Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

tuğçe herşey o kadar değişmişki inanamazsın....eylülde tekrar gidince anlıycaksın bu yazılanları...nur hanım gelince belki biraz değişir birde sen eski hastasın sana öle davranmalarına izin vermezsin..

Dedimya bir takım talihsizlikler başıma geldi diye ama doktorların ilgili olduğuna inanmıyorum aynur hanım çok ilgisiz semra hanımda yüzünü gören cennetlik desem yeridir nur hanım diyerlerine göre iyi kabul ediyorum ama genelde ilgisizler ayrıca rahim filmimi kaybetmeleri onları hiç rahatsız etmedi çünkü benimle işleri bitmişti paralarını aldılar sonrası önemli değil benim uğradığım yıkım tüp bebelerin tutmaması onlar için önmeli değil çünkü biri gider biri gelir hasta çok nasıl olsa sorunlu çift çok bebek sahibi olamayan çok ben sen umurlarında değil neyse kısacası şunu söyleyim allah her isteyeni tüp bebek merkezlerine düşürmeden hamile kalıp çocuğunu kucağına almayı nasip etsin eğer düşersenizde allah yardımcınız olsun umutlar paralar stres tutmazsa yaşanan psikolojik yıkım kolay değil allah emeklerimizi boşa çıkarmaz inşallah

Anselmo Memorial hastanesinde 2. tüp bebek tedavisindeyim. Senin anlattığın muameleyi hiçbir zaman görmedim. Transfer sonrası da kimse bana kalk git demedi.Kimse beni sömürmedi. Gereksiz hiçbir işlem yapılması. Tam tersine hemşireler başımda pervaneydi. Hatalarını düzeltmek için uğraşmadıkları iddianı da asla kabul etmiyorum. Bir hata varsa kesinlikle telafi ediyorlar. Hastayı mağdur etmiyorlar. Senin eleştirilerini maalesef kötüniyetli buldum. Hastaneyi övmek için üye olanlar gibi sen de kötüniyetli bir şekilde yermek için üye olmuşsun. Belki de sen başka bir merkezin çalışanısın

Şu anki karmaşa nedeniyle hastaneyi eleştirsem de senin karalamalarını kabul etmiyorum. Yazdıklarını okuyanlara da diyorum ki inanmayın. Memorial'da böyle bir durum yok. Memorial her ne kadar şu an biraz karışık olsa da Türkiye'nin en iyi tüp bebek laboratuvarına sahip. Bu konuda deneyimleri de tartışılmaz. Şu an yaşanan karmaşanın da en kısa sürede düzeleceğine inanıyorum ben. Semra Hoca duruma el koyacaktır.

Haklısın insan kendi ne düşünüyorsa yada yapıyorsa karşısındakindede o var zannediyor ben ne rakip tüp bebek merkezinin çalışanıyım nede memoriali kötülemeye çalışıyorum başıma gelenleri açıkça yazıyorum inanıp inanmaman önemli değil sadece benim amacım memorialın sütten çıkmış ak kaşık olmadığını söylemek belkide bu gün gidecek birisi çok memnun kalacak senin gibi ama benim başıma bunlar geldi bu cuma günü yemin ediyorum günü eğer yazdıklarım başıma gelmediyse allah çocuğumu kucağıma alıp sevmemi nasip etmesin daha büyük yemin biliyorsan söyle onuda söyleyeyim

böyle konuşma lütfen hele ki çocuğunun üstüne asla yemin etme ne olursa olsun...zor bulmuşsun zaten kıyamayız biz ona...söylediklerine inanırız tabi heryerde kötü deneyimşer yaşanabilir.ama sen spesifik bi örnek oldun 2000 sayfalık yzışmamızda budenli kötü şeyler yaşayan tek örneksin.şaşırdık.ama aslında yazdıkların bizim şuan şikayetettiklerimizle aynı şeyler senin dilin biraz ağır sadece.

Ayrıca akasya78 arkadaşım insanlara iftira atmak bu kadar kolaymı? Rakip tüp bebek çalışanı olduğumu söyleyerek beni üzdün kul hakkına girdin helalliğimi alman gerekmiyormu? önceki yazımı dikketli okusaydın ben tüm tüp bebek merkezlerine allah düşürmesin dedim bizler mazlumuz allahın imtihanını bebeğimizin olmamasıyla denediği sınadığı insanlarız bir birimize destek olmalıyız köstek değil neyse allah doğrularla beraberdir.

Neden mi? Olumlu yada olumsuz ne yaşadıysam belirttim burda.Tedavideyim ve ben bu hastaneye Semra hanım için geldiğimide söyledim.Funda hanımın hastasıyım ve mutluyum. Allahım her isteyene çifter çifter bebiş nasip etsin diyorum...

ben o merkezde hıcbır olumsuzluk yasamadım daha 1 ay once ordaydım hepsı guleryuzlu hal hatır sordular
valla ben ınanmıyorum senı desteklıyorum sekerımm

işte bakın biz merkezimize laf söyletmeyiz....
aynen kotu olsa tamam ama egıll
sen nasıl dogamıs cocugun ıcın boyle sey soylersın ya..soyledıklerın ne demek bılıyomusun...ınsallah cocugun olur da bu soyledıklerıı okur kenınden utanırsın..boyle yemın olmaz kardesımm tobe tobee

kızlarrrr bazıı konularda bence yanlış düşünüyorsunuz.bakın bende memorıal sayesinde evlatlarımı bekliyorum ama sizler bir olumsuz yaşamadınız diye kimse olumsuzluk yaşamayacak anlamına gelmiyor.ben 2007-2008 yıllarından hastasıyım memorıalin.bu yılki tedavimde başlarken ne kadar tereddütler yaşadığımı hatırlayın.hatta yaşadığım olumsuzluklarıda o zaman anlatmıştım ben sizlere.ama bu tedavim döneminde de herşey çok başkaydı.sanki aynı memorıla değildi.o zamandan bu zamana doktorundan tutunda sekreterine kadar birçok şey değişmiş.arkadaşımızda o an ters birilerine denk gelmiş olabilir.bizlerin bile günü gününü tutmazken ben şahsen kimseye bu kadar kefil olamam.her ne kadar memnuniytlerimizi yazıyorsak şikayetlerimizide yazmak bence gayet normall.

Anselmo ben kimseye iftira atmadım. Sana kesinlikle öylesin de demedim. Olabilirsin dedim. Tek mesajın olması, çok ağır yazmış olman, senin yazdığın şikayetleri daha önce duymamış olmam beni böyle düşünmeye sevketti. Düşündüğümü de dürüstçe yazdım. Haaa sen gerçekten bu olayları yaşamış olabilirsin. Ben yanlış düşünmüş olabilirim. Ama istersen kul hakkı, iftira diyerek sen de bana iftira atıp , olayları çarpıtma . Gerçekten de elinin kemiği yok senin. kaptırıp gidiyorsun.

Neyse .. Ben kimseye köstek de olmuyorum. Allah yardımcın olsun arkadaşım.. Selametle..

evet canım sadece arkadaşınn dili baya ağır olmuşş ...sen stres yapma tedavi üstü relaks ol canımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…