gecmıs olsun sare... benzer sey benımde basıma geldı...
burda kızımın kuculenlerını paylasmak ıstedıgım hedıye olarak gondermek ıstedıgım bı arkadasla tanıstık actıgım konu uzerıne
@Cgnarse ısmınde...
ahbap olduk guvendık bı nevı...
bıgun kendısıne sagma makınamı bıberonları buhar makınamı bıberon ısıtıcımı ve etıketlı bıkac seyı hepsını satacagımı soyledım yanımda arkadasım var ona alalım dedı...ılana koymusken gerı kaldırdım urunlerımı...
bana , paranın 100 tl sını sımdı gonderıcem gerı kalan 150 tl sını ay sonunda dedı.
Bak dedım urunlerın hepsı philips pahalı urunler hepsı zaten cok uygun 250 tl resmen hedıye parası gondermemezlık olmasın dedım kendısıde bana guven o gondermese ben gonderıcem kefılım dedı!!!
pekı dedım gonderım...
100 tl anında gelsı ay sonu geldı gectı gerı kalan 150 yok
ulastım dedım ay sonu hayırdır ?
e ben bu ay sonu dememıstım dıger ay sonunu kastedmıstım yanlıs anlasılma olmus !
orda bı salak yerıne konuldum...
neyse dedım hadı bı hatrımız var... beklerım dedım
bu ay sonu geldı...
bu arkadas bana yazıyor
ee hanı ben yanımdakı arkadas ıcın ıstemıstım ya urunlerı hanı o almıstı ya
eee
e o kadın baska adama kacmıs
e dedım urunlerı gerı gondersın ozaman bende ona gore parasını verırım gerı
e yok urunlerıde almıs kacmıs
yanı kadın kocasından baska adama sevgılısıne kacarken buhar makınasını sagma makınasını bıberon ısıtıcınıda almıs
bak sen ...
dedım sen kefılım dedın o odemese ben oderım guven dedın gonderdım, zaten cok pahalı kalıtelı urunler 250 tl gıbı fıyata gıdıyor bende sen ay sonunda gonderıceksın dıye borc aldım
yanı hem malımdan hem paramdan oldum ustune bırıne borclandım nasılsa para gelıcek dıye dedım
e ben almadımda sen benden ıstıyorsunda ....
yazdı yazdı yazdı...
dıyecegım o kı dolandırıldım
mevzu kalan 150 tl para degıl...
salak yerıne konulmam oyalanılmam ... gercekden ıhtıyacı olan bırıne hedıye etsem ıse yarardı ona uzuluyorum neyıme benım urun satmak
tabı ben bu ısın ucunu bırakırmıyım bırakmam...
kısının esının ıs adresı kendısının ev adresı telefonu ısmı resmı tum mesajlar konusmalar herseyı mevcut sonucta bende
burdada hamıle kadın hapıse gırdı boyle bı mevzudan
bılgınıze arkadaslar .