ciko07 ve nrbl ye tesekkurler...Simdiye kadar sustum okudum birincisi beni dolandirdi diyen kadinin kargo takip numarasi ben de bu nasil dolandiricilik anlamadim ? burda bas bas beni dolandirdi diyo kimse de cikip demiyo arkadas madem dolandirildin git hakkini ara..herkes ayyyyy canim vay canim yonetim ben cirkef deyince ahlaksiz deyince basiyo cezayi ama kadinin biri ben dolandirildim diyo ustune basa basa iftira atiyo ona bi
ssey yok neden????? hakaret ya da iftira olcer cihaziniz varda biz mi bilmiyoruz eeeee biz sorumlu degiliz oldu ...biri desin ben dolandirildim biri desin o hirsiz bu cingene siz de oturun izleyin ...o gunessel denen sahisla kozlarimizi hukukun onunde paylasicaz o ayri...nutelayla alisverimiz olmadi benim telefonum bozuldu cuma gunu kargoya vermesi konusunda anlasmistik o daha persembe gununden ayirtiyolar almiyolar deyip burda adimi ifsa edince tepeme cikti butun sinir ondan da ozur dilerim ...herkese hayirli aksamlar bu bir tehdit degil
uyaridir gunessel bi insanin haberi olmadan haksizca arkasindan atip tutarsan
nutellask'la girdiğiniz polemikte her ikinizde ceza aldınız.
Ceza aldığınız yorum:
kizim bana bak amacin ne ne degil bilmiyorum burda sirinlik muskasi gibi konusup durma..terbiyesiz sey sey seni 100 kere aradim o kadar mesaj attim bana cevap vermiyosun da buraya mi yaziyosun? sen ne kadar garip bi insansin ya masallah yas kucuk ama firildaklik on numara..sana hic bi sey demicem artik yuru git isine bak belani bulma benden ahlaksiz seni ....
heeee uyelikten atilir atilmam umrumda bile degil bi ac kopegin laflarina tahammul edemem ...
Evet, Üyeler arası alışverişte bizim hiçbir sorumluluğumuz yok, satışlarınızdan maddi ya da manevi bir çıkarımızda yok.
İyi niyetle açılmış bir bölümü çığrından çıkarmayın, açmasını bilenler kapamasını da bilir.
Ayrıca Maliye bakanlığı evde sıfır veya ikinci el eşya satışı yapan herkesin vergi ödemesi gerektiğini söylüyor.
Artık internet satışına bile vergi ödeyeceksiniz.
Yeni uygulamayla ev kadınları da dahil internete bulaşanı vergi bekliyor. Buna göre evinden internete girip elbisesini satan da, alışveriş sitelerinden ikinci el eşyalarını elden çıkaran da, internete evinin fotoğrafını koyup kiralık ilanı veren de vergi sürpriziyle karşılaşacak.
Burada vatandaşın satışını yaptığı ürün ya da hizmetin tanıtımını yapmak yani fotoğrafını koymak ya da ürünün özelliklerinden söz etmek tanıtımı anlamına geliyor. Bu ise Maliye açısından sizin ticari bir faaliyet yaptığınızı gösteriyor. Öte yandan satışını yaptığınız ürünün karşılığı olan ödemenin nasıl yapılacağı hakkında bilgi verdiğiniz anda mükellef oluyorsunuz. Sanal alışveriş sitelerinde sanal mağaza açan ev kadınları da dahil herkes vergi mükellefi... Maliye bu durumdaki vatandaşı, hemen vergi mükellef kaydını yaptırması konusunda uyarıyor. Satış işlerini evinden yapan ev kadınlarının bile evinin bulunduğu bölgedeki vergi dairesine gitmesi, işe başlama bildirimi ve nüfus cüzdanı ile şahsen başvurmasını zorunlu tutuyor.
Kaynak :
http://www.muhasebeweb.com/haber_de...ILAN-SATISLAR-DA-ARTIK-VERGILENDIRILECEK.html
Yani vergi ödemeden satış yapılıyor diyen birileri çıkarsa birçok kişi usulsüzlük cezası ve kazancının 3 katından az olmamak kaydıyla vergi cezası öder.
Bu bir tehdit değil, gerçek.
Şimdi herkes birbirine hakaret etmeden yazsın, birde konu kapansın dediğim defalarca ikaz ettiğim kişilerde artık uzatmasın lütfen.