Memnuniyetsizlik Topiği

panayıra dönmüş burası olmas böleee güvenli alış veriş için ltfen lütfen lütfen gereğini yapalım yaa yazık günah vallahi. bi kere kandrldığını düşünenler için iade değişim kesinlikle olmalı baştan konuşulmalı dikkat edin arkadaşlar iyi ni yetinzn kurbanı olmayın alıcı ve satıcılara özellkle belrtiorum önce para sonra ürünnn...

ciko07 ve nrbl ye tesekkurler...Simdiye kadar sustum okudum birincisi beni dolandirdi diyen kadinin kargo takip numarasi ben de bu nasil dolandiricilik anlamadim ? burda bas bas beni dolandirdi diyo kimse de cikip demiyo arkadas madem dolandirildin git hakkini ara..herkes ayyyyy canim vay canim yonetim ben cirkef deyince ahlaksiz deyince basiyo cezayi ama kadinin biri ben dolandirildim diyo ustune basa basa iftira atiyo ona bi
ssey yok neden????? hakaret ya da iftira olcer cihaziniz varda biz mi bilmiyoruz eeeee biz sorumlu degiliz oldu ...biri desin ben dolandirildim biri desin o hirsiz bu cingene siz de oturun izleyin ...o gunessel denen sahisla kozlarimizi hukukun onunde paylasicaz o ayri...nutelayla alisverimiz olmadi benim telefonum bozuldu cuma gunu kargoya vermesi konusunda anlasmistik o daha persembe gununden ayirtiyolar almiyolar deyip burda adimi ifsa edince tepeme cikti butun sinir ondan da ozur dilerim ...herkese hayirli aksamlar bu bir tehdit degil

uyaridir gunessel bi insanin haberi olmadan haksizca arkasindan atip tutarsan

nutellask'la girdiğiniz polemikte her ikinizde ceza aldınız.

Ceza aldığınız yorum:

kizim bana bak amacin ne ne degil bilmiyorum burda sirinlik muskasi gibi konusup durma..terbiyesiz sey sey seni 100 kere aradim o kadar mesaj attim bana cevap vermiyosun da buraya mi yaziyosun? sen ne kadar garip bi insansin ya masallah yas kucuk ama firildaklik on numara..sana hic bi sey demicem artik yuru git isine bak belani bulma benden ahlaksiz seni .... heeee uyelikten atilir atilmam umrumda bile degil bi ac kopegin laflarina tahammul edemem ...:KK14::KK1:

Evet, Üyeler arası alışverişte bizim hiçbir sorumluluğumuz yok, satışlarınızdan maddi ya da manevi bir çıkarımızda yok.

İyi niyetle açılmış bir bölümü çığrından çıkarmayın, açmasını bilenler kapamasını da bilir.

Ayrıca Maliye bakanlığı evde sıfır veya ikinci el eşya satışı yapan herkesin vergi ödemesi gerektiğini söylüyor.

Artık internet satışına bile vergi ödeyeceksiniz.

Yeni uygulamayla ev kadınları da dahil internete bulaşanı vergi bekliyor. Buna göre evinden internete girip elbisesini satan da, alışveriş sitelerinden ikinci el eşyalarını elden çıkaran da, internete evinin fotoğrafını koyup kiralık ilanı veren de vergi sürpriziyle karşılaşacak.

Burada vatandaşın satışını yaptığı ürün ya da hizmetin tanıtımını yapmak yani fotoğrafını koymak ya da ürünün özelliklerinden söz etmek tanıtımı anlamına geliyor. Bu ise Maliye açısından sizin ticari bir faaliyet yaptığınızı gösteriyor. Öte yandan satışını yaptığınız ürünün karşılığı olan ödemenin nasıl yapılacağı hakkında bilgi verdiğiniz anda mükellef oluyorsunuz. Sanal alışveriş sitelerinde sanal mağaza açan ev kadınları da dahil herkes vergi mükellefi... Maliye bu durumdaki vatandaşı, hemen vergi mükellef kaydını yaptırması konusunda uyarıyor. Satış işlerini evinden yapan ev kadınlarının bile evinin bulunduğu bölgedeki vergi dairesine gitmesi, işe başlama bildirimi ve nüfus cüzdanı ile şahsen başvurmasını zorunlu tutuyor.

