Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

öyle diyorlarsa dönmeyecek belki de...tedaviye mi başlıyorsun cnm? peki kimden aldın randevunu? aynur hanımda izindeymiş diye duydum.

evet hayırlısı ile başlıyorum inş mustafa bey yokken müstecep beyle başlayayım dedim yarın oda yokmuş murat beye aldım randevuyu inş müstecep beyle devam ederim

Rica ederim :)

Kezbanın gebeliği devam etmedi maalesef :KK43:
Nisannur'un boş gebelik çıktı :KK43:
Dentur yatışa devam, doktorlara taşınıyor bu ara hafif kanamalardan dolayı ama bebekler gayet iyi :nazar:
Beylem pozitifi gördü, ilk değeri 270, ikincisi 570 :nazar:
Eda var ismini yazmayayım şimdi buraya, bugün transferi olacak.
Melisin embriyou pgt den sağlıklı çıkmadı :KK43:
Sevdalinkanın doğumunu bekliyoruz hepimiz :) Cuma günü doluyor ama hala tık yok :)
gamzear tedavide bir kaç güne opu olacak.
ssinca bebeğini kaybetti :KK43:

Mikro, happy, umudumunumudusun, mucize, julia, gamzelim, beyzzmbak, kokoci, offf, dicay, canocanan, verde, çakır, sblkmbsr, kabak bebek büyütüyorlar :nazar:

aysunay, begonvil, akasya, julietta, mummu, bebekdls, qingdao tedaviye hazırlanıyorlar :)

Haberler böyle...

incim harikasın valla, maşallah :)

crinone jeli kaçıncı haftaya kadar kullanıcaktık benim doktorum bırakmamı söyledi bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim.

canım ben 12. haftadan sonra bıraktım. 13. haftada falandım sanırım.

evet hayırlısı ile başlıyorum inş mustafa bey yokken müstecep beyle başlayayım dedim yarın oda yokmuş murat beye aldım randevuyu inş müstecep beyle devam ederim

canım inşallah hayırlı sonuçlar alacağın bir tedavi olur. ben müstecep beyi tavsiye ederim, kendisi sadece benim opumu yaptı ama kesinlikle insanı rahatlatan ve sevecen bir doktor. hastasına moral veriyor.

incim harikasın valla, maşallah :)

canım ben 12. haftadan sonra bıraktım. 13. haftada falandım sanırım.

canım inşallah hayırlı sonuçlar alacağın bir tedavi olur. ben müstecep beyi tavsiye ederim, kendisi sadece benim opumu yaptı ama kesinlikle insanı rahatlatan ve sevecen bir doktor. hastasına moral veriyor.

teşekkür ederim canım hayırlısı olsun artık benimde bir önceki tedavimde opu müstecep bey yapmıştı hosuma gitmişti ama işte dikkatli biri mi onu bilmiyorum

Kızlar Mustafa Beyin hastaneden ayrılacağı konusunda bir bilgisi olan var mı acaba?

Benim dün olan randevumu haftaya aldılar..1 hafta izinli dediler bana..Dün bir arkadaşımı yönlendirdim mustafa Beyden randevu alsın diye ama demişlerki randevu veremiyoruz, izinden dnünce hastanemizde kalıp kalmayacağı henüz belli değil:KK50::KK50::KK50::KK50::KK50: Çok şaşırdım ve üzüldüm..İnş öyle bir şey olmaz:KK50::KK50::KK50::KK50::KK50::KK50:
Arkadaslar Bende ozellikle tavsiye ile mustafa beyle basladim opuya olmasi bile tansfere girecegim demisti
Ptesi opum olacak insallah mustfa bey babasi rahatsiz izinli demislerdi ama bugun yine sordum bi ay yiillik izinde sonrasi da belirsiz burda kalacagi dediler :KK43: simdi murat bey bakiyo bana iyi pozitif ama transfer icin yeterlimi kendisi arada kaldim
Tühh cnm yaa ne diyeyim inşş Mustafa Bey kalır..Ben Mustafa Beyden sonra Murat Beyi çok sevdim Memorialde..Bayanları maalesef pek tutmadım:KK50::KK50::KK50::KK50:

İnşşş hakkında hayırlısı olsun gülümm..En güzelii olsunn hakkında..:KK16:
Murat bey guler yuzlu pozitif bu onemli bencede ama transfer noktasinda tecrubelimi acaba
Onun hastasi olan arkadaslar yazabilirmi icimiz rahatlasin
Yada kimi secebilirizki

Arkadaslar Bende ozellikle tavsiye ile mustafa beyle basladim opuya olmasi bile tansfere girecegim demisti
Ptesi opum olacak insallah mustfa bey babasi rahatsiz izinli demislerdi ama bugun yine sordum bi ay yiillik izinde sonrasi da belirsiz burda kalacagi dediler :KK43: simdi murat bey bakiyo bana iyi pozitif ama transfer icin yeterlimi kendisi arada kaldim

Murat bey guler yuzlu pozitif bu onemli bencede ama transfer noktasinda tecrubelimi acaba
Onun hastasi olan arkadaslar yazabilirmi icimiz rahatlasin
Yada kimi secebilirizki

bgn mustafa bey artık yok dediler bıraktı dediler cok üzüldüm cok :KK43:

kızlarrrr hepinize merhabaaaa...bilenler bilir ama bilmeyenler için bende memorıalde tedavi görenlerdenim.şükür ki önce allahın yardımı sonrada nur hanım ve mustafa bey sayesinde şuan ikizlerimle buluşmak için gün sayıyoruz.hemde 8. denememde .tedavi opu transfer bu kısımları hep nur hanımla atlattık.sonrasını da mustafa beyle yürüttük.nur hanım doğum iznine çıkınca maalesef mustafa beyin üzerine çok yoğunlaşıldı. nur hanımın bütün hastaları mustafa beye geçti.zaten ameliyat işleri hep onun üzerindeydi.benim 2007-2008 yıllarındada yine aynı hastanede denemelerim olmuştu.doktorum o zaman güvenç beydi.onun arkasından hiç bu kadar üzülmedim.bu hastane bence mustafa beyi kaybetti ya çok kan kaybetti.hastanenin labaratuar ortamı evet çok güzel ama bu ortamı iyi has doktorlarla birleştirincee başarı bi o kadar güzel olurdu bu benim fikrim.inş.nur hanım gelincede aynı yoğunluk onun üzerine olmaz çünkü o zaman oda bıkacaktır yorulacaktır.memorıalin doktorlarına sahip çıkması lazım bence.tabiki tek doktor bu ikisi değil ama en çok tercih edilen doktorlar bunlar.nur hanım mükemmel bir doktor..mustafa beyde öyleydiiiii...

Ayrıca tüp bebek tedavisi çok yorucu ve stresli bi dönemmm.ve oldukçada maliyetlii.biz hastalar bu durumda yeterince yıpranıyoruz.tedavi sırasındaa hiçbir doktor kendisinde hastasını azarlıyacakk gücü bulmamalı nihayetinde devlet hastanesine gitmiyoruz.doktorun hastaya bağıramayacağı gibi bir doktorda yanındaki diğer doktora bağırmamalı azarlamamalı.en azından bunlar bizim gözlerimiz önünde cereyan etmemeli.evet belki biraz acı oldu ama herzaman övgü dolu sözler yerine bazen insanların kendilerini toparlamalrı içinde gerçekleri konuşmak gerekkkk....

Evet arkadaşlar Mustafa Bey maalesef hastaneden ayrıldı. Memorial tüp bebek birimi çok önemli çok başarılı bir doktorunu kaybetti. Ben 3 tedavi geçirdim o hastanede. Tüm tedavilerimi Nur Hanım yürüttü. Çok şükür 3.denememde hamile kaldım. Kontrollerime Mustafa Bey'e gidiyorum. Hastaneden ayrıldığını duyunca moralim inanılmaz bozuldu. Sadece 2 kez kontrole gitmemize rağmen eşime ve bana fazlasıyla güven aşıladı, moral verdi. Demem o ki hastane çok büyük bir kayıp yaşadı.

merhaba bende bugün memorialda 2. tüp bebek tedavime başaldım aşırı derecede yogunluk var nur hanım dogum iznine ayrılmıştı mustafa beyde hastaneden ayrılmıs en iyi doktorları suan hastanede yok ve şuanki doktorlar talepleri karşılayamıyorlar ayrıca muayenede hiçbir bilgi verilmiyor odada özellikle o çatalda doktoru beklemek hiç hoş olmuyor bugünkü izlenimlerim bunlar inş biran önce kendilerine çeki düzen verirler özel bir hastane ise özel davranmalı özel olmalı doktorlarıda kendileride

Bende Mustafa byin hastasiydim. Pazartesi gunu tupe basliyorum ama artik kararsizim. Eski doktorlardan kalanlar azaldi yenilerde nasildir bilmiyorum. Ilaclarimi bile almistim. Cok moralim bozuk.

Geçen yılki tedavilerim ile bu yılki tedavim arasında dağlar kadar fark var. Nur Hanım doğum iznine ayrılacak diye tedavimi ertelemeyi bile düşünmüştüm, o derece geriliyordum hastanede. Hastalara karşı olan ilgi, hassasiyet ne yazıkki zaman geçtikçe azalıyor. 3-4 kişi olmasa birim çöktü çökecek. Buna acilen bir çözüm bulunmalı. Ne emeklerle ne hayallerle başlanıyor o tedavilere.

Bende Mustafa byin hastasiydim. Pazartesi gunu tupe basliyorum ama artik kararsizim. Eski doktorlardan kalanlar azaldi yenilerde nasildir bilmiyorum. Ilaclarimi bile almistim. Cok moralim bozuk.

canım ben bugün başaldım sen moralini bozma inş birkaç güne düzeltirler kendilerini birkaç iyi doktor var hastaneye kızıp yavrunu birkaç ay daha erteleme bence

kızlar size katılıyorum bizler burda bu doktorların vesilesi ile mucizelerimize kavuştuk ve halada doktorlarımızla irtibat halindeyiz bu durum hepimizi çok üzüyor endişelendiriyor tedaviye yeni başlayan arkadaşlarım adına çok üzülüyorum . önce allaha sonra doktorlarıma güvenip çıktığımız bu yolda yarı yolda bırakılmak o muhteşem merkezimize yakışmıyor inş. biran önce bu karışık durumlar düzene girer tedavidekş arkadaşlarım rahat stressiz bir şekilde devam eder hamile arkadaşlarımda kaygılanmadan huzurlu bir şekilde takiplerine devam eder biz doktorlarımızı çok seviyoruz ve onların gitmelerine sebeb olan şeylerin biran önce düzenlenmesini istiyoruz

bende 2.tüp bebek tedavisi için gün sayıyorum 1. denememi Ankara'da bir merkezzde denemiş memnun kalmamıştım.. Çok araştırdım çok inceledim kk bana çok yardımcı oldu tek olumsuz yorum yoktu ve 2.deneme için Memoriale karar verdim 1 yıldır gün sayıyorum...Özellikle Nur hanım ve Mustafa bey hastanenin can damarları...Nur hanım şimdi yok ve Mustafa beyde hastaneden ayrılmış..Mustafa beyin gitmesi hastaneye çok kan kaybettirdi.Çok kötü oldu bu inanın çok üzüldüm.Mart ayında laparoskopimi yapmıştı Mustafa bey ilk kez ozaman tanıştık öyle iyi ilgili ve bilgili bir dr ki...Onunla tedavime devam edecektim ama artık yok:KK43: Nasıl olur böyle iyi bir dr yi kaybeder üzer Memorial.Sanırım hastanenin kendiyle ilgili ciddi problemleri var ve bu hem dr lara hemde bizlere yansıyor..Umarım bir an evvel yoluna girer herşey..ama Mustafa bey artık yok :KK43:

