Ürün ayırtıp sırra kadem basan üyelerden şikayetçiyim :) ayırdım diye başkasına satmıyorum elimde patlıyor.. Gökçe'li bir şeydi ama nicki tam hatırlamıyorum, hayır kardeşim ayırtıyosun kesin şu gün alıcam diyosun sonra yazıyorum bakıyorum engellemiş utancından mıdır neyse artık. Ayıptır ya.
Bende bundan şikayetçiyim aynı dertten müzdaripiz benm hanm piyasada ama dönmüyor msjlarıma yarında eğer dönmez ise burada nickini vermek zorunda kalacağım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ver canım ya valla şurda iki üç kuruş bişey kazanıcaz onu da ayırdım diyip satmıyoruz elimizde kalıyor, ayıp yani bunların yaptıkları bir söz verdilerse arkasında dursunlar.
Evet msj attm dedim son kez yoksa adını vermek zornda kalacağım 200 tl ürün yarısını mevbur almaz die bebek ürünleri ile takasladm sıfırdı ürünler diye ama 100tlsi hala elimde çok insan geri çevirdim yazık ama 14 nisanda ayırtıldı bunlar 1 ay nerdyse ve kendiasnn de pazarı var ya ona yapılsa ne kadr yalnş
Evet çok çok yanlış biz değer verip ayırıyoruz dalga geçilir gibi muamele görüyoruz. Daha fazla dönüş yapmazsa ismini paylaşın lütfen,bilgimiz olsun..
Umarm sadce memmuniyetsizlik topiği olur tartşma çıkmaz inşallah hakikaten konular çok saptırılıyor bu kez.Paylaşcam nutellacım 👍☺️ii gcler
Bana hakaret eden kisileri dolandiran kisileri tebrik ediyorum .. Dahada fazlasini yaparlar diye umuyorum . Eee yapana yapici bulunur degilmi ... Umarim misliyle cikar ... Onlar kendilerini anladi ...
Arkadaşım burayı laf sokmak ya da beddua etmek için değil..isimleriyle birlikte yaşadığımız maduriyetleri,şikayetleri yazmak için kullanıyoruz..topic i kapattıracaksın..
Dun mesaj yazmistim bu konuya urun ayirttirdi haber yok gokce hanim diye. Kendisi bugun bana ulasti telefonunu bulasik suyuna dusurmus , ama whatsappta hala online olabiliyor her nasilsa. Peki ben inaniyorum ama yaklasik yarim saattir gerek telefon gerekse sms yoluyla rahatsiz ediliyorum kendisi cocuk azarlarmis gibi azarlamaya calisiyor beni. Hic hos degil eger haksizliga ugradigini dusunuyorsa bunu uygun dille anlatabilirdi eger dedigim gibi ben haksizlik yaptiysam amenna affolsun ama uslubu hic hos degil yine de saygimi bozmayacagim ve hakarete varan boyutta konusmayacagim kendisinin yaptigi gibi.
kizim bana bak amacin ne ne degil bilmiyorum burda sirinlik muskasi gibi konusup durma..terbiyesiz sey sey seni 100 kere aradim o kadar mesaj attim bana cevap vermiyosun da buraya mi yaziyosun? sen ne kadar garip bi insansin ya masallah yas kucuk ama firildaklik on numara..sana hic bi sey demicem artik yuru git isine bak belani bulma benden ahlaksiz seni .... heeee uyelikten atilir atilmam umrumda bile degil bi ac kopegin laflarina tahammul edemem ...
Ac kopek, ahlaksiz, terbiyesiz ? Mune hanim gor bunlari lutfen yoksa ben daha fazla dayanamayacagim. Ne demek yas kucuk firildak bilmemne ben 20 yaşindayim cocuk degilim sen ne saniyosun bilmiyorum ama ben ne ahlaksizlik yaptim sana allah bu laflari cikarsin senden kat kat diliyorum ki.Senin seviyene inmeyeceğim gören gördü senin ne kadar agzi bozuk saygisiz biri oldugunu. Aslinda daha sana soylenecek cok sey var ama ban almamak adına susacagim. Ben senin telefonunu acmak veya smslerine cevap vermek zorunda degilim ki kac tane cevap attim. Ben senin gibi biriyle muhatap olacak kadar dusurmedim seviyemi daha. Seni allah a havale ediyorum bu laflari hic hak etmiyorum beni bilen biliyor satis yaptigim alisveris yaptigim arkadaslar. Umarim bu laflarin cikar bi yerden. Cevap vermeyecegim bundan sonra.