gercekten çok şaşırıyorum...burada çok kötü nıyetlı ınsanlar varmış, lütfen dıkkat edelım onlara
herkesın kendımız gıbı sanmayalım lütfen! tehdıt eden ınsanları da yönetıme şikayet edelım, kanıtlarla elbette.
yok mıllet bırbırıne gırıyormus topık kapansınmıs... bu topıgın amacı zaten öylelerıne göz açtırmamak içindir
burası oyun bölümü degıl sonucta.
bu topık olmasaydı bır çok ınsanın ne oldugunu bılmeyecektik. duyduklarım benı gercekten hayrete düşüyor yaaa
pes dıyorum gercekten.
koskoca ınsanların 3 kurus ıcın ettıklerı oyunlara bak!
Surrender
Bizim ısrarlarımız ile açılmi bir topik tam yerinde bir topik sadece endişe duyanlar kapansın ister tugbass
Yönetimin taraf tuttuğunu söyleyebbilcek kadr çocukca bir yazı
Cam silinmeyecek ürünleri fakire ver diyip insanları aşşağılayamaz!
Onunla uğrşammamş olmak yenidoğan bebeğimden dolayı
Ama bana hala kalkp burada devamnda garipce yazı yazması enteresan insanın utanıp sıkılp mahçup olması gereken yazı beklerken karşımda hala bana aptalca muamele hakkını ona vermiyorum!
İnsanı öyle tatlı lafları ile kandrıyorki hala aklım almıyor.
Bence hata yapan susmalı ben bunu yaşayıp susmuş isem bukadr süre oda susmalı şimdi çok mu iyi oldu
Akıl kullanılmasını bilince güzeldir
Akıl oyununu oynanınca değil
27 yaşndayım iyi bir meslek yetişmiş bir aileden geliyorm benim böyle numaralara karnım tok
Beni tehtit edemez,beni aşşşağılayamaz ve beni hiç kandırmaz!
Herkes oturduğu yeri bilicek burada güzel birşey yapıyorz burann tadını kaçıran ben bile olsam gidicek
Hala burada yalan ergence bana yazılar yazmayacak !
Neyse sağlık olsn ama odurumu olmayan insanlara fakire ver kimse diyemez bu nasıl vicdan!
Ben fakirin karnını doyuran insanım buradaki satışım ilr kime yardım ettiğimi bilen arkadaşlarım var onlara çöp vermem onlar dünyada en masum şeyler çocuklar belki iyi durumda değiller ama kötü eşyaya hiç layık değiller.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi