Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

nereye gecti acaba yada memorialda hangi dr ye gidebilirim yardimci olurmusunuz

Mecidiyeköyde IVI tup bebek merkezinde eger istiyorsan numarasinida verebilrim.Bilgi alabilirsin dedigim gibi hepimiz doktorlarimizi sevdik önemli ama bence en önemliside labaratuar miniklerimizi once Allaha sonrada uzman ellere birakiyoruz MEMORIALIN LABARATUARI COOK COOOK IYI insallah yardimci olabilmisimdir sevgiler

arkadaslar verdıgınız bılgıler ıcın cok tesekkurler bende memorıal hastanesıne gıtmeye karar verdım tup bebek fıyatları nekadar bılen varmı dıger merkezlere gore bıraz pahalı dıye duymustm

Kızlar Akasyadan haberi olan var mı? Merak ettim, haber etmedi. Yumoşlarından haber yokmu?

canım esenin 18 yumosu toplandı 14 ü olgun cıktı 13 döllendi cok sükür 13 ü de devam ediyordu ancak 10-11 tanesi daha iyiymiş perşembe aksamı veya cuma sabahıda pgt ye gidecekmiş haberler böyle canım Rabbim yardım etsin inş güzel herşey güzel olacak

Kızlar Akasyadan haberi olan var mı? Merak ettim, haber etmedi. Yumoşlarından haber yokmu?

Sümeyyem beni merak etmişsin. Allah razı olsun canım. Dün bir türlü siteye yazamadım. İş yoğunluğundan. Bugün tekrar uğradım hastaneye. Çok şükür 12 yumoşum iyi durumda. 1 tanesi geriden geliyor. 12 taneden bu akşam parça alabilirlermiş. 1 tanesinden cuma alınabilirmiş. Sonuç büyük ihtimal cuma akşamı çıkacak. :18::18: Hakkımda hayırlısı.. Zor bir bekleyişteyim.. Müslümanın müslamana duası daha makbulmuş.. Dualarda, hayırlarda buluşuruz inşallah

Gerçekten çok merak ettim. Hiç bir şey yazmayınca ister-istemez insanın aklına kötü şeyler geliyor. MaşeAllah yumoşlara. Rabbim içlerinden en hayırlı olanlarını size evlat eylesin. Amin. Gidişat güzel. Allah sonunu da güzel eylesin.

Yaşamayan bilmez derler yaa... neler yaşadığını içimde hiss ede biliyorum... Allah senin ve yumoşların yardımcısı olsun. Sizlere güç versin.

Akasya çok güzel yumoşların inşallah sonuda güzel olacak rabbim emeklerini zay etmesin
kucağını doldursun canım merak ettim bende seni ama güzel haberini aldım çok şükür
daha güzel olcak inşallah.. dualarımdasın

Aysunayı merak ediyorum acaba transferi oldumu inşallah herşey yolundadır
rabbim gönlüne göre versin

Nurme canım aysunayın transferi oldu canım... Kuzucukları aldı bugün... İnşallah da bir ömür boyu hiç bırakmazlar onu:)) yani aysunay bugündrn itibaren hamiş:))

Merhaba kızlarr bende memorial da ilk tüp t3davimi yaptıricam sanırım zira iki yer arasında kaldım biri memorial diğeri medical park bahçelievler sizler memorialdan memnunmusunuz??

Öncelikle hamile kalan arkadaşlar tebrikler. Test günü bekleyenlerde umarım güzel haberler alırlar. Allah yardımcıları olsun... Daha önce buraya birşeyler yazmıştım hatırlayan arkadaşlar mutlaka olacaktır öyleki en zor zamanımda başımdan geçen olumlu ve olumsuz şeyleri hiç kimseyi incitmek istemeyerek,kimseyi savunmadan ama hakkını vermek gerekiyorsada vererek buraya yazdım. Ancak burdaki bazı arkadaşlar başta beni yanlış anladı yetmedi yazdığım yazıların hepsi okunmadığı için hastane çalışanları beni yanlış anladı. Düşünebiliyormusunuz kimseyi kırmak istemezken günah keçisi oldum ve ben kırıldım. Sonucum negatif belki bu yüzden kırgınım bu kadar ancak olumlu ve olumsuz yaşadıklarımı dürüstçe dile getirebilmek istiyorum. Sadece biraz daha zamana ihtiyacım var sanırım. Öncesinde Semra hanıma yazmayı düşündüğüm birde mektup...

Merhaba kızlarr bende memorial da ilk tüp t3davimi yaptıricam sanırım zira iki yer arasında kaldım biri memorial diğeri medical park bahçelievler sizler memorialdan memnunmusunuz??

ben memnunum bende ohss riski olduğu için sağolsun semra hanımın hep gözetimi altındayım ama riskli olmasanızda semrra hanımın bilgisi dahilindesiniz.hemşireler çok şeker iyiler ilk muayenelerimi murat bey yapmıştı çok ilgili sağolsun .tavsiye ederim.

iyi geceler teacherof nasılsın?tedavidemisin şu an?
umarım her şey yolundadır...
ohss yi görünce yazmak istedim bende de yüksek ohss riski vardı hatta trasfer iptalini düşündüler ama çok şükür hiç bir sorun yaşamadım.
sanada proteyin ve bol su tavsiyesinde bulunacaklar onlara uydunmu hiç bir şey olmuyor Allahın izni ile.
şu an 19 haftalık oldu kızım...

Kizlar hepinizden Allah razi olsun. 8 embiryomdan 4 minis saglikli cikti. Allah'a binlerce kere sukurler olsun. Bir minisi cuma gunu aldim:) 3 kardesi donduruldu. Pazar test gunum. Hakkimizda hayirlisi.

Kizlar hepinizden Allah razi olsun. 8 embiryomdan 4 minis saglikli cikti. Allah'a binlerce kere sukurler olsun. Bir minisi cuma gunu aldim:) 3 kardesi donduruldu. Pazar test gunum. Hakkimizda hayirlisi.

Dicaydan haberlerini aldım ve çok sevindim. Pazar günü inşallah güzel haberler alırız senden. Öpüyorum

evet canım tedavideyim gerçi yarın opu var inşallah biraz heyecanlıyım yaradana emanetiz bakalım hayırlısı neyse o olsun son 1 haftadır ağzıma sırf protein ve su giriyor desem inanırmısın haktan hayırlısı canım inşallah soru olmaz..maşallah Allahım kızını hayırlı sağlıklı olarak kucağına versin inşallah güzel günlerini gör.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…