nereye gecti acaba yada memorialda hangi dr ye gidebilirim yardimci olurmusunuz
arkadaslar verdıgınız bılgıler ıcın cok tesekkurler bende memorıal hastanesıne gıtmeye karar verdım tup bebek fıyatları nekadar bılen varmı dıger merkezlere gore bıraz pahalı dıye duymustm
Kızlar Akasyadan haberi olan var mı? Merak ettim, haber etmedi. Yumoşlarından haber yokmu?
Kızlar Akasyadan haberi olan var mı? Merak ettim, haber etmedi. Yumoşlarından haber yokmu?
Sümeyyem beni merak etmişsin. Allah razı olsun canım. Dün bir türlü siteye yazamadım. İş yoğunluğundan.Bugün tekrar uğradım hastaneye. Çok şükür 12 yumoşum iyi durumda. 1 tanesi geriden geliyor. 12 taneden bu akşam parça alabilirlermiş. 1 tanesinden cuma alınabilirmiş. Sonuç büyük ihtimal cuma akşamı çıkacak. :18::18: Hakkımda hayırlısı.. Zor bir bekleyişteyim.. Müslümanın müslamana duası daha makbulmuş.. Dualarda, hayırlarda buluşuruz inşallah
Ne kadar çok kasım adeti diye yazmışım. Dicay aklında iyi tut kasım adeti :)
Merhaba kızlarr bende memorial da ilk tüp t3davimi yaptıricam sanırım zira iki yer arasında kaldım biri memorial diğeri medical park bahçelievler sizler memorialdan memnunmusunuz??
ben memnunum bende ohss riski olduğu için sağolsun semra hanımın hep gözetimi altındayım ama riskli olmasanızda semrra hanımın bilgisi dahilindesiniz.hemşireler çok şeker iyiler ilk muayenelerimi murat bey yapmıştı çok ilgili sağolsun .tavsiye ederim.
Kizlar hepinizden Allah razi olsun. 8 embiryomdan 4 minis saglikli cikti. Allah'a binlerce kere sukurler olsun. Bir minisi cuma gunu aldim:) 3 kardesi donduruldu. Pazar test gunum. Hakkimizda hayirlisi.
Kizlar hepinizden Allah razi olsun. 8 embiryomdan 4 minis saglikli cikti. Allah'a binlerce kere sukurler olsun. Bir minisi cuma gunu aldim:) 3 kardesi donduruldu. Pazar test gunum. Hakkimizda hayirlisi.
iyi geceler teacherof nasılsın?tedavidemisin şu an?
umarım her şey yolundadır...
ohss yi görünce yazmak istedim bende de yüksek ohss riski vardı hatta trasfer iptalini düşündüler ama çok şükür hiç bir sorun yaşamadım.
sanada proteyin ve bol su tavsiyesinde bulunacaklar onlara uydunmu hiç bir şey olmuyor Allahın izni ile.
şu an 19 haftalık oldu kızım...