Memnuniyetsizlik Topiği

Benim nacizane fikrm bit pazarida olsa bikackez giyilms ya skinildigi ya kucuk yada buyuk geldgi icin satilmali eskiyp kendimz cocugmz yada esimizn giymedigi satilmamalo benm aldklarm eskiydi ama arkadasn iyi niyetli oldgnu dusundugm icin adini vermicm ama artk bir kere kullanildi yazmayn ve fotosnu gormedigm seyleri almicm
Canm keske esinin eskitpte giymedgi seyleri yollamasaydn allahtn esim anlayisli kizmadn ben bunlari giyemem dedi

yazıklar olsun GÖKÇE25
1ayda zoruna yolladığın kargoya yolladığın ürünlere sen nasıl bir insansın nasıl bir dolandırıcısın artık biliyorum hiç bir şekilde açılmayan çalışmayan şarj almayan bulaşık bezine sarılmış bir tablet ((2 kez kullandım dediğin çizik dolu)
altından sular akan dibi delik 1 çay makinası
bırak okumayı çöpe atılacak kadar pisss bir kitap
ve bilmem kaç milyon değerinde dediğin hediye yollucam dediğin yollanmayan jean paul parfüm
trilyon kez söylüyorumm bu kadını gördüğünüz yerde yolunuzu değiştirin kendisi barizzzz bir dolandırıcıdır

Gunessel kendisi hak huku yapıdıo svcılığa vericem diye sen ver savcılığı bukadr olmaz pes diyorm
Zaten ortada yok
Bedava dağıttığı ürünleri yolladımı merak ediyorm bir insan bukadar şeyi nasıl hangi vicdanla yapar anlamıyorm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ya ne yollaması cnm 150+3,50+15 tl parasını verdiğim ürünlere bak kaldıki bedava ürün vercek
böyle insanlık olmaz olsun yaa gerçekten delircem artık keşke hiç yollamasaydıda en azından sadece dolandırıldım deseydim
resmen çöpe atmak yerine bana yollamış terbiyesiz
şimdi ben oğlum geldiğinde ne dicem tableti bekliyo bi aydır Allahından bulsun inşallahhhh

Son düzenleme:

Allahım nasıl insan ben anlamdm burada okadr yazdı çzidi neyine güveniyor anlamıyorm
O para ondan çıkar canm allaha havale et ne dicemi şaşrdm inanki

aynen allahından bulsun içimden neler geçioda burda yazamıyorum işte nasıl geççek boğazından o lokmalar gerçi yemiştir bile çoktan bir aydır paramı kalır
ama dilerim rabbimden ben ne yaptımda başıma bunlar diyeceği günler yaşar

Bulur haram olsn de rabbimin ilahi adaleti var unutmasın o.
Sakin olnmaz ama olmaya calş elden ne gelcek onda vicdan olsa yaparmı bunu

ayy inanmıyorum yaaa ( nasıl böyle bir şey yapar? 5 10 tl lik bir şey de değil... herkese güvenmemek gerekiyor demek...
geçmiş olsun arkadaşım

Bulur haram olsn de rabbimin ilahi adaleti var unutmasın o.
Sakin olnmaz ama olmaya calş elden ne gelcek onda vicdan olsa yaparmı bunu

resmi alıntılıcamki herkes anlasın ne oldugunu
canım evet sakin olmaya calışıyorum ama nasıl olunur onuda bılmıyorum
burada konu actıgım gun bana neler yazdı telefondan yok efendım ben kargo gelince utanıcakmışım yok yolladığı hediyeleri notu görünce nasıl şaşırcakmışım yok ben ne pislik insanmışım yuh diyorum yuhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
kuldan utanmassın onu anladıkta Allah tandamı korkmassın be kadın

Ayıpp ya o kitap ne öyle benimde birsürü kitabım var ama hiçbiri bu kadar rezil bi halde değil çok üzüldüm durumuna keşke tableti falan almasaydıın az parada vermemişsin çok yazık olmuş ben öyle şeyleri evimde tutmam bile gerçekten çöpe atıcaklarını yollamışş gerçekten nasıl bir vicdansızlık bu ya.

Canm baştan beri zaten herkes sana destek verdi onuda herkes anladı üzülme artk çok haklısın paradan ziyade bu şekilde ürün gelemsine üzüldüğünü çok iyi anlıyorm
Bende çok sey yazıcamda ban lanmak istemiorm
Ama kul hakkı yeryüzünde günahı çok agırdır.
Zaten allah korkusu olan yapmazsı bunu

ayy inanmıyorum yaaa ( nasıl böyle bir şey yapar? 5 10 tl lik bir şey de değil... herkese güvenmemek gerekiyor demek...
geçmiş olsun arkadaşım
yapar canım Allahtan korkmayan kuldan utanmayan boğazından helal lokma geçmeyen yapar teşekkür ederim ben yandım siz yanmayın

o sadece kitabın sinirle çektiğim tarafı dört bi yanı boya pislik içinde kaldıki zaten okuduğum kitap hediye yolladım dedi birde hediye anlayışına bakın ya
onu geçtim beni hediye parfüm yollucam deyipte kandırdı
açılmayan şarj almayan çizik dolu tabletemi yanayım
rezalet kitabamı yanayım
yoksa dibi delik çay makinasınamı yoksa giden paramamı yanayım bilemedim
ben 188 mılyonla fakir olmam ama Allah sorsun ne diyim kul hakkına girdi

tesekkur ederım canım sen bana whatsapp tan yazdıklarınıda bılmıonkı yukledım dunde admın kaldırmıs
size neler dedi neler hele bana ettiği hakaretleri yazsam yıllık ban gelir sen düşün artık
rezil edicem seni dedim sitede edermişim tabi benim şakşakçılarım varmış bana kim inanırmışki daha neler neler

Okudum canm onları ben kaldrılmadan
Valla kendine yapılmş kadar üzüntü içindryim innki

Okudum canm onları ben kaldrılmadan
Valla kendine yapılmş kadar üzüntü içindryim innki

farkındayım hayatım ama işte biliyorum giden geri gelmez fakat başkalarıda yanmasın diye bu kadar çabam baştan o kadar tatlı dille satıyoki ürünleri sanarsın melek ama sonra anlıyosunki şeytanda bi melek

Evet canm zaten birkaç güzel ürün satp güven topladı sonra bu şekilde yaptı ama rabbim onn işini düz getrmez rezilliğin diz alası kadın kadına bunu yaparmı aklm almıyor.
Para için bukadar düştümü insanlar
Dolandırıcılık meslek olmş bu kadında
Birde kalkıp buralarda salladı durdu bukadar rahat zihniyete anlam veremiyorum.Yarn birgün başına bişiey geldiğinde ben naptım diyecek ozman anlayacak bu şekilde seni üzdüğü için başka o hakkı zaten ödeyemez
Anlam veremiorm insanlık bukadarmı çığrından çıktı

ah be canım sanıyormusunki bu işi meslek haline getirmiş birisi bunları kafaya taksın
konu soğuyunca gelir önüne gelene mahalle ağzıyla yazar çizer sonrada bi bedavacı topik daha açar ürünleri yollamadan daha aynı gün içinde mesaj atar topiğine ürünler sahibine ulaşmıştır konuyu kapatın diye bu kadar basit......

Çok doğru söylüyorsn vallahi canm aynn öyle yapar gitti belkide o 2.üyelikle gelir devam eder sinsice

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…