- 2 Mart 2010
- 10.523
- 29.495
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu nazil bir üslup ya karistirmam korkma
ozelden bir arkadasim hz mevlananin bir sozunu yazmis..Cahille munakasaya girmeyin,daha kazanani gormedim ..diye tesekkurler ..
ozelden bir arkadasim hz mevlananin bir sozunu yazmis..Cahille munakasaya girmeyin,daha kazanani gormedim ..diye tesekkurler ..
Yaklaşık 5-6 aydır burada satış yapıyorum ve tabi alışveriş yaptığımda oldu.Günlerdir de burada yazılanları takip ediyorum.Hoş olmayan şeyler yaşanmış olabilir bu topiğin açılma sebebi de zaten öyle durumları yaşayan insanların mağduriyetlerini dile getirmesi ve başka insanlarında onu göze alarak alışveriş yapmasını sağlamaktı.Fakat açıldığından beri bu topikte bir karmaşa var ve sadece olayı yaşayan arkadaşlar arasında değil.Olay iki kişi arasında geçiyor fakat bakıyorum ki bir çok kişi emin olup olmadan yorum yapmış, sebep aramış, neden diye sorgulamış ve işte bu kaosa sebep oluyor malesef.
Yönetimden rica ediyorum. Eğer topik açıldıysa ki , çok iyi oldu açılması, sadece olayı yaşayanlar paylaşsın yaşadıklarını benim gibi diğer satış yada alış yapmayı düşünen arkadaşlarda onu dikkate alarak düşünerek yapsın ne yapıyorsa ama bizler dahil olmayalım.İnsanları yargılamayalım yada yaftalamayım çünkü bu kul hakkına girmek olur.Tekrar belirtiyorum ve yönetimden rica ediyorum.Olayı yaşamadan ya da şahit olmadan dahil olan olursa lütfen o üyelikler de banlansın buna kendimi de dahil ediyorum elbette.
Canim cok doğru bir söz gerçekten burada haksizliga ugradigini görünce yorum yapma gereği duydum yoksa benim bu topikte isim olmaz laf kalabaligini hic sevmem becerememde zaten musterilerimle bir sorunum olsa yazmam bile buraya laflarla sözlerle ugrasamam ben sadece tanidigim satis yaptigim kişilere haksiz yorumlar yapilirsa seyirci kalamam savunma mi yapar im ve sende bunlar hak edecek bir insan değilsin kuzum yeter artik uzulmeeeeee
eşimin bir işi olmuştu ptt kargoyla 1 ayda geldi..sizin adınıza üzüldüm yanlış anlaşılma olmuş kafanıza takmayın..söyledikleri sözün nereye gittiğini düşünmeyen var..
Yaklaşık 5-6 aydır burada satış yapıyorum ve tabi alışveriş yaptığımda oldu.Günlerdir de burada yazılanları takip ediyorum.Hoş olmayan şeyler yaşanmış olabilir bu topiğin açılma sebebi de zaten öyle durumları yaşayan insanların mağduriyetlerini dile getirmesi ve başka insanlarında onu göze alarak alışveriş yapmasını sağlamaktı.Fakat açıldığından beri bu topikte bir karmaşa var ve sadece olayı yaşayan arkadaşlar arasında değil.Olay iki kişi arasında geçiyor fakat bakıyorum ki bir çok kişi emin olup olmadan yorum yapmış, sebep aramış, neden diye sorgulamış ve işte bu kaosa sebep oluyor malesef.
Yönetimden rica ediyorum. Eğer topik açıldıysa ki , çok iyi oldu açılması, sadece olayı yaşayanlar paylaşsın yaşadıklarını benim gibi diğer satış yada alış yapmayı düşünen arkadaşlarda onu dikkate alarak düşünerek yapsın ne yapıyorsa ama bizler dahil olmayalım.İnsanları yargılamayalım yada yaftalamayım çünkü bu kul hakkına girmek olur.Tekrar belirtiyorum ve yönetimden rica ediyorum.Olayı yaşamadan ya da şahit olmadan dahil olan olursa lütfen o üyelikler de banlansın buna kendimi de dahil ediyorum elbette.
Fazlasiyla katiliyorum sana malesef ki tartışmalar veya sorunlar iki kişi arasinda gerçekleşmiyor.
Bilen bilmeyen tanıyan tanimayan herkez birini savunup diğerinin hakkına girmis.
Çok üzücü bi olay
Umarim bundan sonra daha dikkatli olunur ve sadece herkez memnun olmadığını dile getirir ve konu kapanir.
eşimin bir işi olmuştu ptt kargoyla 1 ayda geldi..sizin adınıza üzüldüm yanlış anlaşılma olmuş kafanıza takmayın..söyledikleri sözün nereye gittiğini düşünmeyen var..
Cahil kimdir biliyomusun? Gönderi kodu diye birşeyin varolduğunu orda kargoya verildiği tarihin gözüktüğünü bilmeyip burda konuşarak ve bedava mal dağıtarak kendını haklı çıkaracağını sanandır..
Ptt kargo sorgulamadan gökçe hanımın gönderi kodunu girin arkadaşlar bakın ne zaman kargoya verilmiş
Kod : kp01539818241
Bu da ekran çıktısı buyrun :) gökçe kargoyu ayın 16 sında yani daha dün vermiş buraya gelmiş 1 aydır verdim hakkım yendi diyor..bu arkadaşa çok dikkat edin bundan sonra alışveriş yaparken
Burda bilip bilmeden onu koruyan kişilerde gönderi koduna iyi baksınlar..
Eki Görüntüle 1117666
Lafin ucu banada gelmis sanırım koruyan kişiler falan diye.ama.benim.kimseyi savunduğum koruduğum yk o arkdsla alsverisim oldu ve hc sorun yasamdm belrtmek istedim.
Benim amacim iki kisinin kavgasina herkesin mudale olmasi bu tartışmalar gerçekten büyüdü ve bize yansimaya basladi kmseyi Koruduğum savundugm yk.
Gerçekten dun sbaah verilms kargo
Cahil kimdir biliyomusun? Gönderi kodu diye birşeyin varolduğunu orda kargoya verildiği tarihin gözüktüğünü bilmeyip burda konuşarak ve bedava mal dağıtarak kendını haklı çıkaracağını sanandır..
Ptt kargo sorgulamadan gökçe hanımın gönderi kodunu girin arkadaşlar bakın ne zaman kargoya verilmiş
Kod : kp01539818241
Bu da ekran çıktısı buyrun :) gökçe kargoyu ayın 16 sında yani daha dün vermiş buraya gelmiş 1 aydır verdim hakkım yendi diyor..bu arkadaşa çok dikkat edin bundan sonra alışveriş yaparken
Burda bilip bilmeden onu koruyan kişilerde gönderi koduna iyi baksınlar..
Eki Görüntüle 1117666
ARKADAŞLAR EĞER BEN SÖZ VERİPTE ÜRÜNLERİ GÖNDERMEZSEM SİZLERDEN RİCA EDİYORUM BURDA YAZIN OLUR MU ??? SADECE KARGO PARASI VERİP SAHİP OLACAĞINIZ ÜRÜNLER SİZLERE BU haFTA İÇERİSİNDE ULAŞACAKTIR HERKESE İYİ GÜNLER..sevila bundan sonra ne yazarsan yaz karşılık bulamayacaksın ama senden rica ediyorum benim topiklerimde gezme olur mu ???? rahatsız oluyorum ....
Hayır koruyanlara kötü birşey söylemek istemedim yani sonucta siz öyle sandığınız inandığınız için koruyosunuz ama arkadaş yalan söylüyor bilin anlamında..
Dünde fake üyelikle kendinden alışveriş yaptığını belirten bir yalan mesaj attı..
Ben günesseli hic tanımam (sadece gönderi kodu mesajlasmamız oldu)gokceyide ama gokcenin yalan söylediği bariz ortadaydı..
Zaten yalan sölemeyen insan bedava mal dagıtmaya kalkıp kendine yancı aramaz..2.uyelik alıp yalan yorum yapmaz..
İnşallah bu arkadaşın üyeliği silinir çünkü bu bariz dolandırıcılıktır
Bence daha az strese sokacak çünkü öbür türlü her başlıkta bu tür olaylar çıkabiliyor sürekli tetikte olması lazım :) ama şimdi zaten çıkarsa bu başlıkta çıkar burayıde sürekli kontrol ediyordur..
Dostum yalanın ortaya çıktı sen hala bedava maldan kurtarırım sanıyosun :)
Gerçekten çok ama çok üzüldüm neden ya yalan söylemek bukadarmi basit göz gore gore kandirildik bende dahil isterdim ki gerçekten o kargonun 1 ay önce verilmesini ama bu olay gerçekten beni çok sarsti güvenim çok sarsildi sevila gerçekten iyi aciga cikarmisin helal olsun bana bu site gerçekten şey öğretti ben bu zamana kadar hayal alemindemi yasiyormusum ya nasil herkese soğuk kanlilikla yalan söylenir moralim sifir oldu kimlere guvenecegiz biz yaaaaaaa