Kaynak : http://www.muhasebeweb.com/haber_de...ILAN-SATISLAR-DA-ARTIK-VERGILENDIRILECEK.html

Yani vergi ödemeden satış yapılıyor diyen birileri çıkarsa birçok kişi usulsüzlük cezası ve kazancının 3 katından az olmamak kaydıyla vergi cezası öder.

Bu bir tehdit değil, gerçek.

Şimdi herkes birbirine hakaret etmeden yazsın, birde konu kapansın dediğim defalarca ikaz ettiğim kişilerde artık uzatmasın lütfen.

gokce25 e yapılan gerçekten haksızlık dolandırıldım kelimesi büyük itham.Ben bu hanımdan katı meyve sıkacağı ve blendar aldım ürünlerim hiçbir sorun olmadan elime ulaştı kimini dolandırıyor kiminin ürününü gönderiyor mu bu kızcağız.Ayıptır günahtır bu kadar gidilmez bir insanın üstüne ben kendisinden memnun kaldım,gönderdiği üründen ve indiriminden de güler yüzünden de teşekkürler gokce25.:KK54:

ayy ama hemen ceza alınmış

neyse hiç olmazsa buradan alış veriş yapanlara bir fikir olacak.

ayy ama hemen ceza alınmış

neyse hiç olmazsa buradan alış veriş yapanlara bir fikir olacak.

evet fikir olacak ama doğru fikir mi yoksa iftiralarla süslenen fikir mi orası bilinmez !!! Çünkü ağzı olan konusuyo ve istediği gibi yorum yapabiliyo burda ne yazık ki ...üstelik elimde belge var diyorum utanmadan iftira atabiliyo bana benn bu topikten de kadınlar kulübünden de ayrılıcam bu kadarına katlanmak istemiyorum herkese iyi geceler ve de dürüst günler ...:KK50::KK50::KK50::KK50: alışveriş yaptığın iyi yapmadığın tü kaka oldu valla ne güzel iş herkese kolay gelsin ...

evet fikir olacak ama doğru fikir mi yoksa iftiralarla süslenen fikir mi orası bilinmez !!! Çünkü ağzı olan konusuyo ve istediği gibi yorum yapabiliyo burda ne yazık ki ...üstelik elimde belge var diyorum utanmadan iftira atabiliyo bana benn bu topikten de kadınlar kulübünden de ayrılıcam bu kadarına katlanmak istemiyorum herkese iyi geceler ve de dürüst günler ...:KK50::KK50::KK50::KK50: alışveriş yaptığın iyi yapmadığın tü kaka oldu valla ne güzel iş herkese kolay gelsin ...

konuyu bilmiyorum ama illaki böyle durumlarda oluyo tabi.
ama en azından geneli için iyi bir şey
durduk yere kimse kimseyi neden suçlasın ki
sonuçta burda kimse kimseyi reelde tanımaz etmez neden kin gütsün

konuyu bilmiyorum ama illaki böyle durumlarda oluyo tabi.
ama en azından geneli için iyi bir şey
durduk yere kimse kimseyi neden suçlasın ki
sonuçta burda kimse kimseyi reelde tanımaz etmez neden kin gütsün

tatlım kargosu gitmemiş ki ben dedim burdaki ptt nin işlerini beğenmiyorum benim kardeşim kıbrısta okuyo ona makyaj malzemesi aldım yolladım pttyle yollamaz olaydım yeminle söylüyorum 39 günde gitti babam bi yerden arıyo ben bi yerden dünya kadar tel faturası odedim kıbrıs pttyi arıcam diye içindeki malzeme 650 liraydı en son dedim ki paket kayboldu ama tam umutsuzken kargo gitti kardeşime..şimdi kargoyu yollamışım gitmemiş ben dolandırıcı mı oluyorum? bu iftira değil midir ?sanki 3 ay olmuş ben sırra kadem basmışım kaybolmuşum da hayret bi şey yaa ..:KK30::KK30::KK30::KK30::KK30:

