Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

ne tuhaf ne çok ziyaretçi gelir oldu topiğe eskiden kendi kendimize olurduk sadece in cin top oynardı.mustafa bey gitti diye verdiğimiz tepkiler birilerinin kulağına gitti olucak :)

Allah Allah şaka gibi,valla Ankara'dan gidicem tavsiye üzerine ne yapsam bilemedim???

Canım durumun nedir bilmiyorum ancak bende ankaradan tavsiye üzerine 2 hafta önce geldim. Kışın ön tetkikler yaptırdık ve şimdide tedavideyiz. Sana şunu söyleyim 2 gün önce bende 1.5 saat bekletildim hatta çok sinirlendim ancak hatalarını kabul edip özür dilediler görevliler sonrasında herkes aynur hanım diyor ancak ben kışında funda hanıma geldim şimdide üstelik aynur hanımada muayene oldum murat beyede zaten tek bir doktorun olmuyor burda her doktorun fikri olsun ve yanlış teşhis konulmasın diye üstelik sonrasında semra hanım bilgilendirilip ilaç dozajlarını belirliyor. Funda hanım pek gülmüyor ancak inan ankaradan bütün sorularımı cevapladı. Burda desen aynı. Gülmek zorunda değil kimse. Eşimde pekmi suratsız desede sonrasında geçen yılki doktorumun yalakalığı ve aşırı ilgisi (sözde)sonrasında bana yaşattıklarını hatırlatınca düzenli titiz ve işini ciddiye alan birinin olmasına sevindik. İnsanlar ilgi bekliyor doktordan bense başarı ve ciddiyet.

tabiki kimse sırıtmak zorunda değil bize.bizim kastımız ciidiyet ve işle ilgilik.muayene ederken hastalara açıklama yapan doktor lazım.sus pus doktoru kim ne yapsın.mustafa beyde çok ciddi bir doktordur ama tedavinin her süreci ve her yumurtanı sana anlatır.söylemek istediğimiz artık ilaç dozlarını bile semra hanımın ayarlmadığı ,30 yumurtan var denen hastadan opuda 3 yumurta toplanması normalse normal diyelim...şuan tedavide olan arkadaşların gönlünü bozmak için değil yazdıklarımız lütfen şikayetlerinizi dile getirin ve siiznle ilgilenmelerini sağlayın bu paraları en önemliside bu süreçteki konsantrasyonu herzaman yakalıyamıyoruz.ve harcamalarına izin vermeyin.

Merhaba ;

Ben de geçen perşembe uzun protokol tedavime başladım. Şu an Lucrin vuruyorum. Adet olunca aktif tedavim başlayacak. Funda Hanıma muayene oldum. Aslında benim yaşadığım olayda Funda Hanımın hiçbir suçu yok. Funda Hanım benim dosyamı inceleme fırsatı bulamadan beni muayene etmek zorundaydı. Etti de.. Ancak 7-8 yumurta var dedi. Baskılanır dedi. Bişeyler dedi. Ben anlamadım. Açıklama da yapmadı. Üstelik dosyaya bakıp Aaa zaten sen PGT hastasıymışsın dedi. Yani o odaya girdiğinde benim tedavi geçmişim, durumum vs bihaberdi.

Bizim de eleştirdiğimiz konu tam olarak bu. Biz birebir doktorları suçlamıyoruz. Doktorların bu hale gelmesi bizi kötü etkiliyor. Doktorlar yorgun, bezgin, yüzleri gülmüyor. Açıklama yapacak enerjileri yok. Odadan odaya koşturuyorlar. Çoğu hastanın dosyasını ilk odada görüyorlar. Düzeltilmesi gereken bu karmaşa.. Yoksa kimseyle bireysel derdimiz yok. Olamaz da...

merhaba yasemensu yarın randevum var,mustafa bey olayı bugün hastanenin beni aramasıyla gün yüzüne cıktı,mustafa bey yerine aynur hanımı tercih ettim,sonrasındada semra hanımla randevum..Teşhisim sebepsiz inferlite,yani henüz neden oldugunu bilmiyorum ve 1 kez aşılama yaptırdım ve buda tüp bebek için ilk denemem olacak..

