Memnuniyetsizlik Topiği

Nutellask güvenilir biridir ayrıca sorınunız varsa özelden görüşüp anlatabilir dinşz bu nedir cok ayıp ayrıca bu tarz uslup yasak

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ablacim cok sag ol ablacim diyorum kusura bakmassin :) benim nasil biri oldugumu bilen biliyor muhatap olmayacagim

Bunu sen istedin butun mesajlari konusmalari yayinlamazsam ben de adam degilim. Kimi kandirmisim ben ha kimi bugun daha gittim alisveris yaptigim insanlatin paralarini tek tek yatirdim takas yaparken urunlerimi yikarim sorunu varsa soylerim gondermem. Ben burdan kazandigim 3 _5 kurusla gecinmiyorum merak etme katki olsun diye yapiyorum beni bilen biliyo bugune kadar ne sattiysam herkes memnun kaldi kimsenin hakki da bende kalmdi herkesin parasini odedim asil urun satmak isteyenler bu kizdan uzak durun iftiracinin teki tek kelimeyle. Hadi yoluna bak benim kafami bozma daha fazla yemin ediyorum savciliga kadar giderim kimse bana iftira atamaz ugrasirim seninle hakkimin pesinden giderim yemin ediyorum bak kafami bozma daha fazla pisman ederim seni.

telefonlarimi acsaydi hanimefendi ozelden gorusecektik ama maalesef kendisi kacmayi tercih etti neden acaba ???? cunku burda dusunup insanlarin arkasindan yazmak kolay kafasini bozmayacakmisim bu uslup mu dogru benim coktan kafam bozuldu nutella misin sarelle misin anladin mi ? asil sen beni daha fazla sinirlendirme yeter artik kapat o ceneni kapatttttttttttttttttttt....

ablacimmis ben kime ablacim desem de yalakalansam acaba ??? hahahaa hadi canim hadi Allah selamet versin haaa bi de akil fikir ....seni pisliginde birakiyorum zaten kendi kendine bogulursun hosca kaaaallllllll sarellecim ...

ablacimmis ben kime ablacim desem de yalakalansam acaba ??? hahahaa hadi canim hadi Allah selamet versin haaa bi de akil fikir ....seni pisliginde birakiyorum zaten kendi kendine bogulursun hosca kaaaallllllll sarellecim ...

He he canim he he sen eglen kendi olmayan capinda..allahim sayiyla mi gonderiyorsun.. hadi selametle..

daha yaratici ol tatlim kelime haznen doldu belli ki...ama ayakta alkisliyorum 20 yasinda bu kadar acikkgozluk insanlari kendi tarafina cekme yetenegi(haksizca )bravo bravo

Hanımlar lütfen bu konuyu tartışmanız,birbirinize hakaret etmeniz için açmadık..Lütfen Kötü içerik butonlarını kullanın..
İlk mesajda kuralları belirttik uymayanlar ceza alacaklar bilginiz olsun!

Hanımlar lütfen bu konuyu tartışmanız,birbirinize hakaret etmeniz için açmadık..Lütfen Kötü içerik butonlarını kullanın..
İlk mesajda kuralları belirttik uymayanlar ceza alacaklar bilginiz olsun!

Sevgili Nevreste bunun böyle olacağı konunun adından bile belli değil miydi?..Memnuniyetsizlik işin içine girerse, herkes sıkıntısını ulu orta açarsa tabiki sorun büyür ve üslup çirkinleşmeye başlar..Nasıl ki burdan yapılan alışverişlerin sorumluluğu siteyi bağlamıyorsa memnun kalınıp kalınmadığı da siteyle bağlantılı olmamalı..Burda yaşı çok küçük kişilerin olduğunu sanmıyorum bence kimsenin birini kötüleyerek diğerini uyarmasına gerek yok..Birinin memnun kalmadığı, anlaşamadığı kişiden diğeri memnun kalabiliyor ve bunu bu şekilde konu başlığı altında toplayınca bu sefer gruplaşmalar başlıyor..Benim naçizane fikrim gerginliklerin çoğalmaması adına bu konu kapatılsın..Herkes yetişkin..Özel mesajlarıyla, telefonlarıyla birebir daha sağlıklı iletişim kurabilirler

Merhaba
Bu topic Bit pazarı üyeleri tarafından istenildiği için açıldı..
Çok problem olursa kapatılır sorun değil
Ama benim şahsi fikrim üyelerin gerçekten doğru olan olayları nick vererek anlatmaları ve diğer üyelerin bu üyeler ile alışveriş içine girdikleri zaman dikkat etmelerine yardımcı olması
Bu topic olmasa konuşmak isteyen her topicte konuşur,konuşuyor zaten
Site kuralları var uymayanlar her topicte olduğu gibi cezalandırılır..

Memnuniyetsizlik bu başlık olmasa da başka başlıklarda yazılıyor zaten ..bu sefer o başlıkta amacından sapmış oluyor..burda dolandırılan,kandırılan,parasını alamayan insanlar var ve diğer insanlarında madur olmaması için nick verilmesi yararlı..memnuniyet topic i olduğu gibi emnuniyetsizlik topic i olması da cok doğal..sadece polemiğe girmeden,hakaret etmeden yazmak önemli..uymayanlarda banlanıyor zaten :)

Cok dogru konusmussunuz . Haklisiniz . Fakat emir buyuk yerden . Actilar mecbur .

Ben sitenin guvenilirligi acisindan bu topigide memnuniyyet topigini de destekliorum. Ayrica yasla bi ilgisi oldugunu dusunmuorm durustlugun. Akil yasta degil bastadir sozunun dogrulugu tecrube ile sabittir. Yinede bu topige kmse bisi yazmaz umarm...

Ben yazincami kapaniyo iki gundur bilip bilmeden cemkirip durdunuz . Kapanmadi ya . ben yazinca kapaniyosa varsin kapansin ....

Cemkirmek kopeklere mahsustur. Bu ifadeyi kullanmaktan sizi men ediyorum. Hakaret ettginz icinde yonetimden gerekenin yapilmasini rica ediyorum. Sahsinzla hic bir promlemim yok olmadi olamazda. Sadece topigin sinirlarini korumak icin acizane bir kullanici uyarisidir.. kimsenin kimseye hakaret etme hakki yoktur. Dier arkadaslarnda size hakaret ettigini dusunuyorsanz lutfen yonetime bildirin. Hayrli gunlerinz olsun...

Yok artkkk. Sınırlarinizi astiginiz ve nutella hakkinda soyledkleriz icin yonetimin geregini yapmasini rica ediyorum. Hakaret ve tehtid ve assagilama hat safhada( bu topigi kapattrmaniza izin vermicez. Hayrli gunler..

nutellaaşk'la takas yaptık ürünleri gayet güzeldi, samimiyeti güzel sohbeti, dürüstlüğüyle kesinlikle güvenilir biri..
daha sonra kendisine ürün sattım parayı cuma günü yatırcaktı ama banlandığı için dün telefonla bana ulaştı haber verdi bu inceliği bile yeterliiii..
canım bu arada msj atamıyorum telden hattımda sorun var o yüzden burdan yazıyorum siteye geldiğinde msj atarsın

bu topic açıldı daha konunun başında Nevreste hanım uyarısını yapmış ama yine de hoş olmayan yorumlar okuyoruz. bu topic bizim daha bilinçli olmamız için açıldı hakaret okumak için değil lütfen biraz daha üsturuplu yorumlar yapalım

Canım bu kişi üslubu sebebiyle banlandı zaten ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…