Myrules benm arkadasim bi taks yapdik ama takasdan kiyaftlerden cok en iyisi.arkadasligimiz oldu hc bizaman iki kuruş icin kendimzii düşürmedik madem haksiz olduğunuzu kabullenmiyosunz ürünlernzden okdr eminsnz iade alsaydinz.ayrica kimse kmseye fakir demez ihtiyaci olan der biz öyle yapyrz mesela Allah kimseyi düşürmesin biz ihtiyacı olan insanlara bile sifir degerinde ürünler veriyoruz veya aliyoruz siifr olarak sizin gbi çöpe laik ürün vermiyoruz bu bizim kalitemizi gösterir burda insanlar ikinci el ürün satyr ama neden sıkıldklari veya yenisini almak yafa ihtyci oldgu için çöpe atmayipda satmiyor bence bi Özür dilesnz yeterdi bukdr saçmalayip kendinzi düşürmek yerine.
Gökçe de myrulesde sizin sigara yanikli ürünlernzden sikayetci biri yalanci ikisdemi.yalanci.?
Topigin kapanmasni.istysz neden bizde ürün satyrz biz neden istemiyrz daha bigün benm adim bu topikte geçmişmi
Gocuntunz var demekki ayrica adminler taraf tutyr demekde ergen bi insann beyninden cikmiscasna burda hersey fazlasayla adaletli bence..
Ayrca benm adimda memnuniyet topigine iyi seyler yazmazsan.esini.arar yalan yanls konuşurum demekde gerçekten 3 yaşındaki bi beyinden çıkmış gbi cocugunuzmu yazdi.onu acaba kul.hakkina.girmeyin daha fazla özür dileyinde bitsin
Artık özürü bırakbenden uzak dursun bu insainsanların canınıda yaklmasın çocuk mudur nedir anlamadm
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım asıl cocukluk seninki ürün satıyorsun sonrada birbirimiz hakkında ki iyi düşüncelerimizi yazalım diye satıs yaptıgın kişilerden yorum istiyorsun bunu 2 kişi dedi bana simdi isim vermem yanlıs olur bu çocukluk bence
Hala konu saptırma hala yalan hala çocukluk sen neyin peşindesin tugba toplayıp buraya bunumu yazdrcan ben kimseden bir yorm dilenmedim dileyen yazdı dilemeyen yazmadı benm burada ispata ihtiyacm yok senn çok artk senle yazşmayacağım çocuğma ayrıacağm vakti senle tükemtmeyceğim.
Senin gibiler benm dünyamda yok
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bence sende hatani kabul et ve sus bu arada evindeki ivir zivirlari alan bizlere de tsk et...ivir zivir,ivir zivir....size uzuldum ama biliyo musunuz insanin evindeki her sey ivir zivir mi olur yahu...hic mi ise yarar bisiler olmaz ne bileyim sigara yaniksiz,temiz,kokmayan,iyi kullanilmis...son olarak sunu yazicam perdeleri once soguk suya aksamdan bas tatlim o kiri pasi bi aksin ;-) tovbe yarabbim ya aksam aksam ....
konuyu tekrar dillendiren sensin ben yasadıklarımızdan sonra hiç lafını bile etmedim ceketini sana yolladım konuyu kapattım benden öür dileyip yardımına kosarım diyorsun sonrada atıp tutuyorsun buna ben seyirci kalamam haksız degilimki hazsızlıga düşürülmeye calısayım arkadaslarını hemen toplayıp onlardan destek isteyip beni haksız duruma düşürmeye calısıyorsan yanılıyorsun sekerim kusura bakma sen devam ettiğin sürece bende ederim .
tamam bende allaha havale ediyorum ve ben haksızsam ok cıksın benden karsımdakiler haksızsa onlardanda cıksın ozaman daha fazla ugrasmak istemiyorum gercekten yoruldumUslubundan.nasil bi kisilige sahip olduğun belli canim benim :)
Uydu demissin ya bize hani sizin evde uydu yok belli ki :)
Olsaymis.keske nasil kullanıldığı hakıında bilgi verirdim.sana :)
Kimsenin kimseyi topladigi yok nedense topikteki herkez sana karşı neden haksiz olduğun için olabilirmi acaba ? Bunu da bi düşünseydin iyi olurdu bence :)
Sen git burdan bence dahada düşme!!!
