Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

Dikkatine hayranım. Ben fark etmemişdim :KK1: Avukat dikkati olsa gerek. Hiç bir ayrıntı gözden kaçmamalı:KK53::KK53:

Akasyam çok dikkatlisin :) nasıl gidiyor tedavin? Hastanede durumlar nasıl??

Meslek hastalığı kızlar :KK14::KK1: Herşeye şüpheci yaklaşmak. Ama tabii bana çok zararı var. Psikolojim bozuldu. Herşeyi didikleye didikleye kafayı bozdum :KK1:

Hilburcanım ben 7 güne adet olurum herhalde. mustafa beyle bizzat telefonda konuştum ben şu anda şehir dışındaymış. Ramazana 2 gün kala istanbula gelecekmiş ve eylüle kadar dinlenecekmiş anladıgım kadarıyla... Şu aralar babası da rahatsızmış . Onun saglık durumuyla ilgileniyormuş... Bana illa benimle tedaviye başlamak istersen sana tüp yaparım dedi.. Acıbadem maslak hastanesinde... Ama labaratuar bilemiyorum nasılsdır... Eger o dönmezse ben adet olana kadar da beahçeci de güvenç beyi tavsiye ederim dedi bana... Şimdi karar kara düşünüyorum...

Ya Güvenç i öneriyorsa git derim ben. Genelde memorial in dr larını bahceci alıyor Mustafa bey in de oraya gitmesi kuvvetle muhtemel bence

gruba üye olmak için evlat hasretinin ne olduğunu bilmek lazım inanmak, bu yolda çaba sarfetmek maddi ve manevi yıpranıp yıpranıp yeniden ayağa kalkıp yeniden başlamayı bilmek lazım sabır lazım ve daha o kadar çok şey lazım ki yok öyle hemen üyelik

gruba üye olmak için evlat hasretinin ne olduğunu bilmek lazım inanmak, bu yolda çaba sarfetmek maddi ve manevi yıpranıp yıpranıp yeniden ayağa kalkıp yeniden başlamayı bilmek lazım sabır lazım ve daha o kadar çok şey lazım ki yok öyle hemen üyelik

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

ağzına sağlık

ben de kendisiyle hiç görüşemedim. tedaviye başlıyorum, dedim semra hanım müsaitse onunla da görüşmek isterim. kendisi hem yumurta takiplerine girmiyor hem de burda olmayacak denildi...peki yaa trannsfer pazara denk gelirse ya da perşembe-cumartesi olursa ne olacak??

