Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

Dikkatine hayranım. Ben fark etmemişdim Avukat dikkati olsa gerek. Hiç bir ayrıntı gözden kaçmamalı

Akasyam çok dikkatlisin :) nasıl gidiyor tedavin? Hastanede durumlar nasıl??

Meslek hastalığı kızlar Herşeye şüpheci yaklaşmak. Ama tabii bana çok zararı var. Psikolojim bozuldu. Herşeyi didikleye didikleye kafayı bozdum

Ya Güvenç i öneriyorsa git derim ben. Genelde memorial in dr larını bahceci alıyor Mustafa bey in de oraya gitmesi kuvvetle muhtemel bence

gruba üye olmak için evlat hasretinin ne olduğunu bilmek lazım inanmak, bu yolda çaba sarfetmek maddi ve manevi yıpranıp yıpranıp yeniden ayağa kalkıp yeniden başlamayı bilmek lazım sabır lazım ve daha o kadar çok şey lazım ki yok öyle hemen üyelik

ağzına sağlık

soru işareti ben de bilmiyorum canm ama
büyük ihtimal başka dr girer

Arkadaşlar merhaba,Sohbetinize ortak oldum da mustafa hocanın hastaneden ayrıldığını söylüyorsunuz fakat benim cuma günü kendisiyle ve semra hanımla randevum var,az önce hastaneyi aradım teyit ettim herhangi bir sıkıntı yok hocalarımız hastanedeler dediler..

Daha bugun hastanedeydim ve mustafa bey yok malesef odasindan ismi kaldirildi .. Semra hanim da gorusecegi icin soyleme geregi duymamislardir malesef

canım merhaba. memorialda durumları yazan arkadaşlardan anlamışsındır zaten. malesef şu an kötü. en iyi doktorları kaybediyorlar. bekleme durumu hastanede felaket! randevun için temiz 1-1,5 saat bekliyorsun. yetmiyor, seni hazırlanıp çatala oturtuyorlar ve o pozisyonda da 20 dk beklediğim oldu. bu nasıl bir psikolojidir hastanedekiler anlayabiliyor mu? ne kadar çirkin bir durum. laf etsen anlamıyorlar, hemşireler zaten uyuz. beni bir keresinde deli etmişlerdi artık ya.

eğer memorialdan ayrılma şansın yoksa sana kesinlikle müstecep beyi tavsiye ederim. kendisi çok tatlı, ilgili ve uzman bir adam. benim opumu o yaptı, hastalarına çok şefkatli yaklaşıyor. beni opuya biraz geç aldılar, yumurtalarım erken çatlicak diye nasıl telaşlandım. adam opudan çıktı, yanıma geldi, korkma, herşey yolunda diye beni sakinleştirdi. opudan çıktım daha ayılırken bana hemen yumurta sayımı söyledi, bak korktuğun gibi olmadı dedi. falan filan. bunlar çok önemsiz gibi gelebilir. ama funda o kadar soğuk bir kadın ki, hele o betül, heralde hastaneden ayrıldı. onların tavrından sonra bunları önemsiyor oluyorsun. funda hanım suratıma bakmadan merhaba hoşgeldiniz demeden muayene eder, bilgi vermeden odadan çıkardı. bu insanlar bu tavır hakkını nerden buluyor biz oraya milyarlarca para dökerken? hele betül hanımın muayenesinden sonra ağlamıştım resmne. müstecep bey yoksa aynur hanım olabilir.

kızlar hepinizi alıntılayamadım, ağzınıza sağlık. mustafa hocayla hiç muayene olmadım ama adamın ilgisi ne kadar yoğun ki bu kadar seven hastası var. şimdiki aklım olsa ona gidebilirdim ama şansıma funda, betül denk geldi :)
hemşirelerden şebnem hemşire var, kızcağız her telefona çıkar ve gerekli ilgiyi gösterir. onun numarasını alın. gerisi suratsız :)

Son düzenleme:
ama funda o kadar soğuk bir kadın ki, hele o betül, heralde hastaneden ayrıldı. onların tavrından sonra bunları önemsiyor oluyorsun. funda hanım suratıma bakmadan merhaba hoşgeldiniz demeden muayene eder, bilgi vermeden odadan çıkardı. bu insanlar bu tavır hakkını nerden buluyor biz oraya milyarlarca para dökerken? hele betül hanımın muayenesinden sonra ağlamıştım resmne. müstecep bey yoksa aynur hanım olabilir.

betül hanımı bilelmem ama funda hoca hakkında yazdıklarının altına imzamı atarım canm
transferimi kesinlikle ondan istemiyorum
oyy oyy hayırlısıyla bi bitse şu tedavim güzel bi sonuçla üç göbek atıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…