- 9 Ekim 2009
- 18.273
- 92
mrb kızlar siteye yeni arkadaslar katılmıs tanıdıgım tanımadıgım herkezın allah yardımcısı olsun ve muradına erdirsin inşallah.... allah herkeze anne olmayı nasip etsın bende bu site sayesınde memorialle tanısan bi anne olarak yazıyorum sizlere... çok şükür ben evladımı sağlıcakla aldım kucagıma simdi içerde mışıl mışıl uyuyor güzel kızım... tez zamanda hepiniz yasarsınız bu duyguyu allaha emanet olun hepinz...
Kızlar sezyal'in değeri 59 a katlamış. İnşallah sağlıkla devam eder.
Teşekkürler İnci. Amin. Çok şükü bizi yoktan yaradan Rabbime. Allah kolaylaştırsın. Boşuna üzmüş oldun kendini. Rabbim bu günkü mutluluğunu bebek olarak kollarına versin. Dilerim her şey yolunda gider. Hamileliğin huzurlu ve rahat geçer. Tekrar tebrik ederim.
İnci.... imkanın olunca bana diğer kızlardan kısa bir özet geçe bilirmisin? Mesela kezban, Nisannur, dentur-hamilelikleri nasıl ilerliyor? Ve diğer kızlar...
Rica ederim :)
Kezbanın gebeliği devam etmedi maalesef
Nisannur'un boş gebelik çıktı
Dentur yatışa devam, doktorlara taşınıyor bu ara hafif kanamalardan dolayı ama bebekler gayet iyi
Beylem pozitifi gördü, ilk değeri 270, ikincisi 570
Eda var ismini yazmayayım şimdi buraya, bugün transferi olacak.
Melisin embriyou pgt den sağlıklı çıkmadı
Sevdalinkanın doğumunu bekliyoruz hepimiz :) Cuma günü doluyor ama hala tık yok :)
gamzear tedavide bir kaç güne opu olacak.
ssinca bebeğini kaybetti
Mikro, happy, umudumunumudusun, mucize, julia, gamzelim, beyzzmbak, kokoci, offf, dicay, canocanan, verde, çakır, sblkmbsr, kabak bebek büyütüyorlar
aysunay, begonvil, akasya, julietta, mummu, bebekdls, qingdao tedaviye hazırlanıyorlar :)
Haberler böyle...
ohhh ohhh maşallah ne güzel, ama bebeğini kaybedenlere de çok üzüldüm, önce bulup sonra kaybetmek çok daha zordur. sizler faceten mi görüşüyorsunuz:) grup mu var cnm:)
Kızlar sezyal'in değeri 59 a katlamış. İnşallah sağlıkla devam eder.
Dentur yatışa devam, doktorlara taşınıyor bu ara hafif kanamalardan dolayı ama bebekler gayet iyi
Sevdalinkanın doğumunu bekliyoruz hepimiz :) Cuma günü doluyor ama hala tık yok :)
ssinca bebeğini kaybetti
Mikro, happy, umudumunumudusun, mucize, julia, gamzelim, beyzzmbak, kokoci, offf, dicay, canocanan, verde, çakır, sblkmbsr, kabak bebek büyütüyorlar
aysunay, begonvil, akasya, julietta, mummu, bebekdls, qingdao tedaviye hazırlanıyorlar :)
Haberler böyle...
Evet inşallah son kayıpları olur.
Evet grubumuz var :)
Çok teşekkür edrimArkadaşlara çok üzüldüm. InşeAllah bu yolda son üzüntüleri olur. Rabbim en kısa zamanda sağlıkı gebelik sonucu bebeklerinekovuştursun. Tedavide olan her kese başarılar dilerim. Sevdaya da bir çırpıda yükünü yere koymasını diletim. Darısı bana ve tüm arkadaşlara.
Arkadaşlara Selamımı iletirsen çok sevinirim.
ssinca bebeğini kaybetti
Haberler böyle...
crinone jeli kaçıncı haftaya kadar kullanıcaktık benim doktorum bırakmamı söyledi bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim.
bugün iğnelerde 3.günümdeyim
yarın ilk kontrol muayeem var bakalım nasıl olucak gelişmeler
inşlh herşey yolunda gider
iyiyim canım bugun kontrol vardı çok şükür herşey yolunda haftasıyla orantılı gidiyor.Selam kızlar nasılsiniz her zaman buraya bakamıyorum aramıza yeni katılanlar Allah emeginizi bosa çıkarmasın bizimde bebislerimizi kucağımıza almamızı nasip etsin benim ara ara kanamalarım oluyor yatmak zorunda kalıyorum bir an once normale donerim inşallah bu durum benim psikolojimi etkiliyor çünkü umutcum kızın olacakmış cok sevindim western sen neler yapıyorsun benimki henüz göstermedi merak ediyorum kızlar siz tetanoz asisi olcakmisiniz sağlık ocağından gun verdiler ama yaptırsammi bilmiyorum herkese hayırlı günler
crinone jeli kaçıncı haftaya kadar kullanıcaktık benim doktorum bırakmamı söyledi bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim.
mrb kızlar siteye yeni arkadaslar katılmıs tanıdıgım tanımadıgım herkezın allah yardımcısı olsun ve muradına erdirsin inşallah.... allah herkeze anne olmayı nasip etsın bende bu site sayesınde memorialle tanısan bi anne olarak yazıyorum sizlere... çok şükür ben evladımı sağlıcakla aldım kucagıma simdi içerde mışıl mışıl uyuyor güzel kızım... tez zamanda hepiniz yasarsınız bu duyguyu allaha emanet olun hepinz...
İncim not mu alıyorsun bir yere ne yapıyorsun sen ya:)
Kızlar Mustafa Beyin hastaneden ayrılacağı konusunda bir bilgisi olan var mı acaba?
Benim dün olan randevumu haftaya aldılar..1 hafta izinli dediler bana..Dün bir arkadaşımı yönlendirdim mustafa Beyden randevu alsın diye ama demişlerki randevu veremiyoruz, izinden dnünce hastanemizde kalıp kalmayacağı henüz belli değilÇok şaşırdım ve üzüldüm..İnş öyle bir şey olmaz
benim kör talihim mi diyeyim ne diyeyim bilemedim şimdi:) şaşırdım açıkçası, arayıp ben de sorayım bari. ben nur hanımdan çok bahsedildiği için ondan almıştım randevumu, 3 ay sonra başlayacaktık tedaviye ki bir takım sebeplerden olmadı, sonra nur hanım doğum iznine ayrıldı, yıllık iznimi kullanacağımdan onun dönüşünü bekleyemedim, mustafa beyden aldım randevu görüştüm tam tedaviye başlamak üzere bu çıktı....ben de şaşırdım.
Kızlar Mustafa Beyin hastaneden ayrılacağı konusunda bir bilgisi olan var mı acaba?
Benim dün olan randevumu haftaya aldılar..1 hafta izinli dediler bana..Dün bir arkadaşımı yönlendirdim mustafa Beyden randevu alsın diye ama demişlerki randevu veremiyoruz, izinden dnünce hastanemizde kalıp kalmayacağı henüz belli değilÇok şaşırdım ve üzüldüm..İnş öyle bir şey olmaz
bgn bende randevu almak istedim yok dediler ne zaman gelecegi belli değilmiş