Memnuniyetsizlik Topiği

Gercegi gormenize sevindim tugba hanim:) sikmayin caninizi en azindan artik daha tedbirli oluyoruz boyle olaylardan ders cikararak

canım aklında bulunsun bende parfüm gönderirken baya bir sarıp sarmalamıştımm amaa adam genede kabul etmedi iyi bir abi vardı orda kırtasıyeden koruyucu zarf al dedi bu arada ilk defa orda öğrendimm böyle bi şeyi hem o pat pat naylonlar varya ona sarmaladık hemde koruyucu zarfa koyduk gönderdik

ewett gönderdiği kişii benimm galibaa o kadarr zorlaandım ki paketii açarkenn en iyisi olmuşşş onun içine benii koysa kırılmazdım yanii

canım çok uğraştım hicbişekilde kabul edemeyiz patlayıcı tehlikesi olduğu için dedi.kutu bulayım ya da nasıl kabul edersiniz dedim kesinlikle gönderim yapmıyoruz dediler.ben de farkındayım ordakilerin insafına kalmış,ben havluya sarılmış şekilde almıştım çünkü

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

aynen belki ordakilerin insafına kalmıştır . Birde ptt nin beğenmediğim bir huyu var srmadan açıyorlar içini ya

ben parfüm yollamıştım hiç bir sorun çıkmadı...çok şaşırdım...:26:

Ptt paketlerin içini açıp kontrol ediyor arkadaşlar.
En azından benim bulunduğum yer didik didik arıyor.

Parfüm gibi şeyleri almıyorlar..Bilginize.

çok iyi sarıp sarmalarsanız ne var bunda dıye soruyolar sadece acılmıycak sekılde sarınnn

Oooo gökçe25 merhaba,canım bir ricam var senden ,şu yaklaşık 6 ay önce yaptığın ve binbir türlü bahane ile yatırmadığın paramı yatırabilirmisin bir zahmet.

Oooo gökçe25 merhaba,canım bir ricam var senden ,şu yaklaşık 6 ay önce yaptığın ve binbir türlü bahane ile yatırmadığın paramı yatırabilirmisin bir zahmet.

Bit pazarında neler dönüyomuş haberimiz yokmuş daha neler duyacagızz

Adini sanini adresini biliyorsunuz bence gidin yetkili makamlara şikayet edin daha kaç sikayet duyacagiz bu kisi hakkinda daha kac kisi magdur olacak.. cok uzuldum sizin adiniza.

Adini sanini adresini biliyorsunuz bence gidin yetkili makamlara şikayet edin daha kaç sikayet duyacagiz bu kisi hakkinda daha kac kisi magdur olacak.. cok uzuldum sizin adiniza.

aynı gün yaklaşık 5 kargom vardı ,posta çeki hesabıma paralar yatmıştı ,birtek gökçe25 in yaptığı alışveriş parası yatmamıştı,bende birdahamı çıkıcam hepsini bir kerede kargolıyım demiştim ,öyle yolladım ,parayı da çektim ,ama gökçe25 aradan birkaç gün geçmesine rağmen yatırmadı,sordum ,canım balım özür dilerim ,taşındım mı filan öyle bahaneler uydurdu hatırlamıyorum tam 6 ay geçti nerdeyse ,bugün yarın dedi yok,bende muneye yazdım bu kadını ıp den filan ismini cismini bulamazmıyım diye ,üyelik iptali yaptı gitti gibi bişey söyledi onu da tam net hatırlamıyorum ,hatta bana soyadını bile yazmadı bu hanım kargoyu gökçe hanım diye yolladım ,meğer dolandırılmışım,mune sağolsun beni az önce uyardı da gördüm burda ,meğer tek ben değilmişim ,bende saf saf ,yazık kimbilir ne derdi var da yollayamadı diye düşünmüştüm o zaman ,ama şimdi paramı istiyorum .ben emek vereyim ,sarayım paketliyim taşıyım ,başkası onun hakkına girsin ,varmı öyle yağma ,meblağ ne olursa olsun o benim malım benim hakkım ,karşılığını vermediğl sürece hakkımı ararım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…