Memnuniyetsizlik Topiği

he ya kendilerini çok akıllı sanıyorlar ama cannnan üye için üzüldüm kendisi için bile almamış yardım amaçlı galiba

Evet yaşadığım için bilirim o konuda süper ötesi diyebilirim
Bence iyiki aramamş yada yazmamış daha çok kırılacağına çok eminim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bazı arkadaşlar arkamdan konuşmaya ne kadar da meraklıymış. Benden ürün almayan insanlar burda arkamdan atıp tutmuş yaptığınız hiç hoş bir davranış değil. Merak ediyorum bugune kadar sattığım ürünlerden hangisinde sorun çıktı kim memnun kalmadı ? Sizin ne haddinize burda bu şekilde yorum yapmak ? Ürün aldıktan sonra hangi fiyata satacağım ne ilgilendirir özellikle belirttim çok severek altım hatta biryerde aldığım üyenin adınıda belirttim , gerçekten ihtiyacım olduğu için koydum birde yazdım sadece 1 hafta tutucam satışta diye. Bana soran arkadaşada özellikle belirttim şu üyeden aldım diye. Benden ürün alıpta memnun kalmayanlar yorum yapsın olur mu kafanıza göre kıyaslamalara girmeyin . Topiğimin kapanmasıda sıfır ürün satıyorum diye kapatmışlar satmıyordum öyle anlamışlar . Özel mesajda bir üyeye başka sitedede satıyorum dediğim için sıfır ürün olmuş oldu ama adını verdiğim sitede de ikinci el ürün satıyordum bunun araştırmasını yapmamışlar . Sonuç olarak herşeyi birbirine karıştırmayın ve kimsenin arkasından atıp tutmayın konuyla alakanız olmadığı halde. Ayıp yaptığınız gerçekten insanları kırmak bu kadar kolay olmamalı. Birde mesaj atmışsınız ondan alışveriş yapmayın falan diye allahtan daha önce ürün almış kişilerde nasıl ürün sattığımı biliyorlar.

Sen birinden 90 TLye aldığın parfümü 130 TLye satışa koymaya utanmıyorsan zaten yapacak hiçbir şey yok.

Merhaba

Neticeden emin olmakta çok haklıymışsınız gerçekten.

Ama bunu nasıl bildiniz? :)

Merhaba

bu arkadas benden urun almak için aradı bende ürünlerimi aynen anlattıgım gibi yolladım hiç bir ürünümde bir yalan söylemedim ve bu arkadas yardım amaclıydı diye burada yazmıs kı bana telefonda ben kullanacagım demişti siz buradaki insanları duygu yuklu sözlerle kandıramazsınız ve bana birsey demeden direk buraya yazıyorsunuz beni anlayıp dinlemeden bu işler böyle olmaz canım benim önce bana bildirseydiniz bende gerekeni yapmaya calısırdım sizinle ugrasmayacagım ben burada 50 ye yakın urun sattım 2 3 kişi dısında bir sorunda yasamadım ben sorunlu biri olsam diğer arkadaslarlada yasardım siz kendinize aldınız ürünleri ve kendi grurunuza 2. el aldım kullanmak için diyemediğiniz için yardım amaclı diye konusuyorsunuz süpürgem yoktu bu iyi olur onu kesin kendime almak istiyorum felan demiştiniz buradada farklı konusuyorsunuz sizi allaha havale ediyorum ve sizinle daha fazla muhattap olmak istemiyorum .

seninle bir sorunum oldu tamam kapattık bitti gitti sanagöre sen bana göre ben haklıydım bu topik insanları karalamayı cok seviyor ben neler neler sattım sorunlu biri olsaydım ne sikayetler olurdu hakkımda tamam sen istemiyorsun demekki olayları unutmayı yasadıgımız olayları tatlılıga bagladıktan sonra tamam egerki konumuzu devam ettirip tartısmayı büyütmek istiyorsan buyur topik senin kuzum

