Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

bu gün bu şokla bikez daha sarsıldım pgt ne ya budaa nerden çıktı şimdi dedim...3.tüpüm tutmadı hepsindede 1.kalite embriyolar vardı doktor bugün pgt dedi artıkk bütün hepsini atladık bunu araştırmaya başladımm...bu konuda ne yapacağımı bilmiyorum masrafı çok bu mevzuda olan konuşabileceğim birileri varmı..çok muhtacım

bu gün bu şokla bikez daha sarsıldım pgt ne ya budaa nerden çıktı şimdi dedim...3.tüpüm tutmadı hepsindede 1.kalite embriyolar vardı doktor bugün pgt dedi artıkk bütün hepsini atladık bunu araştırmaya başladımm...bu konuda ne yapacağımı bilmiyorum masrafı çok bu mevzuda olan konuşabileceğim birileri varmı..çok muhtacım
canım Allah yardımcın olsun pgt topigi var ordan bilgi alabilirsin birde bu topiktede pgt ile ugrasan arkadaslar var yazını görünce yardımcı olurlar

Rabbim bir daha yaşatmasın. Kusura bakma aynı şeyi yaşadığım için merak ediyorum. Enfeksiyondan olduğu kanısına nasıı vardılar? Yani bunun için plasenta incelendimi? İltihap olduğu nasıl anlaşıldı? Yoksa sadece en yüksek ihtimal budur denildi? Doktorun kimdi? Ne amelyatı olucaksın? Kusura bakms çok soru sordum. Rabbim yardımcın olsun.

Ben daha sebebi konusunda hiç bir bilgiye sahip değilim. Malesef plasentanın saklanmasını söylemeği unutmuştum. Hatırlayınca çok geç oldu.[/Q

canım enfeksiyon kanda ve idrarda çok yüksek çıktı benim ağrım çok şiddetliydi diye gittimm zafra kesemde
çamur varmış ondanmış iltahapta zafradan dolayı olmuş malesef geç kalmıştık ine falan verdi ama fayda etmedi
10 sonrada kanamamla beraber suyum geldi 15 yattım hastanede ama olmada dayanmadı yavrularım bırakıp
gitti yavrularım öpüp koklayamadım onları ama inşallah kardeşlerini alırım kucağıma bir nebzede olsa yaram hafifler
..ben zafra kesesinden amaliyat olcam tedaviye başlamadan nur hanımda öyle dedi ol gel öyle başlayalım dedi rabbim
herkese tattırsın evlat sevgisini banada inşallah

canım akasyam bizleri en çok bizler anlıyoruz rabbim kimseye yaşatmasın seninde tedavin hayırlı olsun sonu sağlıklı bebişli olsun arkadaşım dualarım seninle güzel haberlerini bekliyorum allaha emanet ol

Evet Nurmem.. Maalesef bu öyle kötü bir duygu ki sadece yaşayan anlar. Ne kadar anlatsan da eşin bile seni tam anlayamaz. Rabbim bir daha yaşatmasın. Benim de dualarım seninle.. Allah'ım inşallah yeni tedavinde sağlıkla kucağına almanı da nasip etsin.. Aminnnnnn.. :KK16:

kızlar günler gecmek bilmiyor test gününü beklemek ne kadar zormuş :KK43:

Az kaldı canım. İnşallah müjdeli haberi alacağız senden :KK19:

Pgt topiğini okursan orada epey bilgi var. Sağolsun Sümeyye de epey açıklamış. PGT korkulacak birşey değil. Bizim için şifa. Moralini bozma. PGT ile hamile kalan çok insan var.

Bugün gene negatif aldım bu denemede olmadı Rabbim ol demedikten sonra olmuyor olmuyor yapacak birşey yok

Sakın umudunu kayb etme. Bizi ayakta tutan şey umuttur. Rabbim yardımcın olsun. Şimdi sana zordur, biliyorum. Ancak yine umudun yeşerecek, tekrar her şeye başlayacak gücün olucak. Dilerim en kısa zamanda sen de sağlıklı ve hayırlı evlatlarına kovuşursun. Bu da bir imtahan. Hayrın nerede olduğunu yalnız Allah bilir. Bu bir gerçek. Biz kendi aklımızla yalnızca bazı şeyleri göre biliyoruz.

