Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

Meryem eylüle kadar çalışmayacağım mı dedi?

allah hepinizin yardımcısı olsun inşallah...
son yazılanları okuyunca yazmadan edemedim...
bu hastane gerçekten çok iyi bu konuda rahat olun...ben bebeğimi 7 sene sonra kucağıma aldım..bu süre içinde çok hastane gördüm...
bebeğimin o güzel kokusunu duymama vesile olan doktor ise müstecep beydir...allah ondan razı olsun...kendisinde iki kez tedavi oldum,iki transferide kendisi yaptı ve ikisindede hamilelik oluştu..ilki boş gebelik oldu ikincisi ise bitanecik kızım..tüm gebelik takiplerimdede hep ona gittim...
ancak şunu unutmayınki doktorlar, merkezler hep vesile...rabbim ol dedikten sonra olmazlar olur...kalbinizi ferah tutup hayırlısını isteyin...ve bol bol dua...

Ya arkadaşlar şu anda hastanede doktor yok gibi topu topu 4 kişi kalmış.. Müstecep, Murat, Aynur ve Funda hanım... Bildigim tek şey şu anda hastanede bir kaos durummu var ve hastanedeki o negatif enerji bütün hastalara yansımış... Bu arada söylemeden edemiycem. Hemşireler hastanede çok başıboş bırakılmış.. Bunu da bana hemşire olan kardeşim söyledi.. İlk muayeneye gittigimizde beraber bana demişti ki bu hemşireler bizim doktorla çalışıyor olsaydı şu anda hepsi işten kovulmuştu... Daha ilk gördügü gibi bunu anlamıştı.. Demek istedigim hemşireler boş boş geziyor ve muhabbet peşindeler hepsi... Neyse ımarım bir an önce düzeltirler yoksa çok hasta kaybederşer ki bence kaybetmeye başladılar bile... Üstelik labaratuarı iyi olan tek yer memorial degil onu da iyi bilsinler...

Gerçekten memorial sahte bi üyelik ile aramıza sızacak kadar düştümü yaa :) yada biz mi çok dikkate alıyoruz kendimizi:)

zehra hanmın söylediğine göre
bizimle ilgilenen hemşirenin tel ve maili
dr un teli ve maili muhakkak olmalıymış,ve daha önce bi üniversite hastanesinde denemsi
olanlar heyet raporu getirdiği takdirde bi indirim alıyomuş

bir de dosyamızla ilgili durum değerlendirmesini kim yapacak arkadaşlar
transfer öncesindeyim durumum hakkında doğru dürüst bilgim yok
önceden deneyimi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim

kızlar benim de bir sorum olacak...bu hafta ve haftaya semra hanım yok deniliyor. normalde ekip çalışmasından bahsedilirken ve semra hanım bütün dosyaları bilir ilaç dozları bilgisi dahilinde ayarlanır denilirken bu durumda tedavisi başlayacak olanlar için durum nasıl oluyor? ya da ben mi yanlış biliyorum.

bıraksınlar hak hukuk işini.sanki doğru düzgün sürekli aynı doktora takip yaptırıyorlarda bide tel mail bilgisi alıcaz atıcazda cevap vercekler.

olsun ben baştan bilseydim sinir olduğklarımdan gıcıklığına isterdim
bir de zaten verdikleri dahiliden hiç ulaşamadım

transferde semra hocayı istedim bana böyle bişi demediler henüz
sonradan bişi çıkarırlarsa sinirlenirim
zira tedavim sırasınca hiç semra hocaya denk gelemedim çok istediğim halde
perşembe cumartesi tatil günleriymiş takiplerim genelde bu güne geldi diye
hiççç görüşemedim

ben de kendisiyle hiç görüşemedim. tedaviye başlıyorum, dedim semra hanım müsaitse onunla da görüşmek isterim. kendisi hem yumurta takiplerine girmiyor hem de burda olmayacak denildi...peki yaa trannsfer pazara denk gelirse ya da perşembe-cumartesi olursa ne olacak??

asıl yumurta takibine girmeli bence zira transferi hepsi yapıo zaten.önemli olan yumurta ve opu bence.ben semra hoca transferimde negatif aldım ama mustafa hocada gebe kaldım.

semra hocayı ancak merkezde kolidor da falan görürsün, yanında da hazır ol vaziyette kupasını taşıyan hemşiresi olur :)
ya da görüşmen için en az bir ay önceden randevu alırsın.
burada bir çok arkadaş semra hocanın yüzünü bile görmeden pozitifi aldı..
hastanenin PR TAKTİĞİ başka bişiy değil yani.
hastane Allaya pullaya anlatır, biz ekip işiyiz falan filan.
asıl tedaviye başlayınca anlarsın..
hele ki o bankodaki kızlar toplanıp ancak onun bunun dedikosunu yapıyor akşama kadar..
bir gün iş yeri servisi ile erkenden gittim hastaneye, bir ben bir de bir kaç hasta..bankoda duran sarışın bir kız dediki " bu hastalar da erkenden üşüyorlar buraya filan" sinirlendim ama hiç tartışacak gücüm yoktu.
oranın baştan aşağa silkelenmesi gerek hasta kaybediyorlar haberleri yok..
sen tedaviye başlayacaksan yasemin hemşirenin cebini al herdaim yardım ediyor, ben her aradığımda sorularıma cevap buldum.

Son düzenleme:
asıl yumurta takibine girmeli bence zira transferi hepsi yapıo zaten.önemli olan yumurta ve opu bence.ben semra hoca transferimde negatif aldım ama mustafa hocada gebe kaldım.

benim içinde ilk önemli olan ilaç dozlarının doğru ayarlanması..bu dozlara göre yumurtalar gelişiyor...bu nedenle bir kere de olsa hastayı tanımak adına yumurta takibinde bulunmalı diye düşünüyorum.

yumurta takibi ve ilaç dozu önemli tabi
ama ben transferi de önemsiyorum rahimde doğru yeri teşhis adına
ancakk dediğiniz gibi hastane hakkındaki fikrim öncesiyle tedavi sırasında farklılaştı
acaba bi aracı mı bulmak lazım çokk sinirliyim düşünmekten gece uyuyamadım
zira buraya eşimine iknalar ve umutlarla geldim biçok merkezin bulunduğu ankaradan
artık Allaha havale ettim

arkadaşım transfer öncesindeyim
daha önceden bilseydim yasemin hemşireye ulaşırdım ama gene de bakıcam
çünkü telefonla iç hatlara ulaşmak zor

sanırım biz hastaneyi çok yanlış tanıdık...bizim memnun olduğumuz mustafa hoca nur hanım ve müstecep bey...ve birkaç işine bağlı hemşire.geçen sene bankoda ilkay diye bi bayan vardı benim bütün tahlil ve iletişimimle ilgilenirdi.doğum için gittigimde işten ayrılmıştı ve ben erke doğum raporunu 1 hafta da çıkaramadım son gün mesai bitimine yarım saat kala mustafa hocayı aramasam 52 gün işe erken başlamak zorunda kalıcaktım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…