Kokan çizik delik ürünlerine para verdikleri için sukret bu dünyanın öteki dünyasıda var elbet!
Colugun çocuğun var çıkar bunu unutma!
tamam bende allaha havale ediyorum ve ben haksızsam ok cıksın benden karsımdakiler haksızsa onlardanda cıksın ozaman daha fazla ugrasmak istemiyorum gercekten yoruldumkimin haklı kimin haksız oldugunu bir allah bilir öbür dünyada hesaplasırız artık
Benim lavabali lavabali konşma sen kimsinki bana şekerim kuzum diosn haddini sınırını bilkonuyu tekrar dillendiren sensin ben yasadıklarımızdan sonra hiç lafını bile etmedim ceketini sana yolladım konuyu kapattım benden öür dileyip yardımına kosarım diyorsun sonrada atıp tutuyorsun buna ben seyirci kalamam haksız degilimki hazsızlıga düşürülmeye calısayım arkadaslarını hemen toplayıp onlardan destek isteyip beni haksız duruma düşürmeye calısıyorsan yanılıyorsun sekerim kusura bakma sen devam ettiğin sürece bende ederim .
tamam bende allaha havale ediyorum ve ben haksızsam ok cıksın benden karsımdakiler haksızsa onlardanda cıksın ozaman daha fazla ugrasmak istemiyorum gercekten yoruldumkimin haklı kimin haksız oldugunu bir allah bilir öbür dünyada hesaplasırız artık
bozuk para kadar degilde ne kadar di tubaa ???? demek delik oldugunu kabul ediyosun ;-) myrulesi tanimam etmem canan hanimi da oyle ayrica ben niye suc bastirmaya calisayim ben bana soylenenler karsisinda utanmistim sen de utanma da yokmus ne yazik ki ....kimse yalan soylemiyo tuba sende biliyosun bunu ...
Bilmiyorm burada kim bana destek oduysa yandaşım uydm oldu bende seni tanımıyorm ama tugba yalandan başka bişi konşmuyor
Birde ben kendim hakkında memmuniyet topluyormuşum yuhh
yaaa myrules zaten butun ivir ziviri bize kakalamis tabiiki rahat olacak satmis satacagini...ne diyelim ki salla gitsin umrunda degil zaten ....o degil de burda cizme satmaya calisiyodu kocasi cok dikkat cekiyo diye giydirmemis o perdelerin kiri pasi ,giydigi pis kiyafetlerin kokusu dikkat cekmiyo muydu ki ;-) aklima takildi bak aksam aksam
Konu geçici olarak yorumlara kapatılmıştır..
Ben uyarı mesajı yazdım görülmedi.
Mune Hanım konuyu inceleyip gerekli olanı yapacaktır...
seni seviyorum teveeeeya çok var nick değiştiren 2 üyelik alan vs.herkes dolandırıcı değil ama genelde öyle oluyor gördüğüm kadarıyla
Miroskaa isimli üye özelden mesaj atıp satış yapmaya çalışmıştı bana. Güvenmediğim için almamıştım. Okuduklarımdan sonra güvenmemekle iyi ettiğimi anlıyorum.
Bilmiyorm burada kim bana destek oduysa yandaşım uydm oldu bende seni tanımıyorm ama tugba yalandan başka bişi konşmuyor
Birde ben kendim hakkında memmuniyet topluyormuşum yuhh
yaaa myrules zaten butun ivir ziviri bize kakalamis tabiiki rahat olacak satmis satacagini...ne diyelim ki salla gitsin umrunda degil zaten ....o degil de burda cizme satmaya calisiyodu kocasi cok dikkat cekiyo diye giydirmemis o perdelerin kiri pasi ,giydigi pis kiyafetlerin kokusu dikkat cekmiyo muydu ki ;-) aklima takildi bak aksam aksam
canım sen bi ara ev detoksu yapıyordun vazmı geçtin yoksa beni atladınmmı?adını görünce yazayım dedim.