Memnuniyetsizlik Topiği

Artık özürü bırakbenden uzak dursun bu insainsanların canınıda yaklmasın çocuk mudur nedir anlamadm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Artık özürü bırakbenden uzak dursun bu insainsanların canınıda yaklmasın çocuk mudur nedir anlamadm

canım asıl cocukluk seninki ürün satıyorsun sonrada birbirimiz hakkında ki iyi düşüncelerimizi yazalım diye satıs yaptıgın kişilerden yorum istiyorsun bunu 2 kişi dedi bana simdi isim vermem yanlıs olur bu çocukluk bence

valla ben perdesine 60 lira odedim..almadan once de dedim ki ben daha once birinden aldim ama cok kotuydu pilesiz rengi solmus ama kadincagiza soyledim o da geri aldi perdesini..tugba hanimda yok hayatim sadece utusu yok tertemiz bu fiyata bu perde bulunmaz falan dedi.Evet gercekten bulunmaz hakli cunku kimse asli beyaz olan ama gipgri bi renk alan uzerinde bozuk bir lira buyuklugunde 3 tane delik olan kornej yerleri kirden simsiyah olan ipleri cekilmis bir perdeye kargoyla beraber 80 lira odemezdi haklisin..bi de tsk etti demissin ne deseydim Allah belani versin mi deseydim hayret bisi...benim ciktiysa seninde ciksin..ben arkadasa yolla urunlerini parani yolliyim dedim sende varsa o cesaret yolla paralari heeer canim ...bi de odama tam uydu demisim takmadim ki nasil uysun isim gucum yok delikli les gibi perdeyi yatak odasina takicam peeehhhhhh...myrules son olarak haklisin canan da ....kimse yalan soylemiyo ama herkes susmus simdiye ladar ...

Hala konu saptırma hala yalan hala çocukluk sen neyin peşindesin tugba toplayıp buraya bunumu yazdrcan ben kimseden bir yorm dilenmedim dileyen yazdı dilemeyen yazmadı benm burada ispata ihtiyacm yok senn çok artk senle yazşmayacağım çocuğma ayrıacağm vakti senle tükemtmeyceğim.
Senin gibiler benm dünyamda yok

bence sende hatani kabul et ve sus bu arada evindeki ivir zivirlari alan bizlere de tsk et...ivir zivir,ivir zivir....size uzuldum ama biliyo musunuz insanin evindeki her sey ivir zivir mi olur yahu...hic mi ise yarar bisiler olmaz ne bileyim sigara yaniksiz,temiz,kokmayan,iyi kullanilmis...son olarak sunu yazicam perdeleri once soguk suya aksamdan bas tatlim o kiri pasi bi aksin ;-) tovbe yarabbim ya aksam aksam ....

konuyu tekrar dillendiren sensin ben yasadıklarımızdan sonra hiç lafını bile etmedim ceketini sana yolladım konuyu kapattım benden öür dileyip yardımına kosarım diyorsun sonrada atıp tutuyorsun buna ben seyirci kalamam haksız degilimki hazsızlıga düşürülmeye calısayım arkadaslarını hemen toplayıp onlardan destek isteyip beni haksız duruma düşürmeye calısıyorsan yanılıyorsun sekerim kusura bakma sen devam ettiğin sürece bende ederim .

gercektenmi öylemiymiş bozuk para büyüklüğünde ha hiç gülecegim yoktu bence sen ne olaylar cevirdinya burada suç bastırıyorsun sana cvp bile vermiyorum yalancılıgın bukadarı pessss

Uslubundan.nasil bi kisilige sahip olduğun belli canim benim :)
Uydu demissin ya bize hani sizin evde uydu yok belli ki :)
Olsaymis.keske nasil kullanıldığı hakıında bilgi verirdim.sana :)
Kimsenin kimseyi topladigi yok nedense topikteki herkez sana karşı neden haksiz olduğun için olabilirmi acaba ? Bunu da bi düşünseydin iyi olurdu bence :)
Sen git burdan bence dahada düşme!!!
Kokan çizik delik ürünlerine para verdikleri için sukret bu dünyanın öteki dünyasıda var elbet!
Colugun çocuğun var çıkar bunu unutma!

bozuk para kadar degilde ne kadar di tubaa ???? demek delik oldugunu kabul ediyosun ;-) myrulesi tanimam etmem canan hanimi da oyle ayrica ben niye suc bastirmaya calisayim ben bana soylenenler karsisinda utanmistim sen de utanma da yokmus ne yazik ki ....kimse yalan soylemiyo tuba sende biliyosun bunu ...

tamam bende allaha havale ediyorum ve ben haksızsam ok cıksın benden karsımdakiler haksızsa onlardanda cıksın ozaman daha fazla ugrasmak istemiyorum gercekten yoruldum kimin haklı kimin haksız oldugunu bir allah bilir öbür dünyada hesaplasırız artık

Ozman tehdit etmek yerine en baştan allaha bırakmakdi tehdit gibi kötü yerlere vardirmadan ! Kim hakli.kim haksiz Rabbim görüyo kim haksizsa ondan çıksın o halde!!!

Benim lavabali lavabali konşma sen kimsinki bana şekerim kuzum diosn haddini sınırını bil
İstediğini yap buyur sana meydan
Yalanlarına ancak aynada kendine anlat
Hadi ben hatalıyım
Hadi gökçe hatalı
Hadi canandamı hatalı yuhh

Hala burada yazıp çiziyorsun yaa yuh bana yolladıklarını görmeyen yazdıklarını duymayan kalmamş sen hala allaha havaleden bahsediyosn
Bence utanmalısın

Bilmiyorm burada kim bana destek oduysa yandaşım uydm oldu bende seni tanımıyorm ama tugba yalandan başka bişi konşmuyor
Birde ben kendim hakkında memmuniyet topluyormuşum yuhh

Konu geçici olarak yorumlara kapatılmıştır..
Ben uyarı mesajı yazdım görülmedi.
Mune Hanım konuyu inceleyip gerekli olanı yapacaktır...

Bu topik yönetim kalmasını istediği sürece kalacak, memnuniyetinizi nasıl dile getiriyorsanız, hakaret, polemik, aşağılama olmadan memnuniyetsizliğinizi de dile getireceksiniz.

seni seviyorum teveeee ya çok var nick değiştiren 2 üyelik alan vs.herkes dolandırıcı değil ama genelde öyle oluyor gördüğüm kadarıyla

Sayın koroleva,
bit pazarında birkaç üyelik alıp o üyelikler üzerinden ürünlerini satmaya çalışanları, topiğinde veya başka mecralarda ( özel mesaj vs gibi) sıfır ürün sattığını belli eden üyeleri bildirin, deşifre olacağız diye çekinmesin kimse, bize biraz itimatınız varsa ihbarı yapanları ifşa etmiyoruz, herkesin yazdıkları da, ismi de bizde saklı kalıyor.
Bile bile kimseyi zor durumda bırakmayız, lütfen bölüm kurallarına uymayan hertürlü paylaşımı bize bildirin.

Hepinize iyi alışverişler dileriz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…