öyle diyorlarsa dönmeyecek belki de...tedaviye mi başlıyorsun cnm? peki kimden aldın randevunu? aynur hanımda izindeymiş diye duydum.
Rica ederim :)
Kezbanın gebeliği devam etmedi maalesef
Nisannur'un boş gebelik çıktı
Dentur yatışa devam, doktorlara taşınıyor bu ara hafif kanamalardan dolayı ama bebekler gayet iyi
Beylem pozitifi gördü, ilk değeri 270, ikincisi 570
Eda var ismini yazmayayım şimdi buraya, bugün transferi olacak.
Melisin embriyou pgt den sağlıklı çıkmadı
Sevdalinkanın doğumunu bekliyoruz hepimiz :) Cuma günü doluyor ama hala tık yok :)
gamzear tedavide bir kaç güne opu olacak.
ssinca bebeğini kaybetti
Mikro, happy, umudumunumudusun, mucize, julia, gamzelim, beyzzmbak, kokoci, offf, dicay, canocanan, verde, çakır, sblkmbsr, kabak bebek büyütüyorlar
aysunay, begonvil, akasya, julietta, mummu, bebekdls, qingdao tedaviye hazırlanıyorlar :)
Haberler böyle...
crinone jeli kaçıncı haftaya kadar kullanıcaktık benim doktorum bırakmamı söyledi bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim.
evet hayırlısı ile başlıyorum inş mustafa bey yokken müstecep beyle başlayayım dedim yarın oda yokmuş murat beye aldım randevuyu inş müstecep beyle devam ederim
incim harikasın valla, maşallah :)
canım ben 12. haftadan sonra bıraktım. 13. haftada falandım sanırım.
canım inşallah hayırlı sonuçlar alacağın bir tedavi olur. ben müstecep beyi tavsiye ederim, kendisi sadece benim opumu yaptı ama kesinlikle insanı rahatlatan ve sevecen bir doktor. hastasına moral veriyor.
Arkadaslar Bende ozellikle tavsiye ile mustafa beyle basladim opuya olmasi bile tansfere girecegim demistiKızlar Mustafa Beyin hastaneden ayrılacağı konusunda bir bilgisi olan var mı acaba?
Benim dün olan randevumu haftaya aldılar..1 hafta izinli dediler bana..Dün bir arkadaşımı yönlendirdim mustafa Beyden randevu alsın diye ama demişlerki randevu veremiyoruz, izinden dnünce hastanemizde kalıp kalmayacağı henüz belli değilÇok şaşırdım ve üzüldüm..İnş öyle bir şey olmaz
Murat bey guler yuzlu pozitif bu onemli bencede ama transfer noktasinda tecrubelimi acabaTühh cnm yaa ne diyeyim inşş Mustafa Bey kalır..Ben Mustafa Beyden sonra Murat Beyi çok sevdim Memorialde..Bayanları maalesef pek tutmadım
İnşşş hakkında hayırlısı olsun gülümm..En güzelii olsunn hakkında..
Arkadaslar Bende ozellikle tavsiye ile mustafa beyle basladim opuya olmasi bile tansfere girecegim demisti
Ptesi opum olacak insallah mustfa bey babasi rahatsiz izinli demislerdi ama bugun yine sordum bi ay yiillik izinde sonrasi da belirsiz burda kalacagi dedilersimdi murat bey bakiyo bana iyi pozitif ama transfer icin yeterlimi kendisi arada kaldim
Murat bey guler yuzlu pozitif bu onemli bencede ama transfer noktasinda tecrubelimi acaba
Onun hastasi olan arkadaslar yazabilirmi icimiz rahatlasin
Yada kimi secebilirizki
Bende Mustafa byin hastasiydim. Pazartesi gunu tupe basliyorum ama artik kararsizim. Eski doktorlardan kalanlar azaldi yenilerde nasildir bilmiyorum. Ilaclarimi bile almistim. Cok moralim bozuk.
kızlarrrr hepinize merhabaaaa...bilenler bilir ama bilmeyenler için bende memorıalde tedavi görenlerdenim.şükür ki önce allahın yardımı sonrada nur hanım ve mustafa bey sayesinde şuan ikizlerimle buluşmak için gün sayıyoruz.hemde 8. denememde .tedavi opu transfer bu kısımları hep nur hanımla atlattık.sonrasını da mustafa beyle yürüttük.nur hanım doğum iznine çıkınca maalesef mustafa beyin üzerine çok yoğunlaşıldı. nur hanımın bütün hastaları mustafa beye geçti.zaten ameliyat işleri hep onun üzerindeydi.benim 2007-2008 yıllarındada yine aynı hastanede denemelerim olmuştu.doktorum o zaman güvenç beydi.onun arkasından hiç bu kadar üzülmedim.bu hastane bence mustafa beyi kaybetti ya çok kan kaybetti.hastanenin labaratuar ortamı evet çok güzel ama bu ortamı iyi has doktorlarla birleştirincee başarı bi o kadar güzel olurdu bu benim fikrim.inş.nur hanım gelincede aynı yoğunluk onun üzerine olmaz çünkü o zaman oda bıkacaktır yorulacaktır.memorıalin doktorlarına sahip çıkması lazım bence.tabiki tek doktor bu ikisi değil ama en çok tercih edilen doktorlar bunlar.nur hanım mükemmel bir doktor..mustafa beyde öyleydiiiii...