Memnuniyetsizlik Topiği

bazıları, siz ne yaptıgınızı sanıyorsunuz? :KK53: bit pazarını ne hale getırdınız yahu.. sizin gibi kötü nıyetlıler yuzunden bızım işlerimiz olmuyor.
3 kurus için hak yemeye deger mı ya?

mimli satıscıların kesınlıkle konuları kapatılmalı ve bır daha satıs yapmalarına izin verılmemelıdır.

hayır, bu topık kapanmamalı, hem nıye kapanıyor orasını anlamıyorum? bu tarz ınsanlar ortaya cıksın ve kımın ne oldugu bellı olsun
öyle herkes kafasına göre mılletı kandıramaz!

Son düzenleme:
bazıları, siz ne yaptıgınızı sanıyorsunuz? :KK53: bit pazarını ne hale getırdınız yahu.. sizin gibi kötü nıyetlıler yuzunden bızım işlerimiz olmuyor.

mimli satıscıların kesınlıkle konuları kapatılmalı ve bır daha satıs yapmalarına izin verılmemelıdır.

hayır, bu topık kapanmamalı, hem nıye kapanıyor orasını anlamıyorum? bu tarz ınsanlar ortaya cıksın ve kımın ne oldugu bellı olsun

Bende tam onu diyorm çok yerinde bir topik bence herkesin memmuniyetsizliğini dile getirmeye hakkı var
İşte iki üç parça ürün ve üç kuruş için tugbann yaptıkları yetmez gibi tehtitleri yetmez gibi hala savnmaya çalşması

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Zaten kapanmasını isteyenler burda isimleri çıkıyor işlerine gelmiyor oyüzden istemiyor

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yaşamış olduğum için bildim candan hanım
Ve tugbass
Hala burada kalmş bana laf yazarak seninle tartışmaya bile girmeyeceğim elimde herşeyin kanıtı hala durmakta
Tugba kapattık evet ama görüyorm hala kendini haklı görüyorsun nedense susmak erdemdir ben bunu yapmanı beklerim haksızlığını kabul etmen gerekli burada bana yaptığın muameleye şahit olan 10 kişiden fazla insan var
Siz bana i" ikinci el üründn ne bekliyordn hahahahha"yazdığını ve "kimseyr bunu söylememi sölediğim insanlarada yalnş anlaşılma olmş deyip memmuniyet topiğine hakkımda hemen iyi bişey yazmazssan eşim eşini arıycak tehtidini"hatrlatırım sana kimse kimseyle dalga geçme hakkını vermez eğerki susup zamannda buralara yazmadıysam bunu bilki yenidoğan bebeğim varken senle uğraşmamak için ,ikinci el alan insanlar kötü ürün almak zornda değil sizde satarak hakka girmezssiniz
Kapanmş konu evet ama hala dün gibi dalga geçtiğin gün aklımda bence daha fazla yazp karalama buralarda kim kime inanacağını çok iyi biliyor.
Susmanızı tavsiye ederim!!!

:KK53::KK53:
doğrumu bu...:KK53::KK53:

Bende tam onu diyorm çok yerinde bir topik bence herkesin memmuniyetsizliğini dile getirmeye hakkı var
İşte iki üç parça ürün ve üç kuruş için tugbann yaptıkları yetmez gibi tehtitleri yetmez gibi hala savnmaya çalşması

gercekten çok şaşırıyorum...burada çok kötü nıyetlı ınsanlar varmış, lütfen dıkkat edelım onlara
herkesın kendımız gıbı sanmayalım lütfen! tehdıt eden ınsanları da yönetıme şikayet edelım, kanıtlarla elbette.

yok mıllet bırbırıne gırıyormus topık kapansınmıs... bu topıgın amacı zaten öylelerıne göz açtırmamak içindir
burası oyun bölümü degıl sonucta.
bu topık olmasaydı bır çok ınsanın ne oldugunu bılmeyecektik. duyduklarım benı gercekten hayrete düşüyor yaaa
pes dıyorum gercekten.
koskoca ınsanların 3 kurus ıcın ettıklerı oyunlara bak!

Evet okypete doğru
Bana hem hatalı kusurlu ürün yollayıp "hahhaha sen ikinci elden ne bekliyorsun diyen"
"Benim hakkımda hemen topiğe iyi şeyler yaz beni öv diyen"
"Numaran mevcut eşini ararım anlamıyorsan eşim eşini arar gerekeni yapar"diyen
Sevgili tugbas
Buna şahit olan birçok arkadaş ve eşim şok olmşken
Hala burada bana cahil kocasından dayak yiyen kadın muamelesi yapan tugbass dan bu yazılar yerine özürdilemesini beklyen ben!
Utanmadan insanın cam bile silemeyeceği ürünleri fakire ver deyip durumu olmayan insanları aşşağılama hakkına sahip olan tugbass bence özür dahi benden dilemesin kabahati çok insanın özürünüde benim karakterim kaldrmaz

gercekten çok şaşırıyorum...burada çok kötü nıyetlı ınsanlar varmış, lütfen dıkkat edelım onlara
herkesın kendımız gıbı sanmayalım lütfen! tehdıt eden ınsanları da yönetıme şikayet edelım, kanıtlarla elbette.

yok mıllet bırbırıne gırıyormus topık kapansınmıs... bu topıgın amacı zaten öylelerıne göz açtırmamak içindir
burası oyun bölümü degıl sonucta.
bu topık olmasaydı bır çok ınsanın ne oldugunu bılmeyecektik. duyduklarım benı gercekten hayrete düşüyor yaaa
pes dıyorum gercekten.
koskoca ınsanların 3 kurus ıcın ettıklerı oyunlara bak!

Surrender
Bizim ısrarlarımız ile açılmi bir topik tam yerinde bir topik sadece endişe duyanlar kapansın ister tugbass
Yönetimin taraf tuttuğunu söyleyebbilcek kadr çocukca bir yazı
Cam silinmeyecek ürünleri fakire ver diyip insanları aşşağılayamaz!
Onunla uğrşammamş olmak yenidoğan bebeğimden dolayı
Ama bana hala kalkp burada devamnda garipce yazı yazması enteresan insanın utanıp sıkılp mahçup olması gereken yazı beklerken karşımda hala bana aptalca muamele hakkını ona vermiyorum!
İnsanı öyle tatlı lafları ile kandrıyorki hala aklım almıyor.
Bence hata yapan susmalı ben bunu yaşayıp susmuş isem bukadr süre oda susmalı şimdi çok mu iyi oldu
Akıl kullanılmasını bilince güzeldir
Akıl oyununu oynanınca değil
27 yaşndayım iyi bir meslek yetişmiş bir aileden geliyorm benim böyle numaralara karnım tok
Beni tehtit edemez,beni aşşşağılayamaz ve beni hiç kandırmaz!
Herkes oturduğu yeri bilicek burada güzel birşey yapıyorz burann tadını kaçıran ben bile olsam gidicek
Hala burada yalan ergence bana yazılar yazmayacak !
Neyse sağlık olsn ama odurumu olmayan insanlara fakire ver kimse diyemez bu nasıl vicdan!
Ben fakirin karnını doyuran insanım buradaki satışım ilr kime yardım ettiğimi bilen arkadaşlarım var onlara çöp vermem onlar dünyada en masum şeyler çocuklar belki iyi durumda değiller ama kötü eşyaya hiç layık değiller.

evet bircok ürün sattım benim yuzum ak canım perde olayına gelince gökce25mi ne o arkadas bana buradan tesekkür mesajı yolluyor perdeni cok begendim cok güzeldi diye odama tam oldu diyor simdide buraya gecmiş begenmedim diyor ne 2 yüzlülüktür bu ya gökcecigim sen burada kendi yaptıklarınımı bastırıyorsun myrules arkadas sende polemigi cok seviyorsun belli bu topikten cıkmıyorsun bir baktım herseye yorum yapmısın olaylar kadını olmusun resmen bukadar ugrasma canım birgün gelir sende burada cok büyük sorunlar yasarsın en nefret ettiğim tartısmalara girdiğime inanamıyorum canndann sana gelince canım sen kendinide ne yapmaya calıstıgınıda cok iyi biliyorsun sana diyecek birsey bulamıyorum gercekten ama ben senin niyetini anlıyorum galiba yavas yavas sen beni aradın ürünlerimi almak için sen ürünümden cok kendi sattıgın bitkisel ürünlerini tanıttın 1 bucuk saat seni dinledim ben senin amacın benden ürün almak deil kendi ürünlerini tanıtmakmış kargonu yolladım vicdan hanım diyorum kargonuzu almamısınız sonrada kargoyu almadımda tekrardan geldimi diye soruyorsunuz ben sizin için arıyorum kargoyu 1 ay ptt de tutacaklarını söylüyorlar sizin amacınız bence acık konusmak gerekirse kargoyu almayıp bana geri gelmesini saglamaktı bu cok haince bir pilan ürünleri ben kullanacagım diyorsunuz sonrada burada yardım içindi diyorsunuz bu yalan degilde nedir beni okadar ugrastırdınız cocugumla koca koliyle ptt lerde bekledim ürünlerimde aynen size anlattıgım gibi olmasına ragmen kullanılmıs dememe ragmen ne bekliyordunuz ama siz beni deil kendi sattıgınız ürünlee odaklanmıs onları anlatıyordunuz bana bundan sonra kendinizi anlatmaya deil baskalarınıda dinlemeye özen gösterin lütfen 4 kere felan anca kullanıldı nevresim dedim gercektende dogru resme dikkat etmeden almısınız sonrada yok yastıga gecirilmis yok kenarları tülmüs diyorsunuz ozaman sizde beni iyi dinleyip ürünlerime dikkatli baksaydiniz o sizin sorununuz bu sitede daha fazla durupta cazgırlık yapamam ne haliniz varsa görün sizin haince planlarınıza akıl sır erdiremem cünkü siz hele myrules senin içinden hiç cıkamam bende sana yetecek laf yok vallahi oyuzden ben birdaha bu siteye girmemek üzere cıkıyorum sizede iyi laf kalabalıkları ve sunuda söyleyim bircok ürün aldım ben buradan benim aldıklarımında cok kusurları vardı ama agzıma alıpta dillendirmedim ama neyaptım o kişiden birdaha alısveriş yapmadım artık bana elvede evimde okadar cok ıvır zıvırım vardıkı hepsini sattım satacak birseyimde kalmamıstı zaten zaten 1 ay öncesinden felan nevresteye kapattırmıstım konularımı kapatın herseyimi sattım demiştim yani bukadar ürün satıyorum hani sikayet sizden baska yok olmazki olamazda zaten herkese byyyyy

evet bircok ürün sattım benim yuzum ak canım perde olayına gelince gökce25mi ne o arkadas bana buradan tesekkür mesajı yolluyor perdeni cok begendim cok güzeldi diye odama tam oldu diyor simdide buraya gecmiş begenmedim diyor ne 2 yüzlülüktür bu ya gökcecigim sen burada kendi yaptıklarınımı bastırıyorsun myrules arkadas sende polemigi cok seviyorsun belli bu topikten cıkmıyorsun bir baktım herseye yorum yapmısın olaylar kadını olmusun resmen bukadar ugrasma canım birgün gelir sende burada cok büyük sorunlar yasarsın en nefret ettiğim tartısmalara girdiğime inanamıyorum canndann sana gelince canım sen kendinide ne yapmaya calıstıgınıda cok iyi biliyorsun sana diyecek birsey bulamıyorum gercekten ama ben senin niyetini anlıyorum galiba yavas yavas sen beni aradın ürünlerimi almak için sen ürünümden cok kendi sattıgın bitkisel ürünlerini tanıttın 1 bucuk saat seni dinledim ben senin amacın benden ürün almak deil kendi ürünlerini tanıtmakmış kargonu yolladım vicdan hanım diyorum kargonuzu almamısınız sonrada kargoyu almadımda tekrardan geldimi diye soruyorsunuz ben sizin için arıyorum kargoyu 1 ay ptt de tutacaklarını söylüyorlar sizin amacınız bence acık konusmak gerekirse kargoyu almayıp bana geri gelmesini saglamaktı bu cok haince bir pilan ürünleri ben kullanacagım diyorsunuz sonrada burada yardım içindi diyorsunuz bu yalan degilde nedir beni okadar ugrastırdınız cocugumla koca koliyle ptt lerde bekledim ürünlerimde aynen size anlattıgım gibi olmasına ragmen kullanılmıs dememe ragmen ne bekliyordunuz ama siz beni deil kendi sattıgınız ürünlee odaklanmıs onları anlatıyordunuz bana bundan sonra kendinizi anlatmaya deil baskalarınıda dinlemeye özen gösterin lütfen 4 kere felan anca kullanıldı nevresim dedim gercektende dogru resme dikkat etmeden almısınız sonrada yok yastıga gecirilmis yok kenarları tülmüs diyorsunuz ozaman sizde beni iyi dinleyip ürünlerime dikkatli baksaydiniz o sizin sorununuz bu sitede daha fazla durupta cazgırlık yapamam ne haliniz varsa görün sizin haince planlarınıza akıl sır erdiremem cünkü siz hele myrules senin içinden hiç cıkamam bende sana yetecek laf yok vallahi oyuzden ben birdaha bu siteye girmemek üzere cıkıyorum sizede iyi laf kalabalıkları ve sunuda söyleyim bircok ürün aldım ben buradan benim aldıklarımında cok kusurları vardı ama agzıma alıpta dillendirmedim ama neyaptım o kişiden birdaha alısveriş yapmadım artık bana elvede evimde okadar cok ıvır zıvırım vardıkı hepsini sattım satacak birseyimde kalmamıstı zaten zaten 1 ay öncesinden felan nevresteye kapattırmıstım konularımı kapatın herseyimi sattım demiştim yani bukadar ürün satıyorum hani sikayet sizden baska yok olmazki olamazda zaten herkese byyyyy

Su cumleniz her seyi anlatiyor bence.. neden burada bunca insan sizden sikayetci hepsinin sebebi burda yatiyor. Siz zaten "ıvır zıvır" olarak tanimlamissiniz sattiklarinizi.. gelip hala burada kendinizi aklamaya calisiyorsunuz ya pes.. ne insanlar var Allah'ım..

Ben olay kadını filan değilim ayrıca şükür rabbime ne kimsenn hakkını yedim ne olay yaşadım burada heresi tii ye alan sensin
Ayrıca demekki çöplerimi satmayı bitrimişssin kaç kul hakkı aldn gelirsin şkinci üyelikle hiç süphem yok
Alnım ak benm ak olmayan düşünsün
Okadr özel msj yazarken yetcek laf vardı şimdimi bitti
Sen insanları aptal yerine koyamazssn
Hala savunma bile yapıyor olman neyin ne olduğunu gösteriyor
Ayrıca eğerki es kaza böyle bir olay yaşamş olsam insanları tehtit etmem fakirleri aşşağılamam
Acaba sende nasıl bir vicdan nasıl rahatlık varki hala yazmaya bile elin gidiyor
Bırak bunları tugba bence işine gelince laf çok gelmeyince yok
Olay kadını değilim haksızlığın karşısında durabilenim senn gibi ilk bişi yazıp sonra başka tarafa gidenlerden değilim bu topiği okudum herkes okusun biri bişi desim hemen taraf değiştiriyorsn kim neymiş biliyorz sen bence insanları gerçekten daha fazla kandrmadan gerçekten git!
Canan hnm veya gökçennde haksız oldmadığını düşünüyorm kendimdn biliyorm çünki

Teşekkür ederim ciko07 güle güle kullan inşallah

Ayen öyle ne boşa iftira atarm ne yazarm!
Be galeyana getrip hadi cvp diye yazp kendi rezil olmak istiyormş demekki buyursun herşey ortada bence herkes yerini bilecek!
Bir insan evet dikkat etmez dikkatinden kaçar ürünü yollar gereken sölenir iade alınır vs vs
Bununkisi tamamen yüzsüzlük tamamen dalevere bukadarına pes
Bu topik kapansn vs laf sokmalar millete ayıpın varsa sus arkadaş ya hala bana burada yazıp çizio

Ne demek ben gercekleri söyledim canım kimse atmaz iftira şükürler olsun ki müslümaniz Allahtan korkumuz var bizim ve hak yiycek kadarda düşmedk.aynen katlyrm gözünden kacmis olabilr ama bnu kabul edip telafi etmeli bence üstte cikmaya çalışiysa zaten hersey ortada kimin hakli kimin haksz olduğu belli bence

bu konunun açılması çok iyi olmuş....

burada, üyelik başlangıç tarihi, mesaj sayısı vs. ye göre satış yapan insanlar var...

yeni üyeler her daim çantada keklik görülüyor maalesef... eski üyelere daha iyi ürünler sattıkları için, işin içine eski üyelerde istemeden dahil oluyorlar ve "biz ondan alışveriş yapmıştık, bize sattığı ürünlerde hiçbirşey yoktu" diyerek istemeden bu kötü niyetli satıcılar tarafından kullanılmış oluyorlar...

şunuda yazmalıyım ki; bu tilki kurnazlığındaki insanların oyunlarına adminlerde alet oluyor.... yeni üyeler neye uğradıklarını anlamadan ve dertlerini bile anlatamamışken kendilerini kapı dışarı edilmiş buluveriyorlar...

iyi diye kendisine kullanılamaz durumda ürün gelen arkadaşlar, lütfen sessiz kalmayın...

burada bana elden çıkmış kıyafetlerini satan bayan "benim eskilerime muhtaçsınız, beğenmiyorsan git sıfır al, paran kadar konuş" deme pervasızlığını kendinde bulabiliyorsa, alıcılarda artık kötü ürüne ve kötü satıcıya dur diyecek... demeli...

Su cumleniz her seyi anlatiyor bence.. neden burada bunca insan sizden sikayetci hepsinin sebebi burda yatiyor. Siz zaten "ıvır zıvır" olarak tanimlamissiniz sattiklarinizi.. gelip hala burada kendinizi aklamaya calisiyorsunuz ya pes.. ne insanlar var Allah'ım..
gercekten ne insanlar var myrulesin uyduları kullanmadıgım hersey benim için ivır zıvırdır

gercekten ne insanlar var myrulesin uyduları kullanmadıgım hersey benim için ivır zıvırdır

Haddini bil hadddini tugbaaa
Senn ıvır zıvır dediklerine para veren insanları hor görüosn
Kimmiş benim uydularım gider ayaka cesaret toplama buradaki insanlar yetişkin onlar benim uydularm yada yandaşlarım değil sen insanları aşşağılayamazsn
Sen bence egoist paragöz birisin

Yok gercekten artık inandım siz utanmak kuk hakkı ve dürüstlük anlayışının sonuna gekmişssinşz yapacak birşey yok sizin için allaha havale etmek lazım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Myrules benm arkadasim bi taks yapdik ama takasdan kiyaftlerden cok en iyisi.arkadasligimiz oldu hc bizaman iki kuruş icin kendimzii düşürmedik madem haksiz olduğunuzu kabullenmiyosunz ürünlernzden okdr eminsnz iade alsaydinz.ayrica kimse kmseye fakir demez ihtiyaci olan der biz öyle yapyrz mesela Allah kimseyi düşürmesin biz ihtiyacı olan insanlara bile sifir degerinde ürünler veriyoruz veya aliyoruz siifr olarak sizin gbi çöpe laik ürün vermiyoruz bu bizim kalitemizi gösterir burda insanlar ikinci el ürün satyr ama neden sıkıldklari veya yenisini almak yafa ihtyci oldgu için çöpe atmayipda satmiyor bence bi Özür dilesnz yeterdi bukdr saçmalayip kendinzi düşürmek yerine.
Gökçe de myrulesde sizin sigara yanikli ürünlernzden sikayetci biri yalanci ikisdemi.yalanci.?
Topigin kapanmasni.istysz neden bizde ürün satyrz biz neden istemiyrz daha bigün benm adim bu topikte geçmişmi
Gocuntunz var demekki ayrica adminler taraf tutyr demekde ergen bi insann beyninden cikmiscasna burda hersey fazlasayla adaletli bence..
Ayrca benm adimda memnuniyet topigine iyi seyler yazmazsan.esini.arar yalan yanls konuşurum demekde gerçekten 3 yaşındaki bi beyinden çıkmış gbi cocugunuzmu yazdi.onu acaba kul.hakkina.girmeyin daha fazla özür dileyinde bitsin

Yaşamış olduğum için bildim candan hanım
Ve tugbass
Hala burada kalmş bana laf yazarak seninle tartışmaya bile girmeyeceğim elimde herşeyin kanıtı hala durmakta
Tugba kapattık evet ama görüyorm hala kendini haklı görüyorsun nedense susmak erdemdir ben bunu yapmanı beklerim haksızlığını kabul etmen gerekli burada bana yaptığın muameleye şahit olan 10 kişiden fazla insan var
Siz bana i" ikinci el üründn ne bekliyordn hahahahha"yazdığını ve "kimseyr bunu söylememi sölediğim insanlarada yalnş anlaşılma olmş deyip memmuniyet topiğine hakkımda hemen iyi bişey yazmazssan eşim eşini arıycak tehtidini"hatrlatırım sana kimse kimseyle dalga geçme hakkını vermez eğerki susup zamannda buralara yazmadıysam bunu bilki yenidoğan bebeğim varken senle uğraşmamak için ,ikinci el alan insanlar kötü ürün almak zornda değil sizde satarak hakka girmezssiniz
Kapanmş konu evet ama hala dün gibi dalga geçtiğin gün aklımda bence daha fazla yazp karalama buralarda kim kime inanacağını çok iyi biliyor.
Susmanızı tavsiye ederim!!!

Merhaba

Sizi tanımıyorum ve bu alıntı yaptığım yerden sonra ilerleyen sayfalara kabaca baktım henüz, şimdi bunu yazınca hepsini tek tek okuyacağım tüm mesajları.

Sadece, sizi çok iyi anlayabildiğim için (biliyorum çok zor ama) mümkünse lütfen cevap vermemeye çalışmanızı istirham etmek için yazıyorum bunu... Gördüğüm kadarıyla, Tuba Hanım karşısında, insanın seviyesini koruması hakikaten çok güç değil, tamamen imkansız ...

Kaldı ki; burada kendini ifade veya izah etmesi gereken, kendini ispat etmesi gereken siz ya da Tuba Hanımdan alışveriş yapan kişiler, O'nun çirkin tanımlama ve iddialarına maruz kalan kişiler değil, bilakis Tuba Hanım'ın kendisi olduğuna göre, O'nun sataşmalarını veya çirkin yakıştırmalarını baz alarak kendinizi izah etmek için canınızı sıkmayın ve yormayın demek için, hemen yazıvereyim istedim şimdilik.

Bir de durumun bu raddeye gelmesini hiç istemezdim.

Onun için de üzüldüm çok, keşke size o şekilde sormasaydım.
Sizin bir şekilde tekrar kendisiyle muhatap olmanıza ve tekrar canınızın sıkılmasına sebep olduğu için inanın çok üzgünüm.

Şimdi okuyacağım buradan sonrasını.

Merhaba

Sizi tanımıyorum ve bu alıntı yaptığım yerden sonra ilerleyen sayfalara kabaca baktım henüz, şimdi bunu yazınca hepsini tek tek okuyacağım tüm mesajları.

Sadece, sizi çok iyi anlayabildiğim için (biliyorum çok zor ama) mümkünse lütfen cevap vermemeye çalışmanızı istirham etmek için yazıyorum bunu... Gördüğüm kadarıyla, Tuba Hanım karşısında, insanın seviyesini koruması hakikaten çok güç değil, tamamen imkansız ...

Kaldı ki; burada kendini ifade veya izah etmesi gereken, kendini ispat etmesi gereken siz ya da Tuba Hanımdan alışveriş yapan kişiler, O'nun çirkin tanımlama ve iddialarına maruz kalan kişiler değil, bilakis Tuba Hanım'ın kendisi olduğuna göre, O'nun sataşmalarını veya çirkin yakıştırmalarını baz alarak kendinizi izah etmek için canınızı sıkmayın ve yormayın demek için, hemen yazıvereyim istedim şimdilik.

Bir de durumun bu raddeye gelmesini hiç istemezdim.

Onun için de üzüldüm çok, keşke size o şekilde sormasaydım.
Sizin bir şekilde tekrar kendisiyle muhatap olmanıza ve tekrar canınızın sıkılmasına sebep olduğu için inanın çok üzgünüm.

Şimdi okuyacağım buradan sonrasını.

Yok zaten yazıcaktm ben sadece acaba birtek benmiyim şuphesinden yazmadm
Ama görüyormki bu insanda ar edep yok anlamş oldm artk zatn muhattap olmayacağım onun için ban yiyemem
İyiki aramamşssnız tehtit edilir ve aşşağılanıtrdınız

X