Allah Allah şaka gibi,valla Ankara'dan gidicem tavsiye üzerine ne yapsam bilemedim???
Canım durumun nedir bilmiyorum ancak bende ankaradan tavsiye üzerine 2 hafta önce geldim. Kışın ön tetkikler yaptırdık ve şimdide tedavideyiz. Sana şunu söyleyim 2 gün önce bende 1.5 saat bekletildim hatta çok sinirlendim ancak hatalarını kabul edip özür dilediler görevliler sonrasında herkes aynur hanım diyor ancak ben kışında funda hanıma geldim şimdide üstelik aynur hanımada muayene oldum murat beyede zaten tek bir doktorun olmuyor burda her doktorun fikri olsun ve yanlış teşhis konulmasın diye üstelik sonrasında semra hanım bilgilendirilip ilaç dozajlarını belirliyor. Funda hanım pek gülmüyor ancak inan ankaradan bütün sorularımı cevapladı. Burda desen aynı. Gülmek zorunda değil kimse. Eşimde pekmi suratsız desede sonrasında geçen yılki doktorumun yalakalığı ve aşırı ilgisi (sözde)sonrasında bana yaşattıklarını hatırlatınca düzenli titiz ve işini ciddiye alan birinin olmasına sevindik. İnsanlar ilgi bekliyor doktordan bense başarı ve ciddiyet.
merhaba yasemensu yarın randevum var,mustafa bey olayı bugün hastanenin beni aramasıyla gün yüzüne cıktı,mustafa bey yerine aynur hanımı tercih ettim,sonrasındada semra hanımla randevum..Teşhisim sebepsiz inferlite,yani henüz neden oldugunu bilmiyorum ve 1 kez aşılama yaptırdım ve buda tüp bebek için ilk denemem olacak..Canım durumun nedir bilmiyorum ancak bende ankaradan tavsiye üzerine 2 hafta önce geldim. Kışın ön tetkikler yaptırdık ve şimdide tedavideyiz. Sana şunu söyleyim 2 gün önce bende 1.5 saat bekletildim hatta çok sinirlendim ancak hatalarını kabul edip özür dilediler görevliler sonrasında herkes aynur hanım diyor ancak ben kışında funda hanıma geldim şimdide üstelik aynur hanımada muayene oldum murat beyede zaten tek bir doktorun olmuyor burda her doktorun fikri olsun ve yanlış teşhis konulmasın diye üstelik sonrasında semra hanım bilgilendirilip ilaç dozajlarını belirliyor. Funda hanım pek gülmüyor ancak inan ankaradan bütün sorularımı cevapladı. Burda desen aynı. Gülmek zorunda değil kimse. Eşimde pekmi suratsız desede sonrasında geçen yılki doktorumun yalakalığı ve aşırı ilgisi (sözde)sonrasında bana yaşattıklarını hatırlatınca düzenli titiz ve işini ciddiye alan birinin olmasına sevindik. İnsanlar ilgi bekliyor doktordan bense başarı ve ciddiyet.
Siz ne durumdasınız şuanda,nasıl gidiyor tedavi???Canım durumun nedir bilmiyorum ancak bende ankaradan tavsiye üzerine 2 hafta önce geldim. Kışın ön tetkikler yaptırdık ve şimdide tedavideyiz. Sana şunu söyleyim 2 gün önce bende 1.5 saat bekletildim hatta çok sinirlendim ancak hatalarını kabul edip özür dilediler görevliler sonrasında herkes aynur hanım diyor ancak ben kışında funda hanıma geldim şimdide üstelik aynur hanımada muayene oldum murat beyede zaten tek bir doktorun olmuyor burda her doktorun fikri olsun ve yanlış teşhis konulmasın diye üstelik sonrasında semra hanım bilgilendirilip ilaç dozajlarını belirliyor. Funda hanım pek gülmüyor ancak inan ankaradan bütün sorularımı cevapladı. Burda desen aynı. Gülmek zorunda değil kimse. Eşimde pekmi suratsız desede sonrasında geçen yılki doktorumun yalakalığı ve aşırı ilgisi (sözde)sonrasında bana yaşattıklarını hatırlatınca düzenli titiz ve işini ciddiye alan birinin olmasına sevindik. İnsanlar ilgi bekliyor doktordan bense başarı ve ciddiyet.
