- 17 Mart 2012
- 5.311
- 1.477
aynı gün yaklaşık 5 kargom vardı ,posta çeki hesabıma paralar yatmıştı ,birtek gökçe25 in yaptığı alışveriş parası yatmamıştı,bende birdahamı çıkıcam hepsini bir kerede kargolıyım demiştim ,öyle yolladım ,parayı da çektim ,ama gökçe25 aradan birkaç gün geçmesine rağmen yatırmadı,sordum ,canım balım özür dilerim ,taşındım mı filan öyle bahaneler uydurdu hatırlamıyorum tam 6 ay geçti nerdeyse ,bugün yarın dedi yok,bende muneye yazdım bu kadını ıp den filan ismini cismini bulamazmıyım diye ,üyelik iptali yaptı gitti gibi bişey söyledi onu da tam net hatırlamıyorum ,hatta bana soyadını bile yazmadı bu hanım kargoyu gökçe hanım diye yolladım ,meğer dolandırılmışım,mune sağolsun beni az önce uyardı da gördüm burda ,meğer tek ben değilmişim ,bende saf saf ,yazık kimbilir ne derdi var da yollayamadı diye düşünmüştüm o zaman ,ama şimdi paramı istiyorum .ben emek vereyim ,sarayım paketliyim taşıyım ,başkası onun hakkına girsin ,varmı öyle yağma ,meblağ ne olursa olsun o benim malım benim hakkım ,karşılığını vermediğl sürece hakkımı ararım.
Neyseki özel mesajlardan silmemişim adres bilgilerini ,elimde mevcut şu anda ,gerekeni yapıcam 3 lira 5 lirada olsa emeğe saygısızlık,belki bir daha yapamaz ,başkalarınında hakkına giremez ,arkasını aramadığıma pişmanım şimdi ,ama ben kaçın kurasıyım daha haberi yok arkadaşın ,bana güzel bir dile sebebini açıklayarak belirtseydi neden ödemediğini helali hoş olsun derdim ama şimdi etmiyorum hakkımı helal .
Neyseki özel mesajlardan silmemişim adres bilgilerini ,elimde mevcut şu anda ,gerekeni yapıcam 3 lira 5 lirada olsa emeğe saygısızlık,belki bir daha yapamaz ,başkalarınında hakkına giremez ,arkasını aramadığıma pişmanım şimdi ,ama ben kaçın kurasıyım daha haberi yok arkadaşın ,bana güzel bir dile sebebini açıklayarak belirtseydi neden ödemediğini helali hoş olsun derdim ama şimdi etmiyorum hakkımı helal .
Bence de arayın hakkınızı..
Birde arkadaş magdur ettikleri yetmemiş gibi..geçen burda topik açtı..bedava dağıtıyorum diye...Diyecektim "arkadaşın senin çapın belli,yetmedi mi magdur ettiğin kişiler" diye ama karışmak istemedim..1 kaç güne zaten ordaki insanlarda burdan bu bayana söylenmeye başlarlar...
evet guya bedava dagitti herseyi :) canim gecmis olsun bilgileri ve ucreti almadan satis yapmak guvenli degil.simdi en azindan hakkini arayabilirsin,kendisi yeterince rezil oldu zaten yuzu kaldiysa artik laf yetistirme derdine girmez.burayi biraz takip eden biri az cok kimin ne oldugunu anliyo artik,umarim bu dolandiricilik son olur da rahat ederiz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bedava sahip olduğunu bedava dağıtır tabi ,birde gitmiş mevlananın sözünü yazmış ,asıl açsında az kitap okusun ,kul hakkı nedir ,sonuçları ve günahı nedir diye ,belki biraz tırsar.