soru işareti ben de bilmiyorum canm ama
büyük ihtimal başka dr girer

merhaba arkadaşlar.mustafa beyin hastaneden ayrılışı bi çoğumuzu gerçekten üzdü.bunun en önemli sebebi ise hastaneye verdiğimiz değer.hastanenin yıllardır bu değeri ve imajı yaratmak için verdiği çaba.bu çabada katkısı önemli derecede büyük olan mustafa beyin şimdi kendimizi en güvende hissettiğimiz hastaneden ayrılıyor olması birçoğumuzun tepki vermesine sebep oldu.aynı şey nur hanımın başınada gelseydi tepkimiz farklı olmazdı.elbetteki sonsuza dek doktorlar aynı kurumda yada hastaneler aynı doktorlarla çalışmayı tercih edicekler diye bi saplantı yok.yada memorial mustafa hocayı gönderdi diyede birşey yok ayrılmak doktorumuzun tercihidir fakat süreçte doktroumuzu bu ani kararı almaya iten faktörleri biçoğumuz gözlemledik.doktorumuzun son aylarda nasıl hızlı kilo verdiğini bile düşünürseniz yoğun ve yorgun halini,kendi ailesine ve özel hayatına vakit ayıramaz hale gelmişti.o amliyattan o kontorole koşturuyordu ,inanırmısınız doğumhanede hazırdım mustafa hoca yukarıda hasta bakıyordu hala..bu sürecin ve bu yorgunluğun mustafa hocayı bu karara zamanla iteceğ belliydi şahsi kanaatimce ama mustafa hocanın birden bire randevuları bile iptal edilecek kadar ani bi şekilde hastaneden ayrılması yıllardır birçok merkez gezmiş ve deneyim edinmiş bizler tarafından hastanenin tutumuyla ilgili bi sorun olduğunu anlamamız için çok yeterli bi sebeptir.mustafa hoca telefonlarımızı bile açamadığı zaman geri dönüp ameliyattaydım ya da toplantıdaydım diye açıkmala yapacak kadar işine saygılı bi doktorken hiçbir görevli bize doktorumuzun hastaneyi planlı bi şekilde bıraktığını ve bunu hastane ile paylaşmadığını söylemesin..gerçekten komik oluyor..bu kadar zamandan sonra doktorumuzun geri dönmeyeceğini hepimiz tahmin ediyoruz bizler için doktorumuzun peşinden gitmek tedavilerimize onunla devam etmek çok kolay ve mümkünken gerek sosyal medyada gerekse hastane ile görüşmeler yaparak ,bu kadar büyük tepkiler vermemizin sebebi hastanenin çalıştığı kaliteli ve överili doktorları kaçırmasına verdiğimiz tepkidir.önümüzdeki aylarda aynı şeylerin nur hanımın güzel annemizin başına gelmesinde duyduğumuz endişedir.bu başlık altında ve özel hayatımızda tanıştığımız bu yolda maddi manevi herşeyini ortaya koymuş dostlarımıza büyük bi gururla tavsiye ettiğimiz merkezimizden şimdi azarlanan hasta ve azalanan doktor hikayeleri duymaya başlamamız bizleri hastanemizin bu konuda daha özenli olması gerektiği konusunda bir takım yorumlar yapma zorunluluğu hissettirmiştir.dileriz sesimizi duyan birileri vardır.aksi takdirde taksim gezi parkına bi çadırda MUSTAFA ACET in için kurarız:)
Arkadaşlar merhaba,Sohbetinize ortak oldum da mustafa hocanın hastaneden ayrıldığını söylüyorsunuz fakat benim cuma günü kendisiyle ve semra hanımla randevum var,az önce hastaneyi aradım teyit ettim herhangi bir sıkıntı yok hocalarımız hastanedeler dediler..

Arkadaşlar merhaba,Sohbetinize ortak oldum da mustafa hocanın hastaneden ayrıldığını söylüyorsunuz fakat benim cuma günü kendisiyle ve semra hanımla randevum var,az önce hastaneyi aradım teyit ettim herhangi bir sıkıntı yok hocalarımız hastanedeler dediler..
Daha bugun hastanedeydim ve mustafa bey yok malesef odasindan ismi kaldirildi .. Semra hanim da gorusecegi icin soyleme geregi duymamislardir malesef

Allah Allah şaka gibi,valla Ankara'dan gidicem tavsiye üzerine ne yapsam bilemedim???[/Qmustafa hoca kesin yok canım ...tavsiye üzerşen mustafa hocaya gideceksen eğer kesinlikle doğru kişidesin ve bekle.istersen iletişime geçer sanada bilgi veririz ne zaman nerde olcağı henüz kesinleşmedi.biraz dinlenicek.

Allah Allah şaka gibi,valla Ankara'dan gidicem tavsiye üzerine ne yapsam bilemedim???[/Qmustafa hoca kesin yok canım ...tavsiye üzerşen mustafa hocaya gideceksen eğer kesinlikle doğru kişidesin ve bekle.istersen iletişime geçer sanada bilgi veririz ne zaman nerde olcağı henüz kesinleşmedi.biraz dinlenicek.
Bundada vardır inşallah bi hayır,benim kaybedecek zamanım yok ve ankaradan gelicem tedavi için:KK43:

günaydın kızlar...
memorialda durumlar nedir oraya giden arkadaşlar paylaşabilir mi?
bekleme durumları? hastalara olan ilgi?
semra hanım bir an önce duruma el atar inşallah bir de ben kendisiyle hiç tanışamadım, nedeni cumartesi orda bulunmuyor olması.
bu durumda transfer cumartesiye denk geliyorsa kendisini seçme imkanı da kalkıyor ortadan...gerçi bizlerin seçmesiyle olmuyor her şey bu da var.