Yasemen merhaba sanirim sen bazi seylere cok iyi niyetle yaklasmissin evet ama haklisin oyle iyi seyler duyup gidiyoruzki memoriale insan kotu yanini gormek istemiyor..fakat git gel anliyorsun ki tek bir doktorunun olmamasi her doktorun fikrini almak degil o an o saatte kim bossa kimin ameliyati yoksa ona muayene olmak zorunda kaliyorsun..sorun degil olsunda muayene etmeden bi hastanin gecmisini oku da gir muayeneye dimi her doktora kendini her seferinde tek tek anlatmak zorunda kaliyorsun..ve ben orda beklerken herkesle ama herkesle tek tek konustum bu durumu ve inan herkes sikayetciydi..zehra hanima ilettim ve herkesi yonlendirdim iletin diye ilettiler ama sonuc bildigini okumak...Canım durumun nedir bilmiyorum ancak bende ankaradan tavsiye üzerine 2 hafta önce geldim. Kışın ön tetkikler yaptırdık ve şimdide tedavideyiz. Sana şunu söyleyim 2 gün önce bende 1.5 saat bekletildim hatta çok sinirlendim ancak hatalarını kabul edip özür dilediler görevliler sonrasında herkes aynur hanım diyor ancak ben kışında funda hanıma geldim şimdide üstelik aynur hanımada muayene oldum murat beyede zaten tek bir doktorun olmuyor burda her doktorun fikri olsun ve yanlış teşhis konulmasın diye üstelik sonrasında semra hanım bilgilendirilip ilaç dozajlarını belirliyor. Funda hanım pek gülmüyor ancak inan ankaradan bütün sorularımı cevapladı. Burda desen aynı. Gülmek zorunda değil kimse. Eşimde pekmi suratsız desede sonrasında geçen yılki doktorumun yalakalığı ve aşırı ilgisi (sözde)sonrasında bana yaşattıklarını hatırlatınca düzenli titiz ve işini ciddiye alan birinin olmasına sevindik. İnsanlar ilgi bekliyor doktordan bense başarı ve ciddiyet.
Merhaba ;
Ben de geçen perşembe uzun protokol tedavime başladım. Şu an Lucrin vuruyorum. Adet olunca aktif tedavim başlayacak. Funda Hanıma muayene oldum. Aslında benim yaşadığım olayda Funda Hanımın hiçbir suçu yok. Funda Hanım benim dosyamı inceleme fırsatı bulamadan beni muayene etmek zorundaydı. Etti de.. Ancak 7-8 yumurta var dedi. Baskılanır dedi. Bişeyler dedi. Ben anlamadım. Açıklama da yapmadı. Üstelik dosyaya bakıp Aaa zaten sen PGT hastasıymışsın dedi. Yani o odaya girdiğinde benim tedavi geçmişim, durumum vs bihaberdi.
Bizim de eleştirdiğimiz konu tam olarak bu. Biz birebir doktorları suçlamıyoruz. Doktorların bu hale gelmesi bizi kötü etkiliyor. Doktorlar yorgun, bezgin, yüzleri gülmüyor. Açıklama yapacak enerjileri yok. Odadan odaya koşturuyorlar. Çoğu hastanın dosyasını ilk odada görüyorlar. Düzeltilmesi gereken bu karmaşa.. Yoksa kimseyle bireysel derdimiz yok. Olamaz da...
Yüksek ihtimal cumartesi yumurta toplama işlemim var bakalım dua ediyorum hayırlısını versin Allahım diye. Buarada doktorlardan ziyade doktorlara her 5 dakikaya hasta yazan zihniyet problemli arkadaşlar bu konuda haklı ne diyim kızmasınlar sakın bana kimseyi kırmak değil derdim:)
Agzına saglık akasyam:)
Son günlerde yeni üye olanların buraya rağbet göstermesi ne kadar ilginç değil mi kızlar
Bizler de bu hastanede tedavi gördük kimse bunu görmüyor galiba. Hastaneyi ya da doktorları karalama gibi bir niyetimiz olsaydı kesinlikle o hastaneden adımımızı atmazdık içeri. Bizim üzüldüğümüz kızdığımız nokta hastanenin sadece bir kaç ay içinde bu denli bir kaos ortamına dönüşmesi. İstediğimiz biraz daha özen, ilgi... Büyük streslerle başlıyoruz bu tedavilere, kimse güle oynaya hastaneye gidiyorum diyemez. Bu stresin yanında bir de saçma sapan tepkilerle karşılaşıyoruz. Hastanenin eski bir hastası olarak hastaneyi böyle görmek beni gerçekten üzüyor eminim arkadaşlarımı da öyle...
Kaosun ne olduğunu söyleyim pazartesi günü semra hanımın hastaları için bütün hastanenin seferber olup 1 saat içinde semra hanımın hastalarını bitirip beni 1.30 saat bekletmeleri ve 1 bayanın 10 dakika bekledim deyip cıngar cıkartıp aynur hanıma girip muayene olması herkesten önce. Kaos bu ve ben itirazımıda yaptım. Ayrıca forumun bazı arkadaşlara ait olduğunu bilmiyordum bugün buraya kaç yumurta toplanmış arkadaşlardan memorialda ve bu süreçte nasıl beslenmişler diye girdim ama neyse...