.
Burdanda ayrica tebrik ediyorum canim...hayirlisi ile olucak..kızlarrrrrr pozitiff çok şükür Allaha..
test günüm cumartesi idi ama bugün gittim çok şükür pozitif
Hayirlisi ise olsun...ama benimde bir yumurta ondeydi sonra otekiler tam yetisemese bile onlardan toplanacak kadar buyudu ...transfeerim oldfu ve tuttu...bencede o yumurta bana bebis olarak dondu..o yumurta cok kiymetli oluyo...insallah Allah kucagimiza da almayi nasip eder...arkadaşlar bende varım p.tesı tedavım basladı gonal f devam gecen ay basladım ama yumurtanın bırı fazla buyuk oldugundan ıptal oldu bu ay bıdaha basladık ama bı ymurta yıne bıraz buyuk korkuyrm artık ya
kızlarrrrrr pozitiff çok şükür Allaha..
Hayirlisi ise olsun...ama benimde bir yumurta ondeydi sonra otekiler tam yetisemese bile onlardan toplanacak kadar buyudu ...transfeerim oldfu ve tuttu...bencede o yumurta bana bebis olarak dondu..o yumurta cok kiymetli oluyo...insallah Allah kucagimiza da almayi nasip eder...
tekrar teşekkür ederim canımmmBurdanda ayrica tebrik ediyorum canim...hayirlisi ile olucak..
aminnn Sümeyye canım çok teşekkr ederim..hepimiz bebeklerimize sağsalim sağlıklıca kavuşlım inşallah.MaşeAllah, BarakAllah. Allah Subhenehu Teale sağ-salim kucağına almanı da nasip eylesin. Dilerim tüm bu süreci sıkıntısız ve en az endişe ile kolayca geçersin. Mutluluğun bebişle kucağına gelsin. Amin.
Amin canım çok teşekkür ederim..allah hayırlı etsin inşallah sorunsuz bir hamilelik geçirirsin senin adına çok sevindim
darısı yeniden bizlerre olsun inşallah sıra akasyadaa
canım çok teşekkür ederim..tebrik ederim canım Allah gule gule kucağına versin inşallah hayırlı-sağlıklı evlat olsun inşallah.benimde kısmet olursa ctesi transfer inşallah.biraz heyecanlıyım bi yandanda korkuyorum ya olmazsa die
en büyük yumoşun kaç..diğeri kaç olmuş canım..arkadaşlar bende varım p.tesı tedavım basladı gonal f devam gecen ay basladım ama yumurtanın bırı fazla buyuk oldugundan ıptal oldu bu ay bıdaha basladık ama bı ymurta yıne bıraz buyuk korkuyrm artık ya
hayırlı olsun canım tedavin inşallah Aysun gibi sende yazarsın bir gün pozitif haberini.Allah yardımcınız olsun.arkadaşlar bende varım p.tesı tedavım basladı gonal f devam gecen ay basladım ama yumurtanın bırı fazla buyuk oldugundan ıptal oldu bu ay bıdaha basladık ama bı ymurta yıne bıraz buyuk korkuyrm artık ya
canım şimdiden hayırlı olsun transferin sımsıkı tutunsun annesine bebişi inşallah..yani söölemediler ama ben ctesi diye tahmin ediyorum 5.gun .hayırlısı olsun inşallah
hayırlı olsun canım tedavin inşallah Aysun gibi sende yazarsın bir gün pozitif haberini.Allah yardımcınız olsun.
Aysun hayırlı olsun.gözün aydın.
ne de güzel yakışmış gebelik takvimin.
maşallah.
canım şimdiden hayırlı olsun transferin sımsıkı tutunsun annesine bebişi inşallah..
canım ç okkkkkkkkkk teşekkü ederim..bu günü görmekte nasip oldu çok sükür Allaha...
yani söölemediler ama ben ctesi diye tahmin ediyorum 5.gun .hayırlısı olsun inşallah
Toplanma durumuna gelenleri topladilar..10taneydi...ama benim bundan onceki tup denemelerimde 25tane toplaniyodu iste o onden giden yuzunden 3-4gun zaten erken oldu toplama islemi...doktorlar ayarliyorlar sen guven onlara deneyimliler...insallah emekler bosa gitmez...sezyalcim inşallah ya . hepsını topladılarmı sonra dıgerlerın buyuumesımı beklendı