- 7 Şubat 2012
- 3.635
- 1.680
- 40
Gordugunuz gibi uzuncaa bir sure sonra yeniden hortladi..Ay o poyrazimveminigim adlı üye resmen buranın belası oldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gordugunuz gibi uzuncaa bir sure sonra yeniden hortladi..Ay o poyrazimveminigim adlı üye resmen buranın belası oldu
Yeni uye / sifir mesaj kisilerden urun almayin.. Ürun alacaginiz kisinin mesajlarina, konularina, satislarina bakip inceleyin.. O sekilde alisveris yapin..
Yazdiklariniz karsisinda şoka ugramis durumdayim.. Altligi bulamadigimi size yazip onun yerine daha yuksek fiyatta ve sifir olan örme patikleri koydum.. Sifir dedigim hangi urunde leke var? Eksik cikan kiyafet hangisi? Ben o paketi tamamen oźene bözene yikayip utuleyip o sekilde gonderdim.. Kiyafetler cok fazla oldugu icin posete sigdirmakta cok zorlandim.. Paketlemeye cok dikkat ederim, benden alisveris yapan herkes bilir.. Bu zamana kdr onca satis yaptim boyle bir seyle ilk defa karsilasiyorum..Sizle birlikte ayni anda 2 arkadasa daha satis yaptim iksiine de sormadim, kendileri geri donus yaptilar urunler ile ilgili.. Urunlerin tamamini kargoya verip karsi odemeli olarak gonderebilirsiniz.. Kargo ucretini karsilarim.. Paranizi da iade ederim.. Bu onemli degil..sare_asya hanım ürünler elinize gectimi, memnun kaldınız mı diye neden sormadınız?
Sormanız gerekiyor mu, gerekmiyor ama ben olsam sorarım.
Sizden alışveriş yaptım, ki bu benim ilk ikinci el alışverişim...
Herseyde çok güzel anlaştık,
Sonra çıktınız dediniz ki altlığın tekini bulamadım onun yerine başka bişi göndersem olur mu?
Olur dedim ne göndereceğinizi bile sorgulamadım.
Bulamadığınız altlığın yerine iki çift çorap bitane patik koymuşsunuz, amenna...
Sıfır dediğiniz ürünlerde lekeler vardı onada amenna...
Kargom geldi, keşke çift poşetleyip yollasaydınız kargoyu, ki poşet alt köşeden yırtılmış poşetin içindekiler görünüyordu hadi onada amenna...
ürünün teki eksik çıktı...
Size demiştim ki devamlı müşteriniz olabilirim...
Bana bir ürünün eksik gelmesi çok önemli değil, olsada olur olmasada olur, ama burda bi güven durumu var değil mi?
Ben size ürünlerinizin fiyatını hesabınıza yatırırken nasıl ki eksik yada yanlış yatırmadıysam, sizinde ürünleri gönderirken aynı titizlik ve dikkatle göndermeniz gerekiyor.
Burda insanların önce alıcam diyip sonra geri dönmelerini eleştirirken, bazılarına hakaret ederken yada beddualarınızı yollarken, acaba birazda kendinize mi baksanız ben ne kadar dörtdörtlük bi satıcıyım diye...
Başkalarını karalayıp kendini pamuklara sarmak herzaman çok kolaydır,
Ben eksik, özensiz gönderilmiş, söylendiği gibi çıkmamış bir üründen hiçbişi kaybetmedim, ama siz güven kaybettiniz.
Yazdiklariniz karsisinda şoka ugramis durumdayim.. Altligi bulamadigimi size yazip onun yerine daha yuksek fiyatta ve sifir olan örme patikleri koydum.. Sifir dedigim hangi urunde leke var? Eksik cikan kiyafet hangisi? Ben o paketi tamamen oźene bözene yikayip utuleyip o sekilde gonderdim.. Kiyafetler cok fazla oldugu icin posete sigdirmakta cok zorlandim.. Paketlemeye cok dikkat ederim, benden alisveris yapan herkes bilir.. Bu zamana kdr onca satis yaptim boyle bir seyle ilk defa karsilasiyorum..Sizle birlikte ayni anda 2 arkadasa daha satis yaptim iksiine de sormadim, kendileri geri donus yaptilar urunler ile ilgili.. Urunlerin tamamini kargoya verip karsi odemeli olarak gonderebilirsiniz.. Kargo ucretini karsilarim.. Paranizi da iade ederim.. Bu onemli degil..
Yalniz onca suclama.. Beddualar.. Baskalarini karalama.. kendimi pamuklara sarmalama, v.s.. Asla bu tarz biri olmadimm. Sanirim ne olup bittigini anlamadan yazmissiniz.. Burada surekli bulunan arkadaslar, yoneticilerimiz Kazen ve Mune bilirler. Zamaninda burada 5 kisiyi dolandiran ve mahkemelik oldugumuz bir kisiye istinaden yazmis oldugum mesajlari okudunuz sanirim..
Dedigim gibi urunleri hemen adresime geri gonderebilirsiniz.. tinimini_hnm
Hic kimseden ses cikmadi, hic bilmiyorum.. Benim mahkemem de Aralık ayinda yani 3 ay önce oldu..Merhaba arkadaşlar sare_ bugün yazicaktim sana önce burdan sorayım dedim :) dava açan arkadaşlar burda mı ne surecteler bilgi verebilirlermi? Buarada bu yüzsüz arsız hala buralarda sanırım.
Ben de gordum canim iddiaya baslamislar. Nette kol geziyorlar her alanda..Burdadir tipsiz. benimde öyle oldu cnm 3. Duruşma da karar vermiş hakim aslında 2.durusmaya gittim çok da iyi bir hakimdi tamam dedim bu verir ceza. Değişmiş sanırım 3.3.de karar verilmiş ama itiraza gidicem. Bide ifadesi var ailece gülme krizine girdik 3 yıl geçti boşver dedim amann ifadeyi görünce bu ceza almadan durmak yok dedim. Okuyosundur inş emel cik 2.cocugu da yapmışsın maşallah hala bu islerdesin. Kocanida gördüm biara iddaa yapıp satıyor milleti bide o dolandiriyor yontemleriniz değişmiş. Onun içinde güzel planlarım var.
Cuma gunu letgo ankarada tugba aydin ismiyle 4 moms satıyodu dolandırıldmVallaha bunların kimlikler Google da gezdiği için birileride bunların kimliklerini kullanıyorlar etme bulma dünyası. Dolandırıcı dolandiriciyi çekiyor işte bide bu yorum yazmış arkadaşlar bizim kimliklerimizi kullanıyor bunlar dolandırıcı diye. Allahını işine bak emel demir nelerle ugrasiyor