Ben kimseyi hedef alarak yazmadım yazımı funda hanım yada bir başkası ben semra hanım orda diye ona güvendiğim için gidiyorum memoriale ve inanmak istiyorum herşeyin mükemmel olacağına bunu belirtmek isterim.geçen yıl başkent'te hulusi bey yaptı tedavimi ve inanırmısınız gittiğim ilk gün kesin ikiz dedi şu tahlili yaptıralım diyoruz hayır ya şunu diyoruz ne gerek var diyerek bizi mahvetti sonuç negatif olunca 3 ay zaten riskliydi senin dedi sonrasında ise siz gidin 2 ay falan dinlenin bende kafamı toplayın deyip yolladı bizi. Sonrasında tedaviyle ilgili neler ögrendiğimizi anlatsam yok artık dersiniz neyse geldi geçti şimdi mutlu olma zamanı. Sevgiyle kalın ve herkesin duasını kabul edip çifter çifter bebişler versin Allahım...

BU YAZIYI LÜTFEN OKUYUNUZ ÇÜNKÜ İNATCI ANNE SESLENİYOR.
29 sene sonra anne olan bir kişinin gerçek samımı duygularıdır.
Sevgili okurlar bu yazıyı MEMORİAL TÜP BEBEK bölümü ile ilgili okuduğum bir yazı üzerine yazıyorum.Doktor Mustafa bey ordan ayrılmış ee ne olmuş benim için mustafa beyde bugune kadar ordan çalışıp ayrılan doktorlardan herhangibi birisi sevgili okurlar bu yazıyı benim gibi bebek problemi veya başka hastalıklarla uğraşan kişilere ALLAH katında kendimi borclu sorumlu hisseddiğim için bunları yazıyorum.
Elim titreyerek gözlerim dolu dolu olarak o günleri hatırlayarak bütün içtenliğimle samimi duygularımla yazıyorum.
Sevgili MEMORİAL hastaları ve orayı düşünen hastalara sesleniyorum bu benım yazdıklarımdan sonra çok kişinin bu benim içten samimi duygularıma güvenip oraya gideceğinden çok eminim çünkü bunu size yazan duyuran kişi 29 sene sonra yani 45 yaşında anne olmuş birisi olarak sizleri benden iyi kimse anlayamaz nasıol bir duygu içindesiniz hayata dair düşünceleriniz ne yapsan karmaşası nereye hangi doktora gitsem düşünceleri herşeyinizi detaylı olarak en içten duygularımla anlıyorum.
Sevgili can yoldaşlarım benim bebeğim doğduğu zaman gazatelerden çok arandım çıkmam için ama o kadar bıkmıştım ki ben sadece bebeğimle ilgilenmek istiyordum banane gazetelerden dedim ama bir zaman sonra hastalar bir şekilde bana ulaşıp doktorumun neler yaptığını sormaya başladığı zaman kendi kendime dedimki sen bunu insanlara en başta doktoruna borçlusun hastaları doktor Semra KAHRAMAN hocadan mahrum edemezsin gazeteyle birçok hastaya ulaşıp doktorumla buluşmalarına vesile oldum insanlık görevimi yaptım ben doktorumla bebek sorunumu her tedavide bişeyler aşarak başardık.
Önce doktorunuza olan güven çok önemli azim,bıkmamak mücadeleye devam ve inanın hayatımda enginden sonra ( Bu arada engin benim oğlum ALLAH HERKESE NASİP ETSİN ) yaptığım en güzel şey gazeteye çıkmaktı.Ben size hasta sayısını söyleyemeyeceğim çünkü bilemiyorum bildigim tek şey gönderdiğim hastaların çoğunlu bebeklerini kucaklarına aldılar tabi sorundan soruna kişiden kişiye farkeder bu ama şöyle bişey varki çok iyi bişey yapmışım şimdi bi yazı okudum detaya girmeden size 29 sene sonra yani 45 yaşında anne olmuş biri olarak söylüyorum size yanlış bir hastane en önemlisi güvenmediğim doktor savunması yapmayacagıma