canım merhaba. memorialda durumları yazan arkadaşlardan anlamışsındır zaten. malesef şu an kötü. en iyi doktorları kaybediyorlar. bekleme durumu hastanede felaket! randevun için temiz 1-1,5 saat bekliyorsun. yetmiyor, seni hazırlanıp çatala oturtuyorlar ve o pozisyonda da 20 dk beklediğim oldu. bu nasıl bir psikolojidir hastanedekiler anlayabiliyor mu? ne kadar çirkin bir durum. laf etsen anlamıyorlar, hemşireler zaten uyuz. beni bir keresinde deli etmişlerdi artık ya.

Bu tedavideki ve tedaviye yeni başlayaak arkadaşalar için çok kötü oldu.. Tam herşey yoluna girdi derken birde şimdi bı çıktı.. Şimdi de başımıza bu çıktı hafi şimdi kolaysa stres olma bakalım... Ben az önce hastaneyi aradım dosyamı geri isteme gibi bir şansım var mı dedim başka doktorlar baksın diyor.. Yok dedim ben dosyamı istiyorum.. Yok başka doktor da bakabilir falan filan... Orada başka doktor istemiyorum dedim. Nur hanım varsa onu alabilirim dedim.. Oda eylülde dönecek diyor... Erken dönme ihtimali yok dedi... Kafam karıştı ben hangi doktoru istemeliyim şindi Funda hanım ve Aynur hanım dışında kimler var.

Eger içime sinen bir doktor olmazsa Mustafa beyle devam edicem... Yada bahçeciyle...

eğer memorialdan ayrılma şansın yoksa sana kesinlikle müstecep beyi tavsiye ederim. kendisi çok tatlı, ilgili ve uzman bir adam. benim opumu o yaptı, hastalarına çok şefkatli yaklaşıyor. beni opuya biraz geç aldılar, yumurtalarım erken çatlicak diye nasıl telaşlandım. adam opudan çıktı, yanıma geldi, korkma, herşey yolunda diye beni sakinleştirdi. opudan çıktım daha ayılırken bana hemen yumurta sayımı söyledi, bak korktuğun gibi olmadı dedi. falan filan. bunlar çok önemsiz gibi gelebilir. ama funda o kadar soğuk bir kadın ki, hele o betül, heralde hastaneden ayrıldı. onların tavrından sonra bunları önemsiyor oluyorsun. funda hanım suratıma bakmadan merhaba hoşgeldiniz demeden muayene eder, bilgi vermeden odadan çıkardı. bu insanlar bu tavır hakkını nerden buluyor biz oraya milyarlarca para dökerken? hele betül hanımın muayenesinden sonra ağlamıştım resmne. müstecep bey yoksa aynur hanım olabilir.

semra hocayı ancak merkezde kolidor da falan görürsün, yanında da hazır ol vaziyette kupasını taşıyan hemşiresi olur :)
ya da görüşmen için en az bir ay önceden randevu alırsın.
burada bir çok arkadaş semra hocanın yüzünü bile görmeden pozitifi aldı..
hastanenin PR TAKTİĞİ başka bişiy değil yani.
hastane Allaya pullaya anlatır, biz ekip işiyiz falan filan.
asıl tedaviye başlayınca anlarsın..
hele ki o bankodaki kızlar toplanıp ancak onun bunun dedikosunu yapıyor akşama kadar..
bir gün iş yeri servisi ile erkenden gittim hastaneye, bir ben bir de bir kaç hasta..bankoda duran sarışın bir kız dediki " bu hastalar da erkenden üşüyorlar buraya filan" sinirlendim ama hiç tartışacak gücüm yoktu.
oranın baştan aşağa silkelenmesi gerek hasta kaybediyorlar haberleri yok..
sen tedaviye başlayacaksan yasemin hemşirenin cebini al herdaim yardım ediyor, ben her aradığımda sorularıma cevap buldum.

kızlar hepinizi alıntılayamadım, ağzınıza sağlık. mustafa hocayla hiç muayene olmadım ama adamın ilgisi ne kadar yoğun ki bu kadar seven hastası var. şimdiki aklım olsa ona gidebilirdim ama şansıma funda, betül denk geldi :)
hemşirelerden şebnem hemşire var, kızcağız her telefona çıkar ve gerekli ilgiyi gösterir. onun numarasını alın. gerisi suratsız :)

Son düzenleme:
ama funda o kadar soğuk bir kadın ki, hele o betül, heralde hastaneden ayrıldı. onların tavrından sonra bunları önemsiyor oluyorsun. funda hanım suratıma bakmadan merhaba hoşgeldiniz demeden muayene eder, bilgi vermeden odadan çıkardı. bu insanlar bu tavır hakkını nerden buluyor biz oraya milyarlarca para dökerken? hele betül hanımın muayenesinden sonra ağlamıştım resmne. müstecep bey yoksa aynur hanım olabilir.

betül hanımı bilelmem ama funda hoca hakkında yazdıklarının altına imzamı atarım canm
transferimi kesinlikle ondan istemiyorum
oyy oyy hayırlısıyla bi bitse şu tedavim güzel bi sonuçla üç göbek atıcam:KK1:

canım merhaba. memorialda durumları yazan arkadaşlardan anlamışsındır zaten. malesef şu an kötü. en iyi doktorları kaybediyorlar. bekleme durumu hastanede felaket! randevun için temiz 1-1,5 saat bekliyorsun. yetmiyor, seni hazırlanıp çatala oturtuyorlar ve o pozisyonda da 20 dk beklediğim oldu. bu nasıl bir psikolojidir hastanedekiler anlayabiliyor mu? ne kadar çirkin bir durum. laf etsen anlamıyorlar, hemşireler zaten uyuz. beni bir keresinde deli etmişlerdi artık ya.

eğer memorialdan ayrılma şansın yoksa sana kesinlikle müstecep beyi tavsiye ederim. kendisi çok tatlı, ilgili ve uzman bir adam. benim opumu o yaptı, hastalarına çok şefkatli yaklaşıyor. beni opuya biraz geç aldılar, yumurtalarım erken çatlicak diye nasıl telaşlandım. adam opudan çıktı, yanıma geldi, korkma, herşey yolunda diye beni sakinleştirdi. opudan çıktım daha ayılırken bana hemen yumurta sayımı söyledi, bak korktuğun gibi olmadı dedi. falan filan. bunlar çok önemsiz gibi gelebilir. ama funda o kadar soğuk bir kadın ki, hele o betül, heralde hastaneden ayrıldı. onların tavrından sonra bunları önemsiyor oluyorsun. funda hanım suratıma bakmadan merhaba hoşgeldiniz demeden muayene eder, bilgi vermeden odadan çıkardı. bu insanlar bu tavır hakkını nerden buluyor biz oraya milyarlarca para dökerken? hele betül hanımın muayenesinden sonra ağlamıştım resmne. müstecep bey yoksa aynur hanım olabilir.

Canım senin doktorun müstecep bey miydi? Evet o Funda çok soguk bir kadın.. Ben asla onu istemiyorum zaten... Bir iki kere denk gelmişti bana... Aynur hanım da eh idare eder Ama nur hanım ve mustafa beyi kimseye degişmem..

Canım senin doktorun müstecep bey miydi? Evet o Funda çok soguk bir kadın.. Ben asla onu istemiyorum zaten... Bir iki kere denk gelmişti bana... Aynur hanım da eh idare eder Ama nur hanım ve mustafa beyi kimseye degişmem..

Canim benim doktorum aynur hanimdi. Hamileligin ucuncu ayina kadar da onunla gittim. Sadece opuma mustecep bey girdi o zaman onu cok sevmistim. Aynur hanimdan da memnundum ben. Genelde aradigimda ulasabiliyorum, gecenlerde yine aradim konustum bisey sormak icin.

X