dedim ya ben önemsemedim önce ,boşverdim ,ama baktım ben gibi kaç kişi var ,bende hakkımı arıyım dedim ,hoş para mara göndereceği yok ya ,en azından başkalarının canını yakmasın burdan deşifre olsun ,ıp adresi alınsın site tarafından bir daha giremesin üye müye olamasın .ne kolay dimi kul hakkı yemek ,ama allah yanına kar bırakmaz ki ,ben ilahi adalete inanırım ,ondan kat kat fazlası çıkarda vah ben ne yaptım der.5 dk engeline takıldım buradan yazayım.. Dediğim gibi benim maddi bir kaybım olmadı ama ettiği hakaretlerde ahımı aldı Allah çıkarır bir gün bir yerinden.. Bir de şaka gibi bedava dağıtıyorum diye konu açmıştı.. Gerçekten alay eder gibi.. Umarım yardımcı olmuşumdur, hakkınızı arayın hatta daha varsa böyle kişiler mağdur olan onlar da arasın. Yazıktır günahtır bu ne biçim, nasıl bir insan anlayabilmiş değilim. Her gün bir vukuatı çıkıyor ortaya dehşetle takip ediyorum..
dedim ya ben önemsemedim önce ,boşverdim ,ama baktım ben gibi kaç kişi var ,bende hakkımı arıyım dedim ,hoş para mara göndereceği yok ya ,en azından başkalarının canını yakmasın burdan deşifre olsun ,ıp adresi alınsın site tarafından bir daha giremesin üye müye olamasın .ne kolay dimi kul hakkı yemek ,ama allah yanına kar bırakmaz ki ,ben ilahi adalete inanırım ,ondan kat kat fazlası çıkarda vah ben ne yaptım der.
Yok be Canım bazılarında hiç Allah korkusu kalmamış...Bak bana da biri böyle yaptı burdan..aldı paramı ürün göndereceğim diye sonra bir daha buralara gelmedi..2 küçük bebeğim var diyordu..kendini düşünmüyor kadın ,keşke çoluğunu çocuğunu düşünseydiharam paranın nerden nasıl çıkacağı hiç belli olmaz..
o yazanların birçoğu da yalan ,çocukların filan arkasına sığınıp akılları sıra şirin görünmeye çalışıyorlar ,çocuk mocuk yok ortada halbuki,bizde şevkatliyiz ya ,analık duygusu fian sömürülüyoruz işte.gaddar olmak lazım ama biz yapamıyoruz onu da ,aslında bir nevi bu da ticaret ,ticarette acıma olmaz da iyi niyet suistimali işte .
Oooo gökçe25 merhaba,canım bir ricam var senden ,şu yaklaşık 6 ay önce yaptığın ve binbir türlü bahane ile yatırmadığın paramı yatırabilirmisin bir zahmet.
Hadi be pess artık burada birsürü şey yazdı kendisi çoğu insan onu masum algıladı valla insanlar kime inanacağınj şaşrdı artk neden daha önce yazmadın canm buralara
Gerçi onn onada bahanesi vardır eminim
Burada destek olanlar oldu ona herkesin yüzünü kara çıkardı destek olan arkadaşlar mahçup
Bit pazarı dallasa döndü
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bir gökçe maduru daha tabi gerçek adı gökçeyse ..çok geçmiş olsun..günesselin verdiği ve benim buraya kopyaladığım kargo detayında ismi soyadı yazıyor gercek mi allah bilir yalnız bu kişi bildiğimiz dolandırıcı..hakkında birşey yapılamaz mı acaba?
Bedava dağıtıyorum diye topic açıp bikaç kişiyi kendi tarafına çekti çünkü onun daha kk da işi bitmedi belliki başka planları var yoksa kendini paralamazdı bu kadar..
Ve kendisi suclamalarıma cevap vermek yerine abuk sabuk laf salatası yaparak zaten durumu itiraf etmiş oldu hiçbirşekilde kendini savunamadı..öyle yan cümlecikler secip laf salatası yaptı cocuk gibi..
Geçmiş olsun..bu başlık baya işe yaradı inşallah insanlar okuyodur ve daha fazla kişi GÖKCE25 nickli şahısın maduru olmaz..
bu topikten haberim yoktuki ,mune söyledi girdim birde baktım ki bizim gökçe ,yoksa 50 kere yazardım.