inanıcagınızı çok iyi biliyorum canım kardeşlerim MEMORİALin açılışından beri o bölümün kurucuları Prf Dktr Semra KAHRAMAN Hocayla yıllarca mücadele verdim ben orada bu yıllar içerisinde o kadar çalışan ve ayrılan doktorlar gördüm ki şahit oldum ki Doktor Mustafa beyde benim için onlardan biri sadece MEMORİAL hastanesinde bunu çok samimi olarak sesleniyorum.Doktor Semra KAHRAMAN başta olduğu sürece herşekilde sonsuz güven gönül rahatlığıyla size herşeyin doğrusu en iyisini en garantilisini en güvenilir şekilde yapılacağına davranılacağına inana bilirsiniz bir kere deneyin anlayacaksınız tedaviniz en detaylı şekilde ve Semra KAHRAMAN hocanın inanılmaz bilgisi tecrübeleri sayesinde yapılacaktır.
Zehra hanımın size yardımları yol göstermeleri morallerinizi rahatlatacaktır.Canım Yasemin hemşirem size her konuda cani gönülden yardım edip sizin atladıgınız bütün detayları size hatırlatacaktır.Bence bulunanlardan önemli kişilerden biridir bundan sonrakinlerde tabi önemli ama Semra KAHRAMAN hocayla çalışan benim için biri gider biri gelir hiç farketmez mustafa hocam gibi asıl olan baştır(lider) benım için son söz Dr. semra KAHRAMANDIR
Canım kardeşlerim okadar dolmuşumki yazacak çok şey var ama son birşeyler yazıp bitirmek istiyorum ben şuan çok mutlu bir anneyim bu önce allaha sonrasemra KAHRAMAN hocaya ,doktoruma olan güvene ve azmime borçluyum.allah benım gibi bütün isteyenlere bu mutluluğu nasip etsin yılllarımı ağlayarak geçirmiş bir insanın kısa özetini internetten inatçı anneden okuyabilirsiniz.sevgili okurlar bu konuda doktorunuzun size sadece doktor duygularıyla değil insancıl duygularlada bakması lazım bu çok önemli çünkü bir çok doktor bunu bir görev gibi yapıyor.SEMRA hocam öyle değil her yönüyle insanı değerlendiriyor bu kanıya bosuna varmış değilim ben bu konuda başka doktorlarada gittim bakın SEMRA KAHRAMAN hoca kadar insanı düşünen bir doktor başka hiç bir doktorun bunu yapacağını sanmıyorum. Başka doktorlara gitmemi önerende kendisi olumsuz tedevilerden sonra neriman birbaşka doktor arkadaşımızda görsün bu konuda uzman birine git kendin seç belki benim gözümden kaçan bir şey vardır dedi tabiki sözünü dinledim mantıklı olablir dedim bukadar yıllardan sonra benimde bu konu hakkında bildiğim çok şey var tabi.Türkiyede bu konu hakkında çok ileri olan çok ünlü 3 hastaneye ve doktora gittim tedavi oldum isim vermiyecem ama çok ünlüler çok samimi duygularımla tecrübelerimle okdar çok eksikler vardır ki.Sizlere sesleniyorum bu konu üstüne PRF.DR.SEMRA KAHRAMAN'DAN tecrübeli detaycı, bilgili birini görmedim.Türkiyede bu konuda tek.Bence bir çok hasta içinde öyledir.Son olarak lütfen gidin kendıniz gözlemleyin.SEMRA HOCAM bana hiç kimsenin yapmadıklarını yapan bir anne,baba,kardeşten ötedir benim gönlümde.Önce allahıma sonra SEMRA hocama minnettarım binlerce teşekkürler saygıyla öpüyorum, ENGİN ellerinden öper benim gibi sayılamayacak kadar çok hastanın bu duyguları paylaştığını biliyorum vede eminim.Bütün hasta kardeşlerime allahtan şifa diliyorum.
NERİMAN KUTLU

Siz ne durumdasınız şuanda,nasıl gidiyor tedavi???

