- 12 Ocak 2010
- 1.394
- 13
kizim bana bak amacin ne ne degil bilmiyorum burda sirinlik muskasi gibi konusup durma..terbiyesiz sey sey seni 100 kere aradim o kadar mesaj attim bana cevap vermiyosun da buraya mi yaziyosun? sen ne kadar garip bi insansin ya masallah yas kucuk ama firildaklik on numara..sana hic bi sey demicem artik yuru git isine bak belani bulma benden ahlaksiz seni .... heeee uyelikten atilir atilmam umrumda bile degil bi ac kopegin laflarina tahammul edemem ...
Nutellask güvenilir biridir ayrıca sorınunız varsa özelden görüşüp anlatabilir dinşz bu nedir cok ayıp ayrıca bu tarz uslup yasak
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
tabiii sikisinca Allaha emanet et neden yalan soyledigini aciklamiyosun.mesaj attiysan ben meden gormedim acaba 20 yasin safligi temizligi olsa keske yazik yazik ...burda sana attigim mesajlari yayinlasam kim ne demek istedigimi anlar ama yapmayacagim merak etme cunku ugrasmayacagim daha fazla aslinda sen cok daha fazlasini hakettin ama neyse insanlik bende kalsin..hanimlar bu kizdan alisveris yapmayin zira benim basima geldi daha once yapanlarda ucuz kurtulmus demek ki ..ogrenciyim paraya ihtiyac var adina bana yaptigin seyleri burda aciklardim ama neyse..tek dedgim yaziklar olsun ...bende bi daha yazmayacagim beni daha fazla tahrik etmezsen ....sen anladin onu!!?
ablacimmis ben kime ablacim desem de yalakalansam acaba ??? hahahaa hadi canim hadi Allah selamet versin haaa bi de akil fikir ....seni pisliginde birakiyorum zaten kendi kendine bogulursun hosca kaaaallllllll sarellecim ...
Hanımlar lütfen bu konuyu tartışmanız,birbirinize hakaret etmeniz için açmadık..Lütfen Kötü içerik butonlarını kullanın..
İlk mesajda kuralları belirttik uymayanlar ceza alacaklar bilginiz olsun!
Sevgili Nevreste bunun böyle olacağı konunun adından bile belli değil miydi?..Memnuniyetsizlik işin içine girerse, herkes sıkıntısını ulu orta açarsa tabiki sorun büyür ve üslup çirkinleşmeye başlar..Nasıl ki burdan yapılan alışverişlerin sorumluluğu siteyi bağlamıyorsa memnun kalınıp kalınmadığı da siteyle bağlantılı olmamalı..Burda yaşı çok küçük kişilerin olduğunu sanmıyorum bence kimsenin birini kötüleyerek diğerini uyarmasına gerek yok..Birinin memnun kalmadığı, anlaşamadığı kişiden diğeri memnun kalabiliyor ve bunu bu şekilde konu başlığı altında toplayınca bu sefer gruplaşmalar başlıyor..Benim naçizane fikrim gerginliklerin çoğalmaması adına bu konu kapatılsın..Herkes yetişkin..Özel mesajlarıyla, telefonlarıyla birebir daha sağlıklı iletişim kurabilirler
Sevgili Nevreste bunun böyle olacağı konunun adından bile belli değil miydi?..Memnuniyetsizlik işin içine girerse, herkes sıkıntısını ulu orta açarsa tabiki sorun büyür ve üslup çirkinleşmeye başlar..Nasıl ki burdan yapılan alışverişlerin sorumluluğu siteyi bağlamıyorsa memnun kalınıp kalınmadığı da siteyle bağlantılı olmamalı..Burda yaşı çok küçük kişilerin olduğunu sanmıyorum bence kimsenin birini kötüleyerek diğerini uyarmasına gerek yok..Birinin memnun kalmadığı, anlaşamadığı kişiden diğeri memnun kalabiliyor ve bunu bu şekilde konu başlığı altında toplayınca bu sefer gruplaşmalar başlıyor..Benim naçizane fikrim gerginliklerin çoğalmaması adına bu konu kapatılsın..Herkes yetişkin..Özel mesajlarıyla, telefonlarıyla birebir daha sağlıklı iletişim kurabilirler
Ben yazincami kapaniyo iki gundur bilip bilmeden cemkirip durdunuz . Kapanmadi ya . ben yazinca kapaniyosa varsin kapansin ....
kizim bana bak amacin ne ne degil bilmiyorum burda sirinlik muskasi gibi konusup durma..terbiyesiz sey sey seni 100 kere aradim o kadar mesaj attim bana cevap vermiyosun da buraya mi yaziyosun? sen ne kadar garip bi insansin ya masallah yas kucuk ama firildaklik on numara..sana hic bi sey demicem artik yuru git isine bak belani bulma benden ahlaksiz seni .... heeee uyelikten atilir atilmam umrumda bile degil bi ac kopegin laflarina tahammul edemem ...
Cemkirmek kopeklere mahsustur. Bu ifadeyi kullanmaktan sizi men ediyorum. Hakaret ettginz icinde yonetimden gerekenin yapilmasini rica ediyorum. Sahsinzla hic bir promlemim yok olmadi olamazda. Sadece topigin sinirlarini korumak icin acizane bir kullanici uyarisidir.. kimsenin kimseye hakaret etme hakki yoktur. Dier arkadaslarnda size hakaret ettigini dusunuyorsanz lutfen yonetime bildirin. Hayrli gunlerinz olsun...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım bu kişi üslubu sebebiyle banlandı zaten ..