:) :) ben de çok yakında başlayacağım inşallah. sabah muayane olmak uzun sürüyor mu? çalışıyorum ayarlama yapmam gerekiyor da izin konularında. bir de aylin hanım yeniymiş ama tatlı bir bayanmış sanırım. mustafa beyden randevu alamazsam ondan isterim diye düşünüyorum.
:) :) ben de çok yakında başlayacağım inşallah. sabah muayane olmak uzun sürüyor mu? çalışıyorum ayarlama yapmam gerekiyor da izin konularında. bir de aylin hanım yeniymiş ama tatlı bir bayanmış sanırım. mustafa beyden randevu alamazsam ondan isterim diye düşünüyorum.
amin cnm hayırlı olsun peki kaçıncı gün transfer edildi sana emriyonun ve kaç yumurta çıktı cnm ben 3 defa denedim negatif sonuçlandı benım
evt bazen sıra yoğun oluyor
iki kez muayene oldum şimdiye kadar
ikisinde de randevu ssaaatim 40 dk geçmişti sen düşün yani
aylin hoca funda ve aynur hocaya nazaran daha güleryüzlü gibi
doktorun kimdi canım .maşallah gule gule gelsin dunyaya yavrun
Mucize merhaba canım ben çok kilo aldım 4. ayımdayım 10 kilo aldımsenin kilo nasıl gidiyor inşallah herley yolundadır :)
Mucize merhaba canım ben çok kilo aldım 4. ayımdayım 10 kilo aldımsenin kilo nasıl gidiyor inşallah herley yolundadır :)
murat beye muayene olan kimse yokmu ?
Murat Bey'in hastaları var. Kendisi çok ilgili ve temkinli bir doktor onlardan duyduğumuz kadarıyla.
sumeyyecim ben 7.gun test yaptim 20.97 cikti yani biseyler var gibi ama asil test tarihim yarin hayirlisi bakallim simdide aksamdan beridir sol kasigimdan bacagima agri var ..moralim bozuldu yaniCanım nasıl gidiyor? Kendini nasıl hiss ediyorsun? Test günün ne zamandır?
sumeyyecim ben 7.gun test yaptim 20.97 cikti yani biseyler var gibi ama asil test tarihim yarin hayirlisi bakallim simdide aksamdan beridir sol kasigimdan bacagima agri var ..moralim bozuldu yani
Yaa sumeyyecim cok dusuk birdeger degil mi daha..yarin kismetse belli olcak ve sonra kismetse cuma yine test isteyecekler sanirim ..evet stres yeni baslar ama ben inan raziyim bu strese yeterki bebis beene tutunmus olsun..insallah dualarini eksik etme cok korkuyorumMaşeAllah, BarakAllah.
:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::92::92::92::92::92::92:
Moralini hiç bozma, her kesde ola bilecek bir ağrıdır. Benim de yanlış hatırlamıyorsam olmuşdu. Rabbim tamamına erdirsin. Stressli günler bundan sonra başlıyor. İnsan hamile kalınca endişe biter sanıyor, ancak tam tersi. Rabbim bebişine can versin ve sağ-salim kucağına almanı nasip eylesin.Amin.
Yaa sumeyyecim cok dusuk birdeger degil mi daha..yarin kismetse belli olcak ve sonra kismetse cuma yine test isteyecekler sanirim ..evet stres yeni baslar ama ben inan raziyim bu strese yeterki bebis beene tutunmus olsun..insallah dualarini eksik etme cok korkuyorum
arkadaşlar elimde 1 gonalf ve 2 ovitrelle var. eczane geri almıyor. hastaneye bırakmayı düşünüyorum. ihtiyacı olana verebilirim.
sumeyyecim ben 7.gun test yaptim 20.97 cikti yani biseyler var gibi ama asil test tarihim yarin hayirlisi bakallim simdide aksamdan beridir sol kasigimdan bacagima agri var ..moralim bozuldu yani