- 12 Ocak 2010
- 1.394
- 13
kendimi sikayet ediyorum :)) pttkargo nedense birden parfüm kabul etmemeye başladığı için takas yaptığım arkadaşların paketlerinden parfümü çıkararak göndermek zorunda kaldım.. kendimden memnun değilim :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kız Napıon sen burda bakiym
Sitenin guvenilirligi acisindan sevndm...
gokce25 bi bana karşı değilmiş bu üslubun .burada şahit oldum.gökce25 paramı yatırmmadığı gibi arkadaşıyla kendisi bir olup beni ofisteyken arayıp mahalle ağzıyla çemkirdiler.neye uğradığımı şaşırdım.suçlu güçlü üste çıkmak diye buna derler.aman diyim uzak durun .ya hem para yatırmıyosun olabilir insanlk hali bi durumunu arz et zaman iste insanız sonuçta .3 lira 5 lira ne olursa olsun.üste çıkıpta çemkirmek olmaz.bu dünyanın bide öbür tarafı var .HAKKIMI HELAL ETMİYORUM kalan param için değil üslubundan dolayı.
Ne komiksiniz siz yaa okuyup okuyup guluyorum . Sizin baska isiniz yokmu iki insan arasindaki konuya neden mudavim olmaya calisiyorsunuz . Siz buranin yoneticisinisiniz tovbe yarabbim yaa .. Ne kendini bilmezler var .
tabiii sikisinca Allaha emanet et neden yalan soyledigini aciklamiyosun.mesaj attiysan ben meden gormedim acaba 20 yasin safligi temizligi olsa keske yazik yazik ...burda sana attigim mesajlari yayinlasam kim ne demek istedigimi anlar ama yapmayacagim merak etme cunku ugrasmayacagim daha fazla aslinda sen cok daha fazlasini hakettin ama neyse insanlik bende kalsin..hanimlar bu kizdan alisveris yapmayin zira benim basima geldi daha once yapanlarda ucuz kurtulmus demek ki ..ogrenciyim paraya ihtiyac var adina bana yaptigin seyleri burda aciklardim ama neyse..tek dedgim yaziklar olsun ...bende bi daha yazmayacagim beni daha fazla tahrik etmezsen ....sen anladin onu!!?
oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
sevgili gökçe hanım da burdaymışşşşşş hani bana çaydanlık ve tablet göndericem diyipte 150 tl mi dolandıran 1 aydır ürünlerimi göndermeyen gökçe hanım neyse konu açayımda burası karışmasın!!!!!!!!!!!!
burası bunun icin var zaten,yaz ki herkes ona gore alisveris yapsin,valla ben su son bi haftadir olan olaylara dayanarak soyleyeyim kimse guvenmedigi bilmedigi birinden alisveris yapmasin myrules,meycimek,efenihanefe,meltemle arkadas olduk daha sonra kargolarimizi yollamaya basladik.urununu begendiginiz kisiyi taniyin guvenin ya da bilgilerini alin arkadaslar
konu açtım zaten hayatım ben mağdur olucagıma o rezil olsun ayrıca güvenmedıgınız dıyorsun ya daha oncede bır perde alışverişimiz olmustu kendısıyle yıne 15 gunde gelmişti perdem elıme ama dedım heralde kargo sırketının aksaklıgıdır art niyet yokya nerden bileyim başıma gelecekleri
burası bunun icin var zaten,yaz ki herkes ona gore alisveris yapsin,valla ben su son bi haftadir olan olaylara dayanarak soyleyeyim kimse guvenmedigi bilmedigi birinden alisveris yapmasin myrules,meycimek,efenihanefe,meltemle arkadas olduk daha sonra kargolarimizi yollamaya basladik.urununu begendiginiz kisiyi taniyin guvenin ya da bilgilerini alin arkadaslar
nevreste burayı kimsenin madur olmaması ve uyarılması için açmış ama konu nerelere sapmış...
nevom burası seni çok strese sokacak demiş olayım...
ben şükür alışveriş yaptıklarımdan hep memnun kaldım, umarım onlarda benden memnun kalmıştır...ama memnun kalınmama durumu oluşursa da burda hakaret vari sözler sarfetmeyi uygun bulmuyorum....en azından isim verilir dikkatli olun denilir geçilir...çok ayıp etmişsiniz kızlar...
neyse iyikide yazmışım bi aydır bana donus yapmayan kısı sımdı zırzır arıyor kargomuda daha bugun vermıs kargo takıp nosunu yolladı neyse mevzu uzamasın urunlerım gelsınde sorun yok
Bence daha az strese sokacak çünkü öbür türlü her başlıkta bu tür olaylar çıkabiliyor sürekli tetikte olması lazım :) ama şimdi zaten çıkarsa bu başlıkta çıkar burayıde sürekli kontrol ediyordur..
neyse iyikide yazmışım bi aydır bana donus yapmayan kısı sımdı zırzır arıyor kargomuda daha bugun vermıs kargo takıp nosunu yolladı neyse mevzu uzamasın urunlerım gelsınde sorun yok