Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

:) :) ben de çok yakında başlayacağım inşallah. sabah muayane olmak uzun sürüyor mu? çalışıyorum ayarlama yapmam gerekiyor da izin konularında. bir de aylin hanım yeniymiş ama tatlı bir bayanmış sanırım. mustafa beyden randevu alamazsam ondan isterim diye düşünüyorum.

Mucize merhaba canım ben çok kilo aldım 4. ayımdayım 10 kilo aldım :KK43: senin kilo nasıl gidiyor inşallah herley yolundadır :)

:) :) ben de çok yakında başlayacağım inşallah. sabah muayane olmak uzun sürüyor mu? çalışıyorum ayarlama yapmam gerekiyor da izin konularında. bir de aylin hanım yeniymiş ama tatlı bir bayanmış sanırım. mustafa beyden randevu alamazsam ondan isterim diye düşünüyorum.

evt bazen sıra yoğun oluyor
iki kez muayene oldum şimdiye kadar
ikisinde de randevu ssaaatim 40 dk geçmişti sen düşün yani
aylin hoca funda ve aynur hocaya nazaran daha güleryüzlü gibi:KK9:

amin cnm hayırlı olsun peki kaçıncı gün transfer edildi sana emriyonun ve kaç yumurta çıktı cnm ben 3 defa denedim negatif sonuçlandı benım

teşekkür ederim canım darısı başına inşlh...benim 5.gün transfer edildi canım. toplananlardan 8 tanesi olgun çıkmıştı 6 tanesi döllendi.transfer edilecek gün 3 kaliteli embriyom vardı.birini dondurduk.2 tanesinide transfer ettiler.morfoloji sıfırdı.sayımız opu günü 3 milyondu.ama eşimden iki örnek alındı ikisinin toplamı heralde bu sayı.

Mucize merhaba canım ben çok kilo aldım 4. ayımdayım 10 kilo aldım :KK43: senin kilo nasıl gidiyor inşallah herley yolundadır :)

canım çok almışsın cidden... bende 3.5-4 kilo aldım.ben ilk üç ay hiç kilo almadım. 12.haftamdan sonra almaya başladım.ama bende hızla alacak gibiyim.herşeyi canım istiyor kendimi zor tutuyorum

Murat Bey'in hastaları var. Kendisi çok ilgili ve temkinli bir doktor onlardan duyduğumuz kadarıyla.

bende ona muayene oldum aynı fikirdeyim aklımda ne soru varsa ben sormadan söyledi açıkladı ki ben çok gergin ve heyecanlıydım çenem düştü soru-açıklamalardan sabırla dinledi en son dedim kusura bakmayın öğretmenler biraz çok konuşur :p

sumeyyecim ben 7.gun test yaptim 20.97 cikti yani biseyler var gibi ama asil test tarihim yarin hayirlisi bakallim simdide aksamdan beridir sol kasigimdan bacagima agri var ..moralim bozuldu yani

MaşeAllah, BarakAllah.
:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::92::92::92::92::92::92::KK9::KK9::KK9::KK9:

Moralini hiç bozma, her kesde ola bilecek bir ağrıdır. Benim de yanlış hatırlamıyorsam olmuşdu. Rabbim tamamına erdirsin. Stressli günler bundan sonra başlıyor. İnsan hamile kalınca endişe biter sanıyor, ancak tam tersi. Rabbim bebişine can versin ve sağ-salim kucağına almanı nasip eylesin.Amin.

MaşeAllah, BarakAllah.
:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::92::92::92::92::92::92::KK9::KK9::KK9::KK9:

Moralini hiç bozma, her kesde ola bilecek bir ağrıdır. Benim de yanlış hatırlamıyorsam olmuşdu. Rabbim tamamına erdirsin. Stressli günler bundan sonra başlıyor. İnsan hamile kalınca endişe biter sanıyor, ancak tam tersi. Rabbim bebişine can versin ve sağ-salim kucağına almanı nasip eylesin.Amin.
Yaa sumeyyecim cok dusuk birdeger degil mi daha..yarin kismetse belli olcak ve sonra kismetse cuma yine test isteyecekler sanirim ..evet stres yeni baslar ama ben inan raziyim bu strese yeterki bebis beene tutunmus olsun..insallah dualarini eksik etme cok korkuyorum

Yaa sumeyyecim cok dusuk birdeger degil mi daha..yarin kismetse belli olcak ve sonra kismetse cuma yine test isteyecekler sanirim ..evet stres yeni baslar ama ben inan raziyim bu strese yeterki bebis beene tutunmus olsun..insallah dualarini eksik etme cok korkuyorum

Dediğin kadar düşük bir değer değil inşeAllah. Her kesde farklı ola biliyor. Mesela tek bebekde 80 gibi normal bir değer. İncinin değerini hatırlıyorsundur tek bebek 600 küsürdü sanırım. Bende ise üçüz değeri 173. Demek istediğim moralini yüksek tutmaya çalış. Rabbim bebişini korusun. Güzel haberlerini bekliycem.

Stress dediğim bu korkulardır zaten, daha şimdi başlıyor ve bende 12. haftaya kadar da tam qaz devam etti. Asla rahatlıyamıyorsun.

arkadaşlar elimde 1 gonalf ve 2 ovitrelle var. eczane geri almıyor. hastaneye bırakmayı düşünüyorum. ihtiyacı olana verebilirim.

sumeyyecim ben 7.gun test yaptim 20.97 cikti yani biseyler var gibi ama asil test tarihim yarin hayirlisi bakallim simdide aksamdan beridir sol kasigimdan bacagima agri var ..moralim bozuldu yani

merhaba sezyal,
benim 9. gün yani testin gerçekten yapılması gereken günde bile değerim 46 idi..doktorumda düşük bulmuştu ama 2 gün sonra 3'e katladı ve o şekilde devam etti hamdolsun..şu anda 14 haftalık hamileyim..gereksiz yere umut vermek istemem ama bu işler herkesin bünyesinde de farklı oluyor..umutlu olmak her zaman iyidir. inşallah seninle bebeğin..

mrb kızlar siteye yeni arkadaslar katılmıs tanıdıgım tanımadıgım herkezın allah yardımcısı olsun ve muradına erdirsin inşallah.... allah herkeze anne olmayı nasip etsın bende bu site sayesınde memorialle tanısan bi anne olarak yazıyorum sizlere... çok şükür ben evladımı sağlıcakla aldım kucagıma simdi içerde mışıl mışıl uyuyor güzel kızım... tez zamanda hepiniz yasarsınız bu duyguyu allaha emanet olun hepinz...

X