Herkese merhabalaar arkadaslar...sumeyye masallah biraz daha iyisin zaten cok guclu bi kadinsin masallah Allah bozmasin...zinnireyn hayirli olsun insallah degerin super...gingdio insallah son negatif olacak inssallah..

Merhaba
Aranızda operatif amaçlı histereskopi olan varmı?benim rahim filminde üstten hafif basıklık çıktı histereskopi olup düzelttirmem gerekiyomuş,yoksa erken doğum v,s riskleri varmış gidip görüşmeyi düşünüyorum sizdende fikir almak istedim

Merhaba
Aranızda operatif amaçlı histereskopi olan varmı?benim rahim filminde üstten hafif basıklık çıktı histereskopi olup düzelttirmem gerekiyomuş,yoksa erken doğum v,s riskleri varmış gidip görüşmeyi düşünüyorum sizdende fikir almak istedim

Merhaba canim...bende kurtajdan sonra yapisiklik olmustu 3kez histereskopi oldum.bir tanesi memorialde oyle bir risk varsa hic dusunme ol derim ama mutlaka yapan prof.olsun..el cok onemli...ccok hasas bir yer orasi ...

Merhaba canim...bende kurtajdan sonra yapisiklik olmustu 3kez histereskopi oldum.bir tanesi memorialde oyle bir risk varsa hic dusunme ol derim ama mutlaka yapan prof.olsun..el cok onemli...ccok hasas bir yer orasi ...
Bende kürtaj oldum canım ama rahim filminde dolum tam yapışıklık falan yok sanırım tüplerde açık,benim 1 dış 1 kimyasal gebeliğim var doğal yoldan bu rahim kaynaklımı bilmiyorum benimkinde doğuştan anomali varmış arkuat rahim yazıyo raporda normale en yakın olanmış hiç anlamadan hamileliğini geçirende var çok sorunlu geçirende ben maalesef bu sorunlu geçirme kısmını göze alamıyorum.Peki memorialde histereskopiyi kim yapıyo Semra hocamı yoksa takibi yapan doktorumuzmu

Herkese merhabalaar arkadaslar...sumeyye masallah biraz daha iyisin zaten cok guclu bi kadinsin masallah Allah bozmasin...zinnireyn hayirli olsun insallah degerin super...gingdio insallah son negatif olacak inssallah..

selam memorıalde tedavı gormeyı dusunuyorum bıraz bılgı verırımısınız onceden hale dr varmıs onun hakkında ıyı seyler duymustum fıkrınız varmı

selam memorıalde tedavı gormeyı dusunuyorum bıraz bılgı verırımısınız onceden hale dr varmıs onun hakkında ıyı seyler duymustum fıkrınız varmı

Selam canim coook Dogru adrestesin Rabbim hakkinda hayirli eylesin.Dr hale karagözoglu hakkinda az bile duymussun o melek gibi bir insandi.
O nun iyiligini coook gordum Allah razi olsun inan doktorum degilde Arkadas gibiydik isinde coook titiz en ufak detayi bile gözden kacirmazdi helede opuda uzmandi.
Memorialden ayrildi bak canim Memorial gercektende coook iyi bir merkez helede labaratuari dr icin musteceb beyi tavsiye ederim.
Ben mustecep beye tedavi olmadim ama arkadaslarim coook memnunlardi.Bilakis orada calisan doktorlardan bile duymustum uzmanligini tercih sizin tabiki Allah yolunuzu acik eylesin.
Gercektende zorlu bir surec sabir dua ve azimle Yuce mevlam herkze evlat sevgisini tattirsin ins kimsenin emeklerini bosa cikarmasin hakkimizda herseyin hayirlisini nasip etsin aminnn.

X