- 20 Mart 2011
- 13.802
- 32.349
Evet kesinlikle çok işe yarıyor. Satan kişiyi araştırıp öyle karar vermeliBelki bazı şeyler burada güven sarsmış olabilir ama bence böyle düşünmeyin en azndan memmuniyet topiğini okuyarak bilgi sahibi olabilirsiniz
Sizlere, sizlere derken şahsınıza demiyorum genele hitaben:))
Telefon, mail, isim soyad, adres bilgilerinizi forumda yazmayın, özelden yazın, sitede kim kimdir, kimler hangi amaçlı siteyi ziyaret ediyor bilmiyoruz diyoruz fakat ne yazık ki bazen ciddiye alınmıyor söylediklerimiz, illa yaşayarak öğrenmek isteyenler oluyor, iletişim bilgisi paylaşanlara uyarı veriyoruz, uyarı alanlar tepki gösteriyor ama maalesef bazı kurallar başka türlü aklınıza yer etmiyor, uyarı vermeyip şifaen uyardığımızda unutulup kulak arkası edilip tekrar tekrar paylaşılıyor, görüyorsunuz işte, hertürlü insan geliyor siteye, biz her dakika 300 küsür bin üyenin peşinde aman dikkat edin diyerek dolaşamayız, topiklerde yazmayın, özeller ne güne duruyor, üstüne üstlük artık eskisi gibi 100 mesaj kotası da yok, kota azaltıldı, 10 yorum yazanın özel mesajlaşma sistemi açılıyor, 10 mesaj yazmakta zor değil.
Sevgili Muneciğim ben ilk girdiğimde habersiz ve ani öfkeyle adımı soyadımı ve hatta konuya dahil arkadaşımın da aynen yazmışım...sonradan heber verdim ama geç kalmıştım malesef.PEKİ BU TOPİĞİN SİLİNME ŞANSI HİÇ YOK MU?
Keskın sırke topıge zarar) :18:Maalesef tevetopik silemiyoruz, mesaj bile silmek yasak ((
Keskın sırke topıge zarar) :18:
Alisveris yapmadim ama gördüğüm şeyi yazicam sonuçta alisveris yaparken insanlar bidaha düşünsünler buradan parfümü 90 liraya alip 130 liraya satmak ayiptir!
Aslında ben göreli baya oldu ama polemik oluyor diye yazamadim ayni arkadasta daha öncede boyle olay bssimiza geldi avonun bi parfumunu buradan birinden alip üzerine kar payi koyup arkadasimuza satmaya calismisti konulari kapandi ama bence gene gelir buradan bilinsin istedim bit pazarından alisveris yapmasamda sik takip ediyorum böyle kişiler barindirilmamali benceDaha demin bende fark edip sitem mesajımı başlığımda yazmıştım..
Ayıp çok ayıp üzüldüm. Sanırım parfümlerimi ucuza alıp alıp başka sitelerde kar payı ile satıyor.
Bu insanlarda hiç utanma kalmamış birde utanmadan aynı sitede satışa koymuş.
Aslında ben göreli baya oldu ama polemik oluyor diye yazamadim ayni arkadasta daha öncede boyle olay bssimiza geldi avonun bi parfumunu buradan birinden alip üzerine kar payi koyup arkadasimuza satmaya calismisti konulari kapandi ama bence gene gelir buradan bilinsin istedim bit pazarından alisveris yapmasamda sik takip ediyorum böyle kişiler barindirilmamali bence
Biz çok salagiz yada millet çok akıllı bence öyle düşünüyorum ne insanlar var ya çözemedim.
2-3 gereksiz insan yüzünden çoğu kişi mağdur oluyor burda.Ben kendi şahsım adina konuşuyorum ekol gömleğim vardi 140 tl aldim etiketi uzerinde bi iki ay olmuştu alali ve burda 40 tl satışa koydum birde % 50 indirim yapıp 20 TL sattim.Alan.arkadasim hayrini görsün demek istedim Millet 5 e alip 30 a satıyor yazik ya kul hakkindandami korkmuyorlar aynı sekilde 400 tl aldim Icon blezar ceketim 40 tl satışta benmi salagim diye.dusunmeye basladim biz blmiyormuyuz 300 de yazablrdm ama sirf ben kullanmyrm biri alsin isine yarasin diye maksat
Kul hakkindan korkun ya günah yazik o para sizdrn çıkar her şekilde cok günah
Yok canm sndr sorun yok salak filan değilsin kendini akıllı sananlar var bu topikte
Miroska denen üyeden bende memnun değilim...
mor olan çanta kırmızı geldi üstelik arkası yırtık ve lekeliydi
20 lira olan çantaya yanlışlıkla 30lira yatırdım ( evet benim hatam)
yinede helali hoş olsun ...hiç sinirimi bozamiycam...
söylediğiniz kişilerini nickini vermeniz bu topic altında doğru olur diye düşünüyorum ki kimle alışveriş yapılıp yapılmayacağını bilelim
söylediğiniz kişilerini nickini vermeniz bu topic altında doğru olur diye düşünüyorum ki kimle alışveriş yapılıp yapılmayacağını bilelim
Açıkçası ben vereyim benden parfümü 90'a alıp 130dan satışa koyan bayanın nicki gzdee_ .
konusu kapatılmış zaten umarım aynı şekilde davranan ve davranacaklara örnek olur
benden takasla alırken fiyatların çok yüksek indirim yap dedikten sonra aldıklarını başka sitelerde takas yok sadece nakit satış diyerek bana yüksek fiyatların dediği fiyatında üstünde satışa çıkaran hayata devam nickli bayan gibi yani
Valla canm geçmiş olsun en son gözlük olayı oldu burada.Miroskanın sayfasında yazı okudm en son "satışın kralını yapmışım bir şikayet almamşm"diyor ya bazı kişiler memmun olmuyor ama susuyor sanrm şaşrdm.
Adınızada çok üzüldüm
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi