ben ona bile şikayetimi söylemedim ki...insan gönderdiği malı bilmez mi...
o utanmadıysa ben napim....sadece renk konusunda çıkıştım...yırtık hal edilir de..
birde onun ürünleri bir tuhaftı hepsi etiketliydi..çanta da etiketliydi ama yıpranıktı...
etiket de sonradan koyulmma değildi belli...ya hislerimi dinleyecektim ben...
kendi de sormuştu niye o kadar teredütlüsün diye......ee hissetmiştim seni ondan...
neyse...bu biraz şans işi de sanırım..memnun olanlar da var kendisinden...bilemiycem...
ben ona bile şikayetimi söylemedim ki...insan gönderdiği malı bilmez mi...
o utanmadıysa ben napim....sadece renk konusunda çıkıştım...yırtık hal edilir de..
birde onun ürünleri bir tuhaftı hepsi etiketliydi..çanta da etiketliydi ama yıpranıktı...
etiket de sonradan koyulmma değildi belli...ya hislerimi dinleyecektim ben...
kendi de sormuştu niye o kadar teredütlüsün diye......ee hissetmiştim seni ondan...
neyse...bu biraz şans işi de sanırım..memnun olanlar da var kendisinden...bilemiycem...
Bu arada ben miroskayı savnmadm sanrm yalnş anladınız ben onun kendinden emin sayfasına yazdığı yazıya şaşrdm bunu anlatmak istemiştim aslnda
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
yok yok yanlış anlamadım...farkındayım onu savunmadığınızı
ondan memnun kalan bir kaç arkadaşın da yazısını gördüm ona istinaden şans işi dedim =)
Bencede arada iyi bişi yapmaları lazm yorm almaları lazm unutma buda bir akıl oyunudur☺️
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bende bunu düşünmedim değil...
sağlam üyelerden alışveriş yapacaksın ...surrender,medcezir gibi üyelerle hiç sorun yaşamadım mesela
Buradan yetkililere sesleniyorum ben bu topigin olmasindan hic memnun değilim sanki bu site insanlar birbirine düşürmek için acilmiiş gibi ve insanlar birbirlerine karsi daha güvensiz ve saygisiz oldular onlarin yasadiklarini bizler okuyoruz ve bizlerde etkileniyoruz hele bazi insanlar. Bu siteyi eğlence gibi görüyorlar bu topik olmadan önce olaylar bu kadar büyümüyordu insanlar özel mesajdan kendileri hallediyorlardi bence bu topik kaldirilmali bir KK üyesi olarak sizden bunu talep ediyorum.
Tabiki ya bu nasil iştir resmen insanlar bir sorun yasasamda buraya yazsam diye bekliyorlar sanki belki 40 50 urun sattim hic sorun yaşamadim bu topik acilinca bir korkar oldum adim geçecek mi acaba diye ya :) durdukyere insanlari huzursuz eden bir topik bence artik iddia oldu bu topik resmen urun sattiklarindan memnuniyet topiginde TSK. İstiyorlar çok ama çok saçma yöneticiler nasil bu topigi actilar gerçekten anlayamiyorum saçma sapan bir topik bence ve kaldirilmali topik acil sin diye ugrastilar bence istemeyenler de kapatilsin diye uğraş mali .
adminler bence taraf tutuyor bukadar basit
buradan uzay100 adlı kisiden pierre carden esarp almak için anlastık yollayacagını soyledi adresimi verdim ama yollamadı esarbımı yolladınız mı diye mesaj yazıyorum cevrim içi oldugu halde bana cevap vermıyor . kusura bakmayın baskasına sattım esarbınızı deseniz bu kadar sinirlenmezdim cok buyuk saygısızlık bu
kime inanicaz goz gore gore insani kandiriyolar diyen tugbass hanimdan bende lila cicekleri olan bi perde almistim ..normalde beyaz olmasi gereken perde kotu yikanmisliktan veya kac sene kullanilmisliktan bilmiyorum griye donmus ve uzerinde biri sigarayla yanmis olmak uzere 3 tane deligi mevcut..ayrica korneje takilmasi gereken dugmelerinden ucu kopuk simdiye kadar bende soylememistim ama durum boyle inkar edilirse fotograflayip atabilirim ...
önce güzel şeyler satıp güven kazanılıyor ve sonra memnuniyet topiinde teşekkür falan yazılınca artık ne istersem satarım havasına girilir sonra bi b...k çıkınca kayıp olunur bi kaç gününe ve nick değiştirilip devam edilir
Canan Hanım bu ne böyle hepsini okuyamadım doğal olark atlayarak geçtim.Peki önceliği kendisini arayarak sağladınız mı kusura bakmayın evetse gözden
kaçırmışımdır...
önce güzel şeyler satıp güven kazanılıyor ve sonra memnuniyet topiinde teşekkür falan yazılınca artık ne istersem satarım havasına girilir sonra bi b...k çıkınca kayıp olunur bi kaç gününe ve nick değiştirilip devam edilir
Canan Hanım bu ne böyle hepsini okuyamadım doğal olark atlayarak geçtim.Peki önceliği kendisini arayarak sağladınız mı kusura bakmayın evetse gözden
kaçırmışımdır...
Desene bi ben başaramadım isim değiştirip girmeyi bi de kendimi ispiyon ettim admine:)Ama ben isim soyisim vermiştim sayfaya malesef .
Artık nikimden tanınıyorum gogıldan arandığımda.Bu yüzden değiştirmek istedim ama halen devam,devam da edeceğim teve mle biz mutluyuz.
ben okudumaramamış belli ki çok sinirlenmiş ama teşekkür bile etmiş hediyeleri için
seni seviyorum teveeee