Son düzenleme:
selam herkese memorial hastanesi tüp bebekte en önde olan bi kurumdu labaratuvarıyla embriyologlarıyla ve doktorlarıyla çok başarılıydı şimdi ne olduysa bu başarıyı sağlayan dr lar tek tek gidiyolar nur hnm oranın vazgeçilmezi 1 sırada yer alıyo o izne çıkınca 2 sırada olan mustafa beye aşırı yük bindi kendi hastaları ve nur hnm hastaları hep onu istediler diger dr boş boş otururken mustafa bey gece 10 11 kadar çalışmış ama kıymeti bilinmemiş şimdi ayrıldı ordan ve tedaviye başlayacak olan arkadaşlarda geri çekilme hastaneden vazgeçme düşünceleri başladı malesef buda memoriale prestij kaybı yapıyor zirvedeyken bu duruma düşmek orda birşeylerin yolda olmadıgını gösteriyor ve doktorlarada yansıyor ne doktorlar hastalarını nede doktorlar birbirlerini hiç bi şekilde AZARLAYAMAZ buna kimsenin hakkı yok ve tedavinin gidişatı hakkında bilgi vermesi zorunludur mecburdur oraya o kadar para veriliyor herşey iyi olsun diye ayrıca maddi açıdan çok manevi şekilde daha çok hırpalanıyoruz zaten hassas durumda oraya gelen hastalar umut peşindeler kimsenin bizim UMUTLARIMIZI ÇÖKERTMEYE HAKKI YOK lütfen en kısa zamanda bi çözüm bulun.

Bende 4. Tedavime bu ay memorialde başlayacaktım doktorum Mustafa beydi.oraya bu topikdeki sinerjiden etkilenerek karar vermiştim şuan başlayan arkadaşlardan oradaki negatifliği duydukça kara kara düşünüyorum heyecanım oraya olan güvenim azaldı. Devlet hastanesinden kalır yanı yok ne güleryüz ne ilgi ne güvendiğin doktor ne açıklama...tamam da bu tedaviye maddi manevi umudumuzu bağlıyoruz bukadar başıboşluk... Off neyapcam şimdi başka biryermi:KK43:

kızlarrrr hepinize merhabaaaa...bilenler bilir ama bilmeyenler için bende memorıalde tedavi görenlerdenim.şükür ki önce allahın yardımı sonrada nur hanım ve mustafa bey sayesinde şuan ikizlerimle buluşmak için gün sayıyoruz.hemde 8. denememde .tedavi opu transfer bu kısımları hep nur hanımla atlattık.sonrasını da mustafa beyle yürüttük.nur hanım doğum iznine çıkınca maalesef mustafa beyin üzerine çok yoğunlaşıldı. nur hanımın bütün hastaları mustafa beye geçti.zaten ameliyat işleri hep onun üzerindeydi.benim 2007-2008 yıllarındada yine aynı hastanede denemelerim olmuştu.doktorum o zaman güvenç beydi.onun arkasından hiç bu kadar üzülmedim.bu hastane bence mustafa beyi kaybetti ya çok kan kaybetti.hastanenin labaratuar ortamı evet çok güzel ama bu ortamı iyi has doktorlarla birleştirincee başarı bi o kadar güzel olurdu bu benim fikrim.inş.nur hanım gelincede aynı yoğunluk onun üzerine olmaz çünkü o zaman oda bıkacaktır yorulacaktır.memorıalin doktorlarına sahip çıkması lazım bence.tabiki tek doktor bu ikisi değil ama en çok tercih edilen doktorlar bunlar.nur hanım mükemmel bir doktor..mustafa beyde öyleydiiiii...

Kızlar hepinize selamlar :)

Öncelikle aramızda ki güzel anneler ve anne adayları sizleri öpüyorum :) ardında elbette tedavide olanlar ve benim gibi tedaviye başlayacağı günü bekleyenler sizlerede sevgiler

Bu gün yaşanan olaya gelince açıkçası ne demeli bilemiyorum çünkü içimden geçene bir ad vermeye çalıştığımda hangi kelimeyi koysam bilemedim. Bizler malesef çok zor süreçlerden geçiyoruz maddi manevi çok yıpranıyoruz.Tedaviye ilk başladığımızda aman moraliniz yüksek olsun aman üzülmeyin diye bize kurdukları cümlelerle destek olan doktorlarımız gerçek desteğe ihtiyacımız olduğunda neredeler ? Bu gün bir arkadaşımızın yaşadığı bu olay gerçekten beni çok üzdü.Şimdiye kadar tepki göstereceğimiz bir sürü olaylar yaşadık.Aralarımızdan bazıları yaşadığı bazı sorunları burada paylaştığı halde sevgili doktoru tarafından azarlandı bile. Ama bu günkü sanırım çoğumuz için taşma noktası oldu. Şunu söylemek isterim ki hiç birimizin ivf bölümünde ki doktorlara doktorluğu öğretmek gibi bir gayesi yok. Ancak ilk başta da belirttiğim gibi bu süreç çok zorlu ve upuzun.Her etabında ayrı ayrı zorluklar var. Biz bazen her olumsuzluğu yada bebeğimize kavuşmamıza mani olacak her ihtimali elimizdeki imkanlar el verdiği sürece elemeye gayret ediyoruz. Durmadan araştırıp okuyor birbirimizin tecrübelerinden faydalanıyoruz.Bunu yapmamızın sebebi asla ama asla birilerine işini öğretmek değil.Kendi elimizden geldiği kadar kendi önümüzü açabilmek.Bunun farkedilmesi ve böyle düşünülmesi bence en önemli noktalardan biri.

Ben eğer Allah kısmet ederse eylül ayı gibi 3. tüp bebek tedavime memorialde başlayacaktım.Ancak bu son olanlar ve benim de kendi yaşadığım bazı sorunlar iyice bana acaba dedirtmeye başladı.Lütfen kimse şunu unutmasın ki bizler ciddi sıkıntılı süreçlerden geçerek ciddi rakkamlar ödeyerek sizlerden bu yolda destek almaya geliyoruz. Merkezde ki yoğunluk doktorlarınızın stressli olması vs. bizleri bağlayan sebepler değildir. Tarafınızdan ancak iyi hizmet aldığımız ve sizlere güvendiğimiz sürece bunları tölere edebiliriz.

Son paragraf merkeze yazılmış bir hava verdi sanırım :) Umarım oradan birileri bu yazdıklarımızı okur ve bizleri anlayabilir.

Anlayamadığı taktirde zaten yapılabilecek çok da birşey yok malesef.

Bu arada benim diğer ilk iki tedavimde memorialde oldu.

Ayrıca şunuda belirtmek istiyorum. Ben şahsen Mustafa Bey'in merkezden ayrılmasına gerçekten çok üzüldüm.Çünkü 3. tedavimde de onunla bu yola devam etmek istiyordum.

Umarım kendisi hakkında en hayırlısı ne ise o olur :)

Hepinize tekrar sevgiler .

Son düzenleme:
merhaba kizlar. Neler oldu bilmiyorum. Biliyorsunuz ben başka bir hastanede tedavi görüp memnun kaldığım halde görümcemi en iyisi Memorial diye Memoriala yönlendirmişdim. Tüm tahlilleri ve histereskopiyi orda yaptırmışdı ve şimdi de tüpe hazırlanıyordu. Görümcem de acaip araştırma yapar ve sorularının hepsine tutarlı cevap ister. Eğer yoğunluk ve ya başka bir nedenle sorularına cevap alamıycaksa, ve ya azar işiticekse, ve ya asık suratlara muhattap olucaksa bu baştan ben de onu kendi doktoruma yönlendiriyim. Paramızla rezil olmaktansa...

X