Memnuniyetsizlik Topiği

Ay koptum kızlar bu ne yaa daha neler göricez pis sapık
Foto koymuş mu ben göremedim nerden anlamışlar bravo valla

Teeeeee bisolukta foto koymştu haha😀
Şaka bir yana kişilik bozukluğu var bence o insanda

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

An itibaryle soktayimmmmm!!! Cok utaniyorumm. Sapikmiss yaneee!!!

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

En akşam gördüm sabah ben yazayım diyordum topiğe sen yazmşssn sen çok yaşa ay birde manken fotolarını istemiyor evdekilerden koyun diyor☺️

Bir gun bit pazarina bakmadim.neler kacirmisim.puhaha:KK70:

efecim

An itibaryle soktayimmmmm!!! Cok utaniyorumm. Sapikmiss yaneee!!!

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

An itibari ile herkes şokta birde beyfendi mankenlerin fotolarını değil orj foto istemezmi yerlerdeyim😄

Kazen Bey Mehmet kim ola ki? Diyecektim mevzuyu çözmüş hanımlar
Helal olsun Kazen Bey nasıl da yakaladı KK'nın superhero'su
O değil de çok enteresan internet +18 foto video dolu ne yapmaya çalışıyor acaba buradan iç çamaşırı fotoğrafları isteyerek.
Ay bir de destekli filan demiş yazık be nasıl bir yokluksa artık

iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Cidden canım burda paylaştığımız adres,telefon bilgileri çok tehlikeli olabilir..çok çok dikkat etmek lazım..ürün alıp,vermeye çalıştığımız insanlara..

Sizlere, sizlere derken şahsınıza demiyorum genele hitaben:))
Telefon, mail, isim soyad, adres bilgilerinizi forumda yazmayın, özelden yazın, sitede kim kimdir, kimler hangi amaçlı siteyi ziyaret ediyor bilmiyoruz diyoruz fakat ne yazık ki bazen ciddiye alınmıyor söylediklerimiz, illa yaşayarak öğrenmek isteyenler oluyor, iletişim bilgisi paylaşanlara uyarı veriyoruz, uyarı alanlar tepki gösteriyor ama maalesef bazı kurallar başka türlü aklınıza yer etmiyor, uyarı vermeyip şifaen uyardığımızda unutulup kulak arkası edilip tekrar tekrar paylaşılıyor, görüyorsunuz işte, hertürlü insan geliyor siteye, biz her dakika 300 küsür bin üyenin peşinde aman dikkat edin diyerek dolaşamayız, topiklerde yazmayın, özeller ne güne duruyor, üstüne üstlük artık eskisi gibi 100 mesaj kotası da yok, kota azaltıldı, 10 yorum yazanın özel mesajlaşma sistemi açılıyor, 10 mesaj yazmakta zor değil.

Birçok beğendiğim ürün var aslında ama güvenip de alamıyorum :KK50:

Belki bazı şeyler burada güven sarsmış olabilir ama bence böyle düşünmeyin en azndan memmuniyet topiğini okuyarak bilgi sahibi olabilirsiniz

X