işteee başlık nasılda işe yaradı sevindim senin adına:13:
oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
sevgili gökçe hanım da burdaymışşşşşş hani bana çaydanlık ve tablet göndericem diyipte 150 tl mi dolandıran 1 aydır ürünlerimi göndermeyen gökçe hanım neyse konu açayımda burası karışmasın!!!!!!!!!!!!
Beni savunup destekleyen herkese teşekkür ederim çok sağolun. Kışkırtmalarla galeyana gelmeyeceğim bundan sonra zaten yönetim gerekeni yapmıştır diye düşünüyorum. Tekrar sağolun bir daha böyle olayların yaşanmaması dileğiyle, iyi alışverişler diliyorum.
Canm herkes senden memun şuan gördüğün gibi kendine sıkıntı yapma
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
isim vermeden yazmak istiyorum kimsenin rencide olmasını istemiyorum çünkü;ben de bu bir ay içinde siteden bir arkadaşla önce kraft dondy beşik için anlaştım...arkadaşlarımla iletişime geçtim elden teslim almaları için satan arkadaş oğlum beşiğin elektrik aksamını bozdu dedi...ben de olabilir diye düşündüm....aradan bir süre sonra başka ürünler için kendisi bana özel msj attı bebek arabası için yine anlaştık,yine arkadaşlara haber verdik bu defa arkadaşlara parayıda gönderdik...satıcı arkadaş bu defa eşinin ürünü başkasına sattığını söyledi...merak ettiğim böyle şeyler herkesin başına geliyor mu acaba ?
isim vermeden yazmak istiyorum kimsenin rencide olmasını istemiyorum çünkü;ben de bu bir ay içinde siteden bir arkadaşla önce kraft dondy beşik için anlaştım...arkadaşlarımla iletişime geçtim elden teslim almaları için satan arkadaş oğlum beşiğin elektrik aksamını bozdu dedi...ben de olabilir diye düşündüm....aradan bir süre sonra başka ürünler için kendisi bana özel msj attı bebek arabası için yine anlaştık,yine arkadaşlara haber verdik bu defa arkadaşlara parayıda gönderdik...satıcı arkadaş bu defa eşinin ürünü başkasına sattığını söyledi...merak ettiğim böyle şeyler herkesin başına geliyor mu acaba ?
oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
sevgili gökçe hanım da burdaymışşşşşş hani bana çaydanlık ve tablet göndericem diyipte 150 tl mi dolandıran 1 aydır ürünlerimi göndermeyen gökçe hanım neyse konu açayımda burası karışmasın!!!!!!!!!!!!
Gerçekten çok üzücü böyle tartismalrin olmasi ne yazikki hala kurallara uyulmuyor
Burada sadece memnun kalmadığınız nicki yazip sebebini yazsaniz ve hakaret rencide edici sözler kullanmasanz aslinda yapilmasi gereken bu.
Ama ne yazikki kimse bunu yapmıyor ayrica iki kişi
Tartışıyor ve diger herkez karışıyor. Cok yanlis!
Nuttella arkadasimla alışverişim olmadi ama bikac kez ürün sordum o bana sordu vs kendisi gayet anlaysli iyi birisi knsmalarimz oldu ki şu zamana kadar kötü biseyni duymadim görmedim..
Gokce25 arkadasa gelince bundan.1 2.ay önce benden nevresim takimi aldi ve direk parayi yatrdi ürününü gönderdim hiç bir sorun yaşamadım hatta gönderdiğim üründen kendiside memnun olduğunu dile getirdi.
Yani herkez herkeze göre iyi olmak zorunda değil.
Lütfen ayrimcilik yapmayın ne nutella ne gökçe ne bir başkası biri birini taniyo diye.digerine.camur atmasin hakaret etmesin iki kisi arasnda anlasmazlik olduysa bu onların arasnda kalmaya devam etsin bence daha fazla kişi araya girdikce olay.cok sapitiliyor.
Kimse kimseyi.sevmek ürünleri beğenmek zorunda değil.
Sadece memnun.olmadiginiz dile getirseniz böyle kötü tartismalar meydana gelmez
ciko07 ve nrbl ye tesekkurler...Simdiye kadar sustum okudum birincisi beni dolandirdi diyen kadinin kargo takip numarasi ben de bu nasil dolandiricilik anlamadim ? burda bas bas beni dolandirdi diyo kimse de cikip demiyo arkadas madem dolandirildin git hakkini ara..herkes ayyyyy canim vay canim yonetim ben cirkef deyince ahlaksiz deyince basiyo cezayi ama kadinin biri ben dolandirildim diyo ustune basa basa iftira atiyo ona bi
ssey yok neden????? hakaret ya da iftira olcer cihaziniz varda biz mi bilmiyoruz eeeee biz sorumlu degiliz oldu ...biri desin ben dolandirildim biri desin o hirsiz bu cingene siz de oturun izleyin ...o gunessel denen sahisla kozlarimizi hukukun onunde paylasicaz o ayri...nutelayla alisverimiz olmadi benim telefonum bozuldu cuma gunu kargoya vermesi konusunda anlasmistik o daha persembe gununden ayirtiyolar almiyolar deyip burda adimi ifsa edince tepeme cikti butun sinir ondan da ozur dilerim ...herkese hayirli aksamlar bu bir tehdit degil
uyaridir gunessel bi insanin haberi olmadan haksizca arkasindan atip tutarsan
Cok hsklisiniz size sonuna kadar katiliyorum . Araya girenler isi tamamen karistiriyor hadsizce ..
Cok hsklisiniz size sonuna kadar katiliyorum . Araya girenler isi tamamen karistiriyor hadsizce ..
cok uzattin yeter artik hic durmadan senin hakaretlerinimi dinlicez 2 gundur susuyorum ama benimde bir sabrim var artik..yok cete yok cemkirdi yok hadsiz...