- 17 Mart 2012
- 5.313
- 1.478
aynı gün yaklaşık 5 kargom vardı ,posta çeki hesabıma paralar yatmıştı ,birtek gökçe25 in yaptığı alışveriş parası yatmamıştı,bende birdahamı çıkıcam hepsini bir kerede kargolıyım demiştim ,öyle yolladım ,parayı da çektim ,ama gökçe25 aradan birkaç gün geçmesine rağmen yatırmadı,sordum ,canım balım özür dilerim ,taşındım mı filan öyle bahaneler uydurdu hatırlamıyorum tam 6 ay geçti nerdeyse ,bugün yarın dedi yok,bende muneye yazdım bu kadını ıp den filan ismini cismini bulamazmıyım diye ,üyelik iptali yaptı gitti gibi bişey söyledi onu da tam net hatırlamıyorum ,hatta bana soyadını bile yazmadı bu hanım kargoyu gökçe hanım diye yolladım ,meğer dolandırılmışım,mune sağolsun beni az önce uyardı da gördüm burda ,meğer tek ben değilmişim ,bende saf saf ,yazık kimbilir ne derdi var da yollayamadı diye düşünmüştüm o zaman ,ama şimdi paramı istiyorum .ben emek vereyim ,sarayım paketliyim taşıyım ,başkası onun hakkına girsin ,varmı öyle yağma ,meblağ ne olursa olsun o benim malım benim hakkım ,karşılığını vermediğl sürece hakkımı ararım.
Adresle falan biseyler yapilamaz mi acaba bu dupeduz dolandiriciliktir. Cok uzuldum adiniza gercekten. Elinizde dekont falan biseyler yokmu kanit olabilecek. Hakkini arayin en dogal olan bu.. yazik gunahtir ya ne bicim insanlar var kul hakkidir bu resmen. Tekrar gecmis olsun..