Yüksek ihtimal cumartesi yumurta toplama işlemim var bakalım dua ediyorum hayırlısını versin Allahım diye. Buarada doktorlardan ziyade doktorlara her 5 dakikaya hasta yazan zihniyet problemli arkadaşlar bu konuda haklı ne diyim kızmasınlar sakın bana kimseyi kırmak değil derdim:)

Yasemen merhaba sanirim sen bazi seylere cok iyi niyetle yaklasmissin evet ama haklisin oyle iyi seyler duyup gidiyoruzki memoriale insan kotu yanini gormek istemiyor..fakat git gel anliyorsun ki tek bir doktorunun olmamasi her doktorun fikrini almak degil o an o saatte kim bossa kimin ameliyati yoksa ona muayene olmak zorunda kaliyorsun..sorun degil olsunda muayene etmeden bi hastanin gecmisini oku da gir muayeneye dimi her doktora kendini her seferinde tek tek anlatmak zorunda kaliyorsun..ve ben orda beklerken herkesle ama herkesle tek tek konustum bu durumu ve inan herkes sikayetciydi..zehra hanima ilettim ve herkesi yonlendirdim iletin diye ilettiler ama sonuc bildigini okumak...

Çok ilginç birşey söylemek istiyorum ben 10 gündür tedavi görüyorum semra hanımı henüz görmedim kesin gelir dediler ne gelen var ne giden ama sizin üstelemeniz gerek şu bu dediler neyse dedim.hasta seçer doktorunu funda hanım hastayı bana yazmaya dikkat edin dedi çünkü farklı bir durumumuz var geçen opudaydı sanırım murat beyin boşluğu vardı beklemek istemedim murat bey baktı ve oturup önce dosyamı okudu ancak aynur hanıma önceki muayene oluşumda 2 dakika sürdü.

Kızlar biliyorum kızıyorsunuz belki ama ben herşeyi bitirdiğim gün ankarada artık olmaz istemiyorum dediğim gün Allahım internetten birkez görüştüğm bir bayanı tekrar çıkararak karşıma onun hamile olduğu haberini gönderdi bana. Nasıl mı? Bizim olayımız pinhead çok nadir llan birşey öyle 2 yıl öncesine kadar çok bilindik birşey bile değilmiş. Biz öyle tahlil sonuçları bekledikki bize belkide hiç olmayacak çocuğunuz dendi. Ankarada gitmediğimiz prof kalmadı. Ancak bize pinheadin başsız olduğunu pinheadi tüp bebekte kullanamayacaklarını semra hanım söyledi.internette tanıstığım bayan 5 kez falan ankarada yaptırıyor tüp bebek en son memoriale geliyor çünkü labaratuvarları çok iş diye kızı oldu. Ankarada doktorların 3 hasta gördüm sizin gibi dediği hastalardan 1 i o 1 i ben 1 inede çocugunuz olmaz denmiş zaten. Bu kader değilde ne? Ben güvenmek inanmak istiyorum. Dua edin:))

Agzına saglık akasyam:)

Yasemen Allah yardımcın olsun. Sonu bebişli olsun inşallah Çok haklısın. Sorun doktorlar değil. Sorun hasta sayısının fazlalığı nedeniyle doktorların yetememesi, aşırı çalışmak zorunda bırakılmaları, organizasyon bozukluğu .. Düşün ki bir doktor opudan , ameliyattan çıkıp nefes bile almadan muayeneye giriyor. O da insan sonuçta. Robot değil. Eğer hasta sayın fazla ise doktor sayını arttıracaksın. Arttıramıyorsan hasta 1 saat de bekler 3 saat de.. Doktor bırak gülmeyi stresten delirir bile

Agzına saglık akasyam:)

Sağolasın Meryemim.. Tedaviye demorilize başladık ama inşallah yüzümüz gülecek.. Benim hala Memorial'dan umudum var..

Merhaba arkadaşlar
İlk olarak Allah hepinizin gönlüne göre versin.Son yazılanları okuyunca ben de bir şey yazmak istedim.Memorial hastanesi Tüp bebek konusunda çok iyi.Orada ki ekip insanın ruh halinden anlıyor ,nazik ve anlayışlı davranıyorlar.Bizler bu süreçte çok kırılgan ,endişeli bir ruh hali içerisindeyiz.Beni bu süreçte ayakta tutan gönlüme su serpen orada bulunan doktorlar ve hemşireler oldu.Bu süreci en az endişe ve en az kaygıyla geçirirseniz sonuç pozitif olur.tedavi sürecinde internette yazılıp çizilenden uzak kalmanız daha az kaygı duymanızı sağlar.
Ben tüp bebek tedavisine 2 yıl önce hale hanımla başladım.ilk tüp bebek tedavisinde bebeğimiz tuttu fakat 2 aylıkken gelişme olmadı ve negatif sonuçlandı.2..sinde 4 ay sonra embriyo transfer oldum ve Allah'a binlerce kez şükürler olsun ki bebeğimiz tuttu.Allah kızımızı 6 sene sonra kucağımıza almayı nasip etti.
Türkiye’nın en iyi tüp bebek laboratuarı ,doktorları ve çalışanları orada.Çevremde ihtiyaç duyan arkadaşlarıma gönül rahatlığı ile tavsiye ediyorum.
Kalbinizi ferah tutun.Allah tan hayırlısını isteyip bol bol dua edin.sevgilerimle

Son günlerde yeni üye olanların buraya rağbet göstermesi ne kadar ilginç değil mi kızlar

Bizler de bu hastanede tedavi gördük kimse bunu görmüyor galiba. Hastaneyi ya da doktorları karalama gibi bir niyetimiz olsaydı kesinlikle o hastaneden adımımızı atmazdık içeri. Bizim üzüldüğümüz kızdığımız nokta hastanenin sadece bir kaç ay içinde bu denli bir kaos ortamına dönüşmesi. İstediğimiz biraz daha özen, ilgi... Büyük streslerle başlıyoruz bu tedavilere, kimse güle oynaya hastaneye gidiyorum diyemez. Bu stresin yanında bir de saçma sapan tepkilerle karşılaşıyoruz. Hastanenin eski bir hastası olarak hastaneyi böyle görmek beni gerçekten üzüyor eminim arkadaşlarımı da öyle...

Çok haklısın inci. Dikkatini çekmiştir seninde bugün iki yeni üyemiz var ve ikisindede tek bir mesaj.. Herhalde yazmak yeni akıllarına geldi... Daha önce yazsalar dı ya...

Son düzenleme:
Kaosun ne olduğunu söyleyim pazartesi günü semra hanımın hastaları için bütün hastanenin seferber olup 1 saat içinde semra hanımın hastalarını bitirip beni 1.30 saat bekletmeleri ve 1 bayanın 10 dakika bekledim deyip cıngar cıkartıp aynur hanıma girip muayene olması herkesten önce. Kaos bu ve ben itirazımıda yaptım. Ayrıca forumun bazı arkadaşlara ait olduğunu bilmiyordum bugün buraya kaç yumurta toplanmış arkadaşlardan memorialda ve bu süreçte nasıl beslenmişler diye girdim ama neyse...

Arkadaşım sen neden üzerine alınıyorsun ki...
Dikkatini çekerim yeni üyelerden ve tek mesajı olanlardan bahsettim iletimde.
Forum kimseye de ait değil, bu tarz söylemlerle bulandırmayın ortalığı lütfen.
Beni bu topikte herkes çok iyi tanır, şimdiye dek kimseye bu tarz bir cevap yazmadığımı bilir ama sizin bu mesajınıza yazacak başka bir şey bulamadım açıkçası.
He bu arada tedaviniz de hayırlı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…