Memnuniyetsizlik Topiği

ya kızlar benimki yaşadığım bir problem değilde artık aynı ürünleri görmekten sıkıldım :uykucu:
benim memnuniyetsizliğimde bu :KK22:

birkaç yıl önce buralar ne güzeldi ah ahhh
alan satan pek çoktu ne güzel alışverişler yapardık .....

1 yıl olmus bunca zamandır nerdeydın demezler mı adama
bı sorunun olduysa bunu rahatlıkla konusabılırdın?
1 sene durup durup bunu sımdı soylemen sahsen benım guvenımı sarstı

@nooption tum forumun tanıdıgı bır uyedır
sahsen ben ve emınım bı cok arkadasım kefıldır
bellıkı yanlıs anlamıssınız bazı seylerı
cunku nooptıon asla kımseyı zor duruma sokacak bırsey yapmaz
1 sene sonra buraya boyle yazana kadar emın ol sorununu cookktaaann cozebılırdın
gercekden gecmıs olsun
kaybettıgın 150 tl den fazlası var

:KK66:
öyle şeyler yazıyorsunuzki yazdığıma pişman oldum.o dönem üzüldüm ve tamir ettirmekle uğraştım bir çantacıda inanırmısınız 6 aydan fazla bi süre beklettim.belki çıkar çünkü çantacı arada bir istanbuldan malzeme geldiği için belki çıkar diye beklettim.çıkmayınca bende kilere attım orda kaldı.geçen kileri toplarken elime geçti ve yazdım.çünkü o alışverişten sonra bi daha girmedim.böyle bi olay başıma gelmesine üzüldüm.bi daha alışveriş yapmadım zaten.karşı tarafta biliyordu sorunumu tekrar tekrar yazsam değişecekmiydi.polemiğe girmeyi sevmiyorum ama o kişi yapmaz şöyle diye yazıp suçlayıcı bi tavır sergiliyorsunuz lütfen sadece size değil yorumum bu tarz yazanlara.beni ne kadar tanıyorsunuzda taraf tutarak yazıyorsunuz.ama lütfen artık ben sorunumu yazdım.çoğu kişi memnundiye herkes diye yüzde yüz memnun olmak zorunda değil

Kizlar tecrübeli hanimlar bir el atın bana :)
Bit Pazarı bölümüne konu açtım. Tertemiz ürünlerin fakat hiç satış yapamadım :KK43:
Var mı satış yapmanın bir inceliği? ?

Benim memnun olmadiğim bi konu var bana katilan bi cok kisi vardir eminim ki.
Mesela sayfama veya genellikle òzelden mesaj atiyor kiyafet soruyolar cevap veriyorum bidaha donüs yok.
Kizdigim nokta verdigim cevaba bakmak icin.giriyosunuz vazgectm tsk vs demek bukdarmi zor insan bekliyor cevap gelecek diye şu ara cok olmaya basladi en az 5 tane var mesaj kutumda 1 haftalik yaklasik cevap verip dönüs alamadigim.
Arkadaslar zorla satmiyoruz almak zorunda deglsiniz ama en azindan bi donús yapin ki beklemeylim.
Cok geldi vazgectim vs tskrler bukadar mi zor?
ben de buna kızıyorum. soru soruyorlar özelden , cevap verıyorsun ama sonra cıt yok.
sızı urunlerı ptt kargoylamı gonderıyorsunuz. Baska bır mesajınızda 7tl kargo ucretı demıssınız, ya da kargo fırmalarıyla anlasma yapınca ındırım yapıyorlar mı?

Memnuniyetsizliğim şuana kadar yoktu... Siz karışana kadar. Öğrenciyiz abi ya... Azıcık müsamaha gösterseniz ölürsünüz sanki

ben de buna kızıyorum. soru soruyorlar özelden , cevap verıyorsun ama sonra cıt yok.
sızı urunlerı ptt kargoylamı gonderıyorsunuz. Baska bır mesajınızda 7tl kargo ucretı demıssınız, ya da kargo fırmalarıyla anlasma yapınca ındırım yapıyorlar mı?

Ben hep ptt ile yolladim baska firma kullanmadim

almak zorunda degıl kımse fiyat-beden detaylı foto soruyorsunuz zaman ayırıp cevap yazıyoruz lutfen aynı inceligi sizde gösterin. bana pahalı geldi almıcam yada almaktan vazgectım dıyın hıc sorun degıl yeterkı söyleyin afedersiniz salak gibi bekliyoruz mesaj geldimi diye 40 kere bakıyorum hemen cevap vereyımde ayıp olmasın dıye

ya kızlar benimki yaşadığım bir problem değilde artık aynı ürünleri görmekten sıkıldım :uykucu:
benim memnuniyetsizliğimde bu :KK22:

birkaç yıl önce buralar ne güzeldi ah ahhh
alan satan pek çoktu ne güzel alışverişler yapardık .....
Benim ürünleri görmediniz demek. 2.el de yepyeni ürünler satıyorum,beklerim.

X