Memnuniyetsizlik Topiği

Beni savunup destekleyen herkese teşekkür ederim çok sağolun. Kışkırtmalarla galeyana gelmeyeceğim bundan sonra zaten yönetim gerekeni yapmıştır diye düşünüyorum. Tekrar sağolun bir daha böyle olayların yaşanmaması dileğiyle, iyi alışverişler diliyorum.

Son düzenleme:

Şaka yapıyorsm gerçekten mi çok üzüldüm😒

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canm herkes senden memun şuan gördüğün gibi kendine sıkıntı yapma

isim vermeden yazmak istiyorum kimsenin rencide olmasını istemiyorum çünkü;ben de bu bir ay içinde siteden bir arkadaşla önce kraft dondy beşik için anlaştım...arkadaşlarımla iletişime geçtim elden teslim almaları için satan arkadaş oğlum beşiğin elektrik aksamını bozdu dedi...ben de olabilir diye düşündüm....aradan bir süre sonra başka ürünler için kendisi bana özel msj attı bebek arabası için yine anlaştık,yine arkadaşlara haber verdik bu defa arkadaşlara parayıda gönderdik...satıcı arkadaş bu defa eşinin ürünü başkasına sattığını söyledi...merak ettiğim böyle şeyler herkesin başına geliyor mu acaba ?

arkadasim paran gitmis hala iyi niyetlisin bu rencide etmek degil biraz da baska alisveris yapmak isteyenleri uyarma amacli.bence soylemelisin.gecmis olsun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

param gitmedi...parayı arkadaşlarımıza havale etmiştik sadece havale ücreti gitti....üzüldüğüm şey insanları oyalamak nedendir...burdan alış veriş yaptığım insanlarda oldu bir sıkıntı yaşamadım...

Böyle şeyler değil de oyalama çok oluyo..bunu bana ayır kesin alıcam diyip ses soluk cıkmıyor sonra param müsait değil diyolar o zaman ne diye bana bunca ürünü ayırtıyosun kesin alıcam diye günlerce bekletiyosun..

Çok fazla ayırtıp kesin alıcam diyip ortadan kaybolan ya da vazgeçen var..onlara kibar davranıyorum yinede ama hiç hoş bir hareket değil bu..

maalesef çok kötü gerçekten ...arkadaşlarıma iki kere mahçup olduğumamı üzüleyim kandırılmış olmaya mı bilemedim.bide arkadaş benden çok elektrik almış illa sana hediye göndereyim diye ısrar etti ama bu yaşanılan durumun telafisi değil.be hakkım olanı alırım ve herkesin hakkı olanı vermek isterim ...keşke herkes duyarlı olsa ...

Pes.............................

Cok hsklisiniz size sonuna kadar katiliyorum . Araya girenler isi tamamen karistiriyor hadsizce ..

ciko07 ve nrbl ye tesekkurler...Simdiye kadar sustum okudum birincisi beni dolandirdi diyen kadinin kargo takip numarasi ben de bu nasil dolandiricilik anlamadim ? burda bas bas beni dolandirdi diyo kimse de cikip demiyo arkadas madem dolandirildin git hakkini ara..herkes ayyyyy canim vay canim yonetim ben cirkef deyince ahlaksiz deyince basiyo cezayi ama kadinin biri ben dolandirildim diyo ustune basa basa iftira atiyo ona bi
ssey yok neden????? hakaret ya da iftira olcer cihaziniz varda biz mi bilmiyoruz eeeee biz sorumlu degiliz oldu ...biri desin ben dolandirildim biri desin o hirsiz bu cingene siz de oturun izleyin ...o gunessel denen sahisla kozlarimizi hukukun onunde paylasicaz o ayri...nutelayla alisverimiz olmadi benim telefonum bozuldu cuma gunu kargoya vermesi konusunda anlasmistik o daha persembe gununden ayirtiyolar almiyolar deyip burda adimi ifsa edince tepeme cikti butun sinir ondan da ozur dilerim ...herkese hayirli aksamlar bu bir tehdit degil

uyaridir gunessel bi insanin haberi olmadan haksizca arkasindan atip tutarsan

çok basit bir konu neden uzatılıyor anlamış değilim...kargo takip numarası sizde ise verirsiniz zaten alınıp alınmadığı hatta kimin teslim aldığı dahi yazar kargo takip menüsünde...

Bende isim vermeden bir konuya değinmek istiyorum eksik gelen 5 tl umrumda değil ama insanların güven ortamını sarsmaları, başkalarına güvenmemize engel olmaları bence kul hakkıdır dikkat edilmesi gerekir alıcı içinde satıcı içinde böyledir bu

Daha önce çokça alışveriş yapan biri havale ücreti kesildiğini bilir ve ona göre anlaştığı fiyattan 5 tl fazla yatırır (kesinti ne kadarsa artık benim param 5 tl eksik geldiği için öyle söyledim)ben şahsen ineternet bankacılığı kullandığımdan havale veya eft lerde kesinti olmuyor ama bankadan işlerini halleden kişi bunu biliyodur ,bilmiyomuş gibi yapıp formalite özür mesajı atıp yarın yatırıcam kalanını diyipte sonra ne ses ne seda vermemezlik etmez :26::26: etmemeli satış yapanlara tavsiyem paranız yatmadan ürün göndermeyin .Bende konularımı kapatıp ne satış nede alış yapmayacağım sanırım artık
sıkıntıları okurken hayrette kalmamak imkansız 5 Tl ,100 Tl ,1000 TL vs kaybedilirse kazanılır ama itibar kaybedilirse kazanılmaz

canim bende onu diyorum kargo takip olmasina ragmen dolandirmisim ben bu ne terbiyesizliktir ya bunlari yazmis ariyorum telle acmiyo neden acilmiyo telefonda burdan saldiriliyo insanlara ...yaziktir ya ben piyasa fiyati 365 lira olan sifira yakin urunumu 75 liraya vermisim eline gecince burdan resmini yayinlasin ozel kutularla gonderdim ayiptir ayip bi de yanina orijinal parfum ve kitap koydum ben mi dolandiriyorum jean paul classic parfumun adi da kokusunu sevmedim biri faydalansin diyr ucretsiz gonderdim karsilastigim muameleye bak ...

Cok hsklisiniz size sonuna kadar katiliyorum . Araya girenler isi tamamen karistiriyor hadsizce ..

Ben kim haklı kim değil veya şunu ayirayim şuna yüklenelim derdinde değilim
İki kisi tartisma yapıyor çoğu insanda cok merakli sanırım iki kisinn arasnda olaya girip tanıdıklarıni savunup da dgerine camur atmaya cok meraklilar burda iki kisi tartışıyorsa üçüncüye düşmez yorum yapmak benim fikrim bu
Bence olmasi gereken de bu diye düşünüyorum bi yanlisim varsa söylesin biri!
Şu zmana kadar ne sattgm ürünlerden şikayet aldm ne yaptgm alsverslerden şikayetim oldu.
Ben memnundm karsmdklerde benden memnundur umarm.
Aama haksizliga gelemedim tanimadigiz ve gerckten aslini.bilmedginz bi olaya bukdr maydonoz olmak saçma! !

cok uzattin yeter artik hic durmadan senin hakaretlerinimi dinlicez 2 gundur susuyorum ama benimde bir sabrim var artik..yok cete yok cemkirdi yok hadsiz...

Bukadarına pess sevila34 uğraşma ya hala beni nbrl hnm özelden rahatsız ediyor madem üçüncü kişiler girmesin diyorr neden üçüncü kişileri tavş ediyor yeter artk fazla oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…