tatlım kargosu gitmemiş ki ben dedim burdaki ptt nin işlerini beğenmiyorum benim kardeşim kıbrısta okuyo ona makyaj malzemesi aldım yolladım pttyle yollamaz olaydım yeminle söylüyorum 39 günde gitti babam bi yerden arıyo ben bi yerden dünya kadar tel faturası odedim kıbrıs pttyi arıcam diye içindeki malzeme 650 liraydı en son dedim ki paket kayboldu ama tam umutsuzken kargo gitti kardeşime..şimdi kargoyu yollamışım gitmemiş ben dolandırıcı mı oluyorum? bu iftira değil midir ?sanki 3 ay olmuş ben sırra kadem basmışım kaybolmuşum da hayret bi şey yaa ..:KK30::KK30::KK30::KK30::KK30:

ben konunun dışında olduğum için kimseyi itham edemem
siz benden alıntı yaptığınız için yazıyorum

peki telefonla ulaşmadınız mı birbirinize yolladm gitti gitmedi diye

bir de keşke o zaman ptt riskini almayıp normal kargodan yollasaydınz

ben konunun dışında olduğum için kimseyi itham edemem
siz benden alıntı yaptığınız için yazıyorum

peki telefonla ulaşmadınız mı birbirinize yolladm gitti gitmedi diye

bir de keşke o zaman ptt riskini almayıp normal kargodan yollasaydınz

keşke daha öncede perde sattım bu arkadaşa onu normal kargoyla gönderdim bu sefer de zilde yanlış isim yazıyo diye almışlar götürmüşler kargoyu oda arayarak geri getirmiş 150 lira mı dolandırdı diye burda ortalığı birbirine kattı yazık günah.. ben o ürünleri gönderdim eline de bugün yarın ulaşır ama hayrını görür görmez orasını Allah bilir bi de aptal gibi bi tane orijınal parfumle kitap koydum yanına hediye olarak bana da yazık yani ...:2: neyse konu bundan ibaret herkes bilsin ama tanımayanlar o iyidir bu kötüdür diye yorum yapmasın kimsenin ahını almaya gerek yok iyi geceler ...

cvp verip vermemek size kalmış sadece merak ettm bulunduğunz şahirdeki ptt nin skntılı olduğunu tecrübe ettğinz halde ürünlerinizi ndn ptt yle gönderdnz durumu izah edip özel kargo da seçilebilrdi dimi? işin iç yüzünü blmem açıklamanıza istinaden soruyorum sadece.

3 hafta önce felan tam hatirlamiyorum ben gokce25 arkadaşa perde sattim 65 TL te bankaya kesinti şiyle kargo suyla 80 TL ye yakin para ödedi bana pazarliga bile girmedi yok kargo sizden olsun felan diye bana hicbir sorun yaşatma di ben merak ediyorum kargo gönderilmiş takip numarasida var mis nasil dolandirildim deniyor hemen bir insana iftira atmak bu kadar kolay mi ya bazen kargolar 2 hafta bile süre biliyor karisiklik felan yasiyorlar ve bu olay hemen nasil buralara tasiniyor kargon gelmediyse arar sin gökçe yi durumu konuşursunuz beraber halledersiniz beraber napalim diye düşünürsünüz direk buraya şikayet etmek ne demek ya gökçe sizi defalarca ara mis acmiyorsunuz buraya yaziyorsunuz buradaki arkadaslarinmi çareyi bulacaklar .

3 hafta önce felan tam hatirlamiyorum ben gokce25 arkadaşa perde sattim 65 TL te bankaya kesinti şiyle kargo suyla 80 TL ye yakin para ödedi bana pazarliga bile girmedi yok kargo sizden olsun felan diye bana hicbir sorun yaşatma di ben merak ediyorum kargo gönderilmiş takip numarasida var mis nasil dolandirildim deniyor hemen bir insana iftira atmak bu kadar kolay mi ya bazen kargolar 2 hafta bile süre biliyor karisiklik felan yasiyorlar ve bu olay hemen nasil buralara tasiniyor kargon gelmediyse arar sin gökçe yi durumu konuşursunuz beraber halledersiniz beraber napalim diye düşünürsünüz direk buraya şikayet etmek ne demek ya gökçe sizi defalarca ara mis acmiyorsunuz buraya yaziyorsunuz buradaki arkadaslarinmi çareyi bulacaklar .

Allah razi olsun tugba ben bugun o bayani nerden baksan 20 kere aradim bi suru mesaj attim dedim ayiptir gunahtir oraya yaziyosun neden telefonu acmiyosun cevap yok ...Allah biliyo ben kargoyu hangi tarihte yolladim ki ben dedim ptt kotu o yok ptt iyi ben oyle istiyorum dedi bende tmm dedim..daha pmcede pwrde sattim ben bu bayana..tesekkur ederim destegin icin perdeni taktim cokta memnunum 80 liraya falan gelmrsi muhim degil onemli olan insanlik ...iyi geceler canim ..

cvp verip vermemek size kalmış sadece merak ettm bulunduğunz şahirdeki ptt nin skntılı olduğunu tecrübe ettğinz halde ürünlerinizi ndn ptt yle gönderdnz durumu izah edip özel kargo da seçilebilrdi dimi? işin iç yüzünü blmem açıklamanıza istinaden soruyorum sadece.

canim ben bu hanima izah ettim ama kendisi israr etti bi onceki kargoyu ozel kargoyla gonderdim ben biliyodum basima gelecegini daha fazla uzatmak istemiyorum Allah nasil biliyosa oyle yapsin ...

Allah razi olsun tugba ben bugun o bayani nerden baksan 20 kere aradim bi suru mesaj attim dedim ayiptir gunahtir oraya yaziyosun neden telefonu acmiyosun cevap yok ...Allah biliyo ben kargoyu hangi tarihte yolladim ki ben dedim ptt kotu o yok ptt iyi ben oyle istiyorum dedi bende tmm dedim..daha pmcede pwrde sattim ben bu bayana..tesekkur ederim destegin icin perdeni taktim cokta memnunum 80 liraya falan gelmrsi muhim degil onemli olan insanlik ...iyi geceler canim ..

Canim kargo ya kaç gün önce verdin

canim ben bu hanima izah ettim ama kendisi israr etti bi onceki kargoyu ozel kargoyla gonderdim ben biliyodum basima gelecegini daha fazla uzatmak istemiyorum Allah nasil biliyosa oyle yapsin ...

anladım neyse artık olan olmuş daha fazla tatsızlık yaşamasın kmse inşallah..

anladım neyse artık olan olmuş daha fazla tatsızlık yaşamasın kmse inşallah..

Can im tatsizkigi başlatan sorumlu burada o kargo su gelince gokcenin gönderdiği tarih felan yazar herhalde o zaman gokceye iftira atan bayan napicak acaba onu merak ediyorum ben asil gokcenin hicbir sucu yok burada orta ligi karistiranlar bence daha fazla zorlamasinlar çünkü göz gore gore iftira var ortada dolandiricilikla suclaniyo gozde,nutelllaskta duzenbazcilikla anilirsa bu sitede jic sasirmam göreceğiz ama sonunda eğer ki gözde hakliysa arkadaş nasil girecek bu siteye billmiyorum gerçekten

Csnim kendi hata si kabul etmiyor buralarda dert yaniyor boşver canim takip no sunun foto şunu çekip kooysana buraya elindeyse

Can im tatsizkigi başlatan sorumlu burada o kargo su gelince gokcenin gönderdiği tarih felan yazar herhalde o zaman gokceye iftira atan bayan napicak acaba onu merak ediyorum ben asil gokcenin hicbir sucu yok burada orta ligi karistiranlar bence daha fazla zorlamasinlar çünkü göz gore gore iftira var ortada dolandiricilikla suclaniyo gozde,nutelllaskta duzenbazcilikla anilirsa bu sitede jic sasirmam göreceğiz ama sonunda eğer ki gözde hakliysa arkadaş nasil girecek bu siteye billmiyorum gerçekten

Gözde kim? Yazdığınızı anlamadım bana iyi bir şey mi kötü bir şey mi söylediniz =D

Arkadaşlar lütfen olaylar büyütüp buralara hemen tasimayalim önce kendi aranizda halletmeye çalisin olma dimi sonra sinda buraya yorum yapin ama öncelik birebir halledin yasadiginiz olaylara 3 4 sahislari kat mayin lütfen bit pazar inin tadi çok kaç ti lütfen ama sizin yasadiginiz sorunlar burada bizide etkiliyor sizin adiniza bizde uzzuluyoruz birazcikdaha hosgorulu olalim birbirimize karsi :)

X