Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

canım bayağıdır giremedim nete çok geçmiş olsun....Allah sabır versin...

arkadaşlar bende varım p.tesı tedavım basladı gonal f devam gecen ay basladım ama yumurtanın bırı fazla buyuk oldugundan ıptal oldu bu ay bıdaha basladık ama bı ymurta yıne bıraz buyuk korkuyrm artık ya

kızlarrrrrr pozitiff çok şükür Allaha..

test günüm cumartesi idi ama bugün gittim çok şükür pozitif

Hayirlisi ise olsun...ama benimde bir yumurta ondeydi sonra otekiler tam yetisemese bile onlardan toplanacak kadar buyudu ...transfeerim oldfu ve tuttu...bencede o yumurta bana bebis olarak dondu..o yumurta cok kiymetli oluyo...insallah Allah kucagimiza da almayi nasip eder...

MaşeAllah, BarakAllah. Allah Subhenehu Teale sağ-salim kucağına almanı da nasip eylesin. Dilerim tüm bu süreci sıkıntısız ve en az endişe ile kolayca geçersin. Mutluluğun bebişle kucağına gelsin. Amin.

allah hayırlı etsin inşallah sorunsuz bir hamilelik geçirirsin senin adına çok sevindim
darısı yeniden bizlerre olsun inşallah sıra akasyadaa

tebrik ederim canım Allah gule gule kucağına versin inşallah hayırlı-sağlıklı evlat olsun inşallah.benimde kısmet olursa ctesi transfer inşallah.biraz heyecanlıyım bi yandanda korkuyorum ya olmazsa die

sezyalcim inşallah ya . hepsını topladılarmı sonra dıgerlerın buyuumesımı beklendı

Burdanda ayrica tebrik ediyorum canim...hayirlisi ile olucak..
tekrar teşekkür ederim canımmm
aminnn Sümeyye canım çok teşekkr ederim..hepimiz bebeklerimize sağsalim sağlıklıca kavuşlım inşallah.
rabbim mucizeni sanada tekrar en kısa zamanda göndersin canım..
allah hayırlı etsin inşallah sorunsuz bir hamilelik geçirirsin senin adına çok sevindim
darısı yeniden bizlerre olsun inşallah sıra akasyadaa
Amin canım çok teşekkür ederim..
En kısa zamanda mucizen yeniden gelsin sana nurmem.
ben inanıyorum hepimiz anne olacağız.
sıra şimdi akasyamda inşallah
tebrik ederim canım Allah gule gule kucağına versin inşallah hayırlı-sağlıklı evlat olsun inşallah.benimde kısmet olursa ctesi transfer inşallah.biraz heyecanlıyım bi yandanda korkuyorum ya olmazsa die
canım çok teşekkür ederim..
inanki bende bugün test sonucuna kadar umutsuzdum..
hatta inanamadım tekrar tekrar baktım..ama oldu çok şükür.
inşallah seninde olacak..umutsuz olma..
gerçekten memorial çok iyi bir hastane..doktorlarına hastaneye güven.
cumartesi kaçıncı günün..
en büyük yumoşun kaç..diğeri kaç olmuş canım..
inşallah herşey yolunda gidecek inşallah.
güzel haberleriniz gelsin inş.

hayırlı olsun canım tedavin inşallah Aysun gibi sende yazarsın bir gün pozitif haberini.Allah yardımcınız olsun.

Aysun hayırlı olsun.gözün aydın.
ne de güzel yakışmış gebelik takvimin.
maşallah.

yani söölemediler ama ben ctesi diye tahmin ediyorum 5.gun .hayırlısı olsun inşallah
canım şimdiden hayırlı olsun transferin sımsıkı tutunsun annesine bebişi inşallah..

canım ç okkkkkkkkkk teşekkü ederim..bu günü görmekte nasip oldu çok sükür Allaha...

canım şimdiden hayırlı olsun transferin sımsıkı tutunsun annesine bebişi inşallah..

canım ç okkkkkkkkkk teşekkü ederim..bu günü görmekte nasip oldu çok sükür Allaha...

cnm hamilelik takvimin de çok yakışmış, maşallah, Allah'ım korusun.

yani söölemediler ama ben ctesi diye tahmin ediyorum 5.gun .hayırlısı olsun inşallah

gör bak o kadar stresten sonra herşey çok güzel olacak cnm. bebeğine kucak acacaksın cumartesi hayırlısıyla..

sezyalcim inşallah ya . hepsını topladılarmı sonra dıgerlerın buyuumesımı beklendı
Toplanma durumuna gelenleri topladilar..10taneydi...ama benim bundan onceki tup denemelerimde 25tane toplaniyodu iste o onden giden yuzunden 3-4gun zaten erken oldu toplama islemi...doktorlar ayarliyorlar sen guven onlara deneyimliler...insallah emekler bosa gitmez...

en büyük yumoşun kaç..diğeri kaç olmuş canım..
inşallah herşey yolunda gidecek inşallah.
güzel haberleriniz gelsin inş.[/QUOTE]

persembe bakıldıgında en buyuk 10.5 du ınsallah hersey yolunda gıder burdan guzel vermeyı cok ıstyrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…