Memnuniyetsizlik Topiği

Gözde kim? Yazdığınızı anlamadım bana iyi bir şey mi kötü bir şey mi söylediniz =D

Canim ben kimseyi savunmak burada sadece gokce25 en ben bir urun sattim ve hicbir sorun yaşam adim benim merak ettiğim arkada sin elinde takip no suda var mis nazil hemen dolandiricilikla sucluyorsun gerçekten anlamiyorum gerçekten bunu merak ediyorum ptt bin sorunlu olduğunu da söylemiş size yanlis anlaamayin ama merak ediyorum

Bu konu benim dışımda o halde, detay bilmediğim için yorum yapamam..

Tugba suçlayan nutella değilki karştrdn sen o başkası kız anlamamş sana garip garip yazı zaten alemsin valla

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sizin topu topu 2 mesajınız var özel mesaj hakkınızda yok nasıl irtibata geçtinizde aldınız çok merak ettin doğrusu :)

Cin olmadan adam çarpmak..artık gercekten bu hareketinizden sonra kötü gözükmeye başladınız haberiniz olsun :)

Aha bir dakika ben de şimdi farkettim kaskafalıyım ya.. Bakın tugba hanım gokce25'i ben dolandırıcılıkla suçlamadım o iddianın sahibi gunessel adlı arkadaş. Bizim başka bir tartışmamız oldu kendisiyle, lütfen sizde yorum yapmadan önce düzgünce okuyun kim kime ne demiş, burada arkadaşı savunmaya çalışıyosunuz ama konunun aslını okumamışsınız. Konu tamamen benim dışımda. Birdaha beni karıştırmazsanız sevinirim. İyi geceler.

Tugba suçlayan nutella değilki karştrdn sen o başkası kız anlamamş sana garip garip yazı zaten alemsin valla

Sabahtan beri o kadar özel MSj yaziyorumki ürünlerle ilgili yok adres yok hesap nolari olaylari farkli anlamisim ben Nutellaask la yasadi sandim kargo olayini konunun basina dönünce anladim hi mm tamam anladim simdi

Sabahtan beri o kadar özel MSj yaziyorumki ürünlerle ilgili yok adres yok hesap nolari olaylari farkli anlamisim ben Nutellaask la yasadi sandim kargo olayini konunun basina dönünce anladim hi mm tamam anladim simdi

olsun olur arada öyle şeyler kız (nutella)belli anlamamş dedim bari arayı toplayım😀

tugbacim evet nutellayla degil bu sorun gunessel diye bir uyeyle o kadar uzadi ki mevzu kafa karismalari dogru ...

Bu nazil bir üslup ya karistirmam korkma

tugbacim evet nutellayla degil bu sorun gunessel diye bir uyeyle o kadar uzadi ki mevzu kafa karismalari dogru ...

Gokcecim ben senin doğru söylediğine inanıyorum aksi halde 2 gündür bı başlıkta kendini yırtmazdın amma velakin

Ebrumebrumun toplam 2 mesajı ve özel mesaj atma hakkı da olmadığına göre ne şekilde irtibata geçip alışveriş yaptığınızı bize anlatabilirmisin? Sonra insanlar 2.üyeliğinde kendini aklamak için oyun oynuyosun sanıcaklar..

Bu Sevila34 Mesajı yeniden değerlendirebilmeniz için başka Kullanıcıların Mesajlarınıda değerlendirmeniz gerekmektedir.

Begendim sayılsın

Kendini yirtmak ??? siz bana once benim bu kadar uzuldugum bi olayi anlatmaya calismami kendini yirtmak olarak nasil adlandiriyosunuz onun cevabini verin daha sonra hafiyelik oynamaya calisirsiniz oldu mu ?? heeee bu bayan hafiye benim ikinci bi uyeligim varsa lutfen bana bunu ispatlayin zira kendimden suphe ediyorum var mi ??? diye varsa gokce25 adli uyeligime zarar geldi diye sizin tabirinizle KENDİMİ YİRTMAZ o nicki kullanir dururdum dimi¿¿

konuya biraz maydonoz olabilir miyim? hem ortamda yumusasin. eskiden bende 2.el cok alirdim, cogunlukla bu vintage olurdu. ancak sanal alemde insanlarin neden aldigini anlamiyorum? kargo parasidir, havale parasidir guven meselesidir vs derken neden bu kadar ugrasiliyor, anlayamiyorum ((

hani hobi mi nedir?

Kaç gündür konuyu görüyorum da bir taraf dolandırıldım diyor diğeri yapmam gerekeni yaptım diyor.
yani fatura bilgisi, kargo takip no ve telefonlara atılan mesajlar duruyorsa her şey ortadadır zaten.
bu kadar kavgaya gerek yok ki. bir taraf ödediğini diğeri kargoyu ne zaman yollamıssa hepsi kayıtlıdır zaten gösterir bu konu kapanır
neden bu kadar uzuyor:44:

Sorduğum sorunun cevabını alayım? Hala almadım...mantıklı bir cevap yok sanırım .

Bende öyle tahmin etmiştim :)

cevap veriyorum kendilerine kurban seciyolar ve egleniyolar kendi caplarinda...cin olmadan adam carpmak yok kendini yirtmak falan filan...sabahtan beri kendimi perisan ettim burda ben dolandirici degilim diye destek veren nadir insan cikti..neden cunku tanimiyolar ya da gruptan degilim..arkadasimdan da rica ettim ebrumebrum oda yazdi koruma amacli ama ne yaptilar ikinci uyelik de diler....aman bosuna dememisler kadin kadinin kurdudur diye hepinize kolay gelsin ..nrbl ciko ve tugba tesekkurler digerlerine de hayirli isler...benden memnuniyetsiz olun ama kendiniz durust olun ...toplanip toplanip baska isiniz yokmus gibi de milleti sallandirmayin ..

Demek arkadasınızdan rica ettiniz burda müşteriniz gibi yazarak bize yalan söyledi :)

Gerçekten dürüstlüğünüz(!) ve erdemlerinize bağlılığınız büyüleyici sizden sikayetci olan 2 ayrı üyeyi şahsen kınıyorum :)

Ayrıca derin üzüntünüzü yazdığınız her bir yorumdan hissedebiliyorum çok geçmiş olsun :) bye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…