Merhaba

Yaşamış olduğum için bildim candan hanım
Ve tugbass
Hala burada kalmş bana laf yazarak seninle tartışmaya bile girmeyeceğim elimde herşeyin kanıtı hala durmakta
Tugba kapattık evet ama görüyorm hala kendini haklı görüyorsun nedense susmak erdemdir ben bunu yapmanı beklerim haksızlığını kabul etmen gerekli burada bana yaptığın muameleye şahit olan 10 kişiden fazla insan var
Siz bana i" ikinci el üründn ne bekliyordn hahahahha"yazdığını ve "kimseyr bunu söylememi sölediğim insanlarada yalnş anlaşılma olmş deyip memmuniyet topiğine hakkımda hemen iyi bişey yazmazssan eşim eşini arıycak tehtidini"hatrlatırım sana kimse kimseyle dalga geçme hakkını vermez eğerki susup zamannda buralara yazmadıysam bunu bilki yenidoğan bebeğim varken senle uğraşmamak için ,ikinci el alan insanlar kötü ürün almak zornda değil sizde satarak hakka girmezssiniz
Kapanmş konu evet ama hala dün gibi dalga geçtiğin gün aklımda bence daha fazla yazp karalama buralarda kim kime inanacağını çok iyi biliyor.
Susmanızı tavsiye ederim!!!

isteyen istediğine inanmakta özgürdür

esinlemi tehdit ettim sana anlatamıyordum bana inanmıyordun esimde sahit oda herseyi biliyor su an odadayım hep agladım esim bana kızdı felan dediniz bende esinizle konusayım siz beni anlamıyorsunuz madem kendimi esinize anlatayım eşimde herseyi biliyor diye söylediğiniz için tamam daha napıyım canım unutman için buralardan laf sokmaman için ne istiyorsun söylede bileyim yani cekinme söyle gercekten yani kac zaman gecmiş olayı kapıyoruz hatta sen bile özür diliyorsun basın dara düsse söyle kosarım diyorsun buradanda laf sokmaya bayılıyorsun evet cvp

Bakıyormda ne çok numara var sende
Eşim sırf bana kızdı diye hemen istifade edip eşime eşini arattcam diyen sen bana lekeli kokan ürün yırtık kalem çizikleri olan ürünlere hahahhaan ne bekliodn ikinci elden diyen sen bana hala cvp yazma lüksün nereden geliyor acaba
Sen milete aşkım kuzum canm diyerk kandırlceğini sanıyorsan yanılıyorsn
Bence fazla yazma dökülmesin taşlar tugba haksız olan susucak sn birde benle dalga geçip ceke bari 10 tlye sat !!
Sen kimi kandırıyorsn!
Sen hala kendini nasıl savunuyorsun!

Tugba hanim bu konuda haksizsiniz urunleri ben de gordum ayni myrules in anlattigi gibiydi tehdit mesajlarini da gordum bence ozur dilemeyi ogrenin ve kendinizi daha fazla kucultmeyin ayiptir ya bir hata yapmis olabilirsiniz ama hala uste cikiyorsunuz

Ayrıcaaaaaa bu topik kapansnnnn diyen sen neden acaba?
Yöneticeler taraf tutuyor diyen sen neden acaba?
Herkese laf yetiştiren sen neden acaba?
Topik snn zararına çünki neden mi endişen var çnki
Sn beni evinde çock bakan cehalet sınırında eşinden korkan kadınmı sanıyorsun!
Ben dünyayı gezmiş insanım onca okul bittrmiş saygn mesleği olan bir kadınım!
Sen beni laf cambazlığın ile kandıramazsın!

Myrules arkadaşımla takas yapdik ve bana fazladan kaç parca hediye gönderdi saymadim.bile takas yaptigim kadar hediye ürün yollmasti ve hepsi sorunsuz tertemiz ürünlerdi ki onun o inceliği düşünceli olmasi hediyelere bedeldi bence kimse kimsye durduk yerde yalan bi iftira atmaz diye düşünüyorum bi ayıp varsa ortada düzeltin böyle tehdit falan.cok sacma ki Myrulesi tanimayan memnun kalmayan görmedim ben bu kul hakkina girmektir öteki dünyadada yeri yokk.

Tuğba hanım ben biliyorum yassnılanları yolladığın ürünleri lütfen daha fazla düşünmeyin kendinizi haksız yere konusyırsunız myrules ve diğer bayan herkes haksız SİZMİ haklısınız söylediğiniz hiç bir ürün denildiği gibi cıkmıyor kendiniz cöpe atacak olduğunuz seyler üzerinden etraftakileri enayi saf yerine koyup sonrada birde konuşmayın ben yerinde olsam cevap yazmaz yada sucumu bilir üste cıkmaz özür.diler bu konuyu konuşmazdım ayıp cok ayıp milleti me sanıyorsunuz anlamıyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ayrıca ağlama meselesi korkudan değil güzelim anlamak istemiyorsun galiba insan sinirleri bosalıyor öyle durumlarda Cöp gibi seyler gelince haklı olarak ayıp ayıp

Evet tugbass bendn cvp bekleyen sizden bir cevp alalım
Acaba hevesle beklenen kargo,içinden yırtık ayakkabı,kokan ürünler,yemek ve kalem lekeli pantolon tişörtlr kullanılmaktan bitmiş çöp ürünler acaba insan bunları görünce aglamazmı sinirden!
Ve senn hala bana tehtit msjları atan sen!!
Git fakire ver!
Sen nasıl bir karakterdesinki fakire bunu layık görüyorsun!
Sen kendini yüce görme sen fakire bile yakıştramazssn o ürünleri!
Ve tugbasss ben delilim ile meydandayım!
Sen bana gidip hemen memmuniyet topiğinde hakkımda güzel şeyler yaz görücem hemen diyen sen kendini ne sanıyorsun!
Fırsattan istifade insanları kullanamazssn o an sana sessiz kalmş olmam bilki yenidoğan bebeğimden dolayı idi şimdi hodri meydan !
Hala burada yazıp çizme hakkını sana vermiyorm ben
Canan hanma bile aynı muameleyi yapıp hala laf cambazlığı yapma ürünlerini al parasını iade et bukadr basit
Sigara yanığı olan ürnü sen kime layık görüosm sen çöpe atacaklarını burada insanlara satamazssn
Buradan kimler geldi kimler geçti ama bilki kimsenn hakkı kimsede kalmadı
Eşarp aldım diosn ulaşamıyorm diyosn yaaa neymiş efendim allah sana kime ne yaşaytıysan yaşatacak!
Sen burada yazmak kolay diye sallayamazssn haddini bilicek insan!!!

Evet ayrıca bak hala inkar ediyorsunuz eş ile tehdit yapan sizsiniz teknoloji cok ileri bilmem anlıyorsunuzmı telefondan anında ekran görüntüsü ile whatsaptan atılıyor ben gözlerimle gördüm siz yazdığınız seyleri mi inkar ediyorsunuz kalemle çizilmiş tişörtler yırtık ayakkabılar solmuş kıyafetler dalga geçiyorsunız galiba siz yani nasıl bu kadar bencil ve halszılığınız karşısında pişkin pişkin ben onu sattım bunu sattım ben yaptım yapmadım nasıl konusyırsunız ergen cocuklar bile yapmaz bunu benim 4 yaşındaki kızım bile hatasının farkına varıyor koca kadın olmussınız ama bos büyümüşsünüx

Teşekkür ederim ciko07 güle güle kullan inşallah

Ayen öyle ne boşa iftira atarm ne yazarm!
Be galeyana getrip hadi cvp diye yazp kendi rezil olmak istiyormş demekki buyursun herşey ortada bence herkes yerini bilecek!
Bir insan evet dikkat etmez dikkatinden kaçar ürünü yollar gereken sölenir iade alınır vs vs
Bununkisi tamamen yüzsüzlük tamamen dalevere bukadarına pes
Bu topik kapansn vs laf sokmalar millete ayıpın varsa sus arkadaş ya hala bana